Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Canım aslında öyle gıcık bir doktor değil Osman hoca.Evet sözünü esirgemeyen doğruları rahatlıkla söyleyen bir doktor ama ben hiç böyle bi tarafına rastlamadım inan.Acaba senin oraya gittiğin zamanda onun çok yoğun ve stresli olduğu bir zamana mı denk geldi acaba?
Boşver gitme bence de ne olursa olsun bence hastalarına hoş olmalı doktor.Doktor mu yok be Saram.

:9::9::9::9::9::9::9::9:

yoooo gittiğimizde hiç hastası yoktu hemen kabul etti bizi öyle yoğun olduğunu sanmıyorum

ya benim anlamadığım her şey dört dörtlük olsa doktaorda ne işimiz var onların işi zoru başarmak değilmi hiç bişey bulamazlarsa yaşı problem ediyolar benim anneannem 50 yaşında dayımı doğurmuş düşünsene yaşda sıkıntı değil yeterki Rabbim Ol desin

banada en az 70 kilo olmadan gelme dedi yani senin kilon onun krtierlerinin arasında

Heralde hastaları çoğaldıkça bunalıyorlar ve bize çatıyorlar.
Doktor bugün bana da yaşımdan dolayı tutmadığını kastedince eşim dedi ki:
benim yengem 45 yaşında fıstık gibi yeğenimi doğurdu.
O da olmaz demiyorum istisnalar var ama genele göre bakınca sıkıntılı bir durum dedi.
Canım kilom onun kriterleri arasında belki ama bana hiç sormadı bile kilomu, biraz komik ama.Adam görünüşüme aldandı.:9::9::9:
hatrescim boyun kaç senin?
maşallah çok kilon yok senin

Prensesim boyum 1.55 ama kilomdan dolayı biraz etime dolgunum ya sanırım daha uzun görünüyorum 1.60 gibi.Çünkü geçen gün arkadaşım sordu söyleyince hayır sen 1.60 sın bence dedi bana.
inşallah canım zayıflayabilirmiyim dersin ooof ya diyet çok sıkıcı yaaaaa

Saram diyetten çok spor yapmaya çalış yürüyüş özellikle.Çünkü diyet çok zor ya.İnsana ne yasaksa o kıymete biniyor.

Heralde hastaları çoğaldıkça bunalıyorlar ve bize çatıyorlar.
Doktor bugün bana da yaşımdan dolayı tutmadığını kastedince eşim dedi ki:
benim yengem 45 yaşında fıstık gibi yeğenimi doğurdu.
O da olmaz demiyorum istisnalar var ama genele göre bakınca sıkıntılı bir durum dedi.
Canım kilom onun kriterleri arasında belki ama bana hiç sormadı bile kilomu, biraz komik ama.Adam görünüşüme aldandı.:9::9::9:

Prensesim boyum 1.55 ama kilomdan dolayı biraz etime dolgunum ya sanırım daha uzun görünüyorum 1.60 gibi.Çünkü geçen gün arkadaşım sordu söyleyince hayır sen 1.60 sın bence dedi bana.

Saram diyetten çok spor yapmaya çalış yürüyüş özellikle.Çünkü diyet çok zor ya.İnsana ne yasaksa o kıymete biniyor.

ben de öyleyim canım kime kilomu sorsam 10 kilo aşağısını söylüyor
basenler almış başını gitmiş:27::27:
ben hem diyet hem leslie yi birlikte çok sevdim
vücüdu çok iyi toparlıyor
ama yemekten kısmak şart:50:

Şimdi daha yeni babası kucağına aldı yasin okurken o da öyle uyudu, ikisi de uyumuş beni bekliyorlar ben de namaz kılmadım beni bekliyor eşim ben kaçayım kızıyor artık herifim:1:
ohh ne güzel baba kucağı gibisi var mı?ben de hep öyle uyurdum
kaç canım senin kociş seni bekliyo madem:34::34:
bak benim fukaram koltuklarda uyuyo:1::1:
bi hafta on gün var daha:32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

çok varmış ye iç keyfine bak:52::52::52:

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidicem tahlil sonuçlarımı almaya troid değerlerim bakalım kaç çıkmış:44:
Osman amca elimizden gelen her şeyi yaptık, şu troidlerine yine bir bakalım dedi .

ben de öyleyim canım kime kilomu sorsam 10 kilo aşağısını söylüyor
basenler almış başını gitmiş:27::27:
ben hem diyet hem leslie yi birlikte çok sevdim
vücüdu çok iyi toparlıyor
ama yemekten kısmak şart:50:

Leslie ne ki prensesim :44::44::44:
Ben de şu basenlerim yüzünden kıyafetlerimin çoğundan rahatsız olurum, çünkü alttan olan üstten geniş oluyor, üssten olan alta geniş geliyor:1::1::1:
ohh ne güzel baba kucağı gibisi var mı?ben de hep öyle uyurdum
kaç canım senin kociş seni bekliyo madem:34::34:
bak benim fukaram koltuklarda uyuyo:1::1:

çok varmış ye iç keyfine bak:52::52::52:

Senin fukara koltukta mı sabahladı yoksa:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidicem tahlil sonuçlarımı almaya troid değerlerim bakalım kaç çıkmış:44:
Osman amca elimizden gelen her şeyi yaptık, şu troidlerine yine bir bakalım dedi .

Ben de şu basenlerim yüzünden kıyafetlerimin çoğundan rahatsız olurum, çünkü alttan olan üstten geniş oluyor, üssten olan alta geniş geliyor:1::1::1:

tahlil sonuçlarını aldın mı canım?
leslie yürüyüş programı netten bakabilirsin
yok musab uyanıp ağlayınca o da uyandı
namaz kılıp öyle uyudu

yoooo gittiğimizde hiç hastası yoktu hemen kabul etti bizi öyle yoğun olduğunu sanmıyorum

tahlil sonuçlarını aldın mı canım?
leslie yürüyüş programı netten bakabilirsin
yok musab uyanıp ağlayınca o da uyandı
namaz kılıp öyle uyudu

Aldım canım çok şükür değerler normal.
Şimdi de kafama histeroskopi takıldı,, yani sebeb bu değilse boşu boşuna rahimi kurcalayıp duracaklar ya:44:
Evet baktım netten gördüm canım.
Efferim Musab' a , baktı babanın kalkacağı yok en iyisi ben uyandırayım dedi he mi?:1::1::1:

Aldım canım çok şükür değerler normal.
Şimdi de kafama histeroskopi takıldı,, yani sebeb bu değilse boşu boşuna rahimi kurcalayıp duracaklar ya:44:
Evet baktım netten gördüm canım.
Efferim Musab' a , baktı babanın kalkacağı yok en iyisi ben uyandırayım dedi he mi?:1::1::1:

çok sevindim hatresim
önceden yapıldı mı sana histeroskopi
aynen öyle yaptı

selam kızlar :3:
neti aldığımız çocuk modemi düşürdüğü için ve üstünede hastanede yattığı için nete giremiyordum 1 haftadır
çok şükürki bugün sorun çözüldü

hatres canım sen osman develioğlunamı gidiyorsun osman amca diyince o aklıma geldi:26:

çok sevindim hatresim
önceden yapıldı mı sana histeroskopi
aynen öyle yaptı
Hayır canım ilk kez histeroskopi yapılacak bana.
Daha önce hiç tüp denemeden önce bir doktor laparoskopi yapalım dedi ben yaptırmadım , boşuna diye.İyi ki de yaptırmımışım ama bun da kaçışım yok:31::31::31::31:

selam kızlar :3:
neti aldığımız çocuk modemi düşürdüğü için ve üstünede hastanede yattığı için nete giremiyordum 1 haftadır
çok şükürki bugün sorun çözüldü

hatres canım sen osman develioğlunamı gidiyorsun osman amca diyince o aklıma geldi:26:

Hoşgeldin Nazcım nerelerdesin sen kaçak:1::1::1:
Evet Osman Develioğlu canım, yoksa sen daha önce gitmiş miydin ona:26::26::26:

Back
X