Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar.çok geçmişi okumadım ama bebeğe olan mesajlarınızı gördüm,inşallah o sıpalar da en kısa zamanda duyar mesajları.
efsuncuğum sen samsun daydın değil mi?hangi dr a gidiyosun?daha hiç bi tedavi uygulanmamışken bu kadar endişe etmemelisin,boşuboşuna vucuduna stres yükleme bence.
biz biraz sizi habersiz bıraksakta hepiniz kalbimizde ve dualarımızdasınız kızlar.
Ahmet büyüyo çok şükür,etrafa ilgi ve merak ta büyüyo kendisiyle beraber,dolayısıyla bir saniye bile gözden ayıramıyorum.onun dışında iyiyiz işte.selamlar,sevgiler sizlere.

biliyorum bu mesajımıda görmeyecek cevap yazmayacaksın ama iyi olmanıza sevindim kardelencim bizden de sana selam ve sevgiler:38:

günaydın kızlar

musmutlu bir haftaya başlayalım ve hep öyle gitsin olumlu pozitif haberler alıp verelim

hmmmm :)
yeniden mi yaptırayım :26: her ay düzenli mi yaptırılıyor ki :26::26::26:
yaa zaten tek tüple az yımırtam oldugunu nası anlicaklar sürekli anlamamıştım bende bitürlü :27::27::27:
Rabbim kimseyi cahil etmesin bu konuda yaaaaw :9::9::9::9::9:
fsh testi yapıldımı onu hiç bilemiyorum valla yeterim
amh testinide daha doktoruma göstermedim zaten
reglin 2.günü gel test sonucunuda o gün getir dedi doktorum
dogum kontrol ilaçından dolayı da erken regl olacakmışım sekreter ölee demişti
kiiiii yımırtamın az oldugunu duyunca o an pek anlamadım ben nie dogum kontrol ilaçı kullanıyorum kiiii :26::26::26::26:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kist felan oluşmasın diye bişeyler demişti sanki o an diyorum yaa direk yımırtalara odaklandığım için hatırlayamıyorum şimdi :27::27::27:
ben te kişilk komediyim yaawwww sara ablamla hatresim burda olsa gülmekten koparlardı bana şimdi heeee
ahhh bu bennn ahhh bu efsuncuk :16::16::16::16::16: seviyorum yaaa kendicağızımı :69::69::69::69::69::69::69:

neyyy menapoz muuu :26::26::26: benim o fsh değerim kaç acep ?????

30 muu maşallahhhh benim 10 katım nerdeyse valla
peki değerler bu kdr güzelken yımırtalar çokken ve dölleniren düşüklerin sebebi neymiş kiii
Rabbim inşşallahh yüzüne güler kardeşinin canımmmm hepimizin Allah yardımcısı olsunn :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım bak sarada söylemiş çok takılma öncelikle her yaptırmana gerek yok amh yi ama fsh lh gibi testler eğer dr gidiyorsan her reğlide yaptıra bilirisn birde gittin dr mutlaka infertilitede uzman iyi bir infertilite ve tüp bbek bölümünden olsun sıradan kadın doğumcular bu konularda çok iyi yönlendiremezler hastalarını YUMURTAYA GELİNCE SAYI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI YUMRUTALRIN OLMASIDIR EĞERKİ KALİTELİYSE DÖLENİRSE 1 YUMURTA YETER SENİ ANNE YAPMAYA

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, okudum da ama cevap yazamıyorum şimdi ,ben de çok rahatsızım.

Yeter , efsun sizlere de geçmiş olsun.

Saram aşağıdasın görüyorum .

Ben çıkıyorum, yarın bir dahiliye doktoru için randevu alayım kendime.

geçmiş olsun yetercim rabbim sağlık sıhhat versin arkadaşıma

sağol tatlım randevu almışdım dr dan ama nasıl yağmur yağıyor bakacağım öğleye kadar yağmur durusa gideceğim yaksa başka bir gün giderim artık

sağol tatlım randevu almışdım dr dan ama nasıl yağmur yağıyor bakacağım öğleye kadar yağmur durusa gideceğim yaksa başka bir gün giderim artık

hııııım yağmur yağması kötü olmuş ama ihmal etme tatlım yaaaa sağlıktan önemli bişey yok :34:

günaydın kızlar, okudum da ama cevap yazamıyorum şimdi ,ben de çok rahatsızım.

günaydın neyin var canımmm bende tam seni soracaktım baktım yazmışsın :1::1::1:

oooooooo hatres hanım aşağıdalar yüzünüzü gören pardaon yazınızı gören cennetlik hanfendi:20::20::20::20::20::20::20::20::20:

hııııım yağmur yağması kötü olmuş ama ihmal etme tatlım yaaaa sağlıktan önemli bişey yok :34:

canımm ihmal etmeyeceğim çünki çok kötü bir şey gözlerim kızarmışşişmiş felaket yani öcüü gibi oldum:1::1::1::1::1::1::1:

aaaaaa geçmiş olsun ne oldu sana :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

biliyorum bu mesajımıda görmeyecek cevap yazmayacaksın ama iyi olmanıza sevindim kardelencim bizden de sana selam ve sevgiler:38:

aaaaa aşkolsun,bile isteye görmemezlikten gelme gibi bi durumum hiç sözkonusu olmadı saracım.eğer geçmişte göremediklerim varsa çok özür diliyorum.
gelememem,yazamama la ilgili ciddi mazeretlerim olsa da her defasında şöyle oldu böyle oldu gibi şeyleri yazmak hoş olmayacağı için bişey yazmıyorum saracım.

aaaaa aşkolsun,bile isteye görmemezlikten gelme gibi bi durumum hiç sözkonusu olmadı saracım.eğer geçmişte göremediklerim varsa çok özür diliyorum.
gelememem,yazamama la ilgili ciddi mazeretlerim olsa da her defasında şöyle oldu böyle oldu gibi şeyleri yazmak hoş olmayacağı için bişey yazmıyorum saracım.

bile isteye görmezlikten geliyosun demek istemedim kardelencim yine çok geç geleceksin ve bu mesajımıda haliyle görmeyecek cevap yazmayacaksın dedim eskisi gibi gelsen sohbet etsek deneyimlerimizi paylaşsak fenamı olur hem biz sadece iyi güümüzü değil sıkıntılarımızıda burada paylaşmıyormuyuz bu sıcaklık bu arkadaşlık ondan ileri gelmiyormu canım menim sen gel Ahmet yeğenimizi getir resimlerini paylaş bizde onu sevelim hakkımız değilmi bunlar :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hayırlı pazarlar kızlar
benim pazarımın hayrı kalmadı pek ama neysee
hafta içi misafir alma lasım evi temizlim dedim kvdecim misafir çağırmış
eşimin yengesi geldi önce benim iş yaptıgımı görünce efsununda bi pazarı var rahatsız ettik felan dedi
kv cimde bi pazardan bişey olmaz falan filan dio deli oldum yaaaa
hayatıma saygı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zaten bu ara çok kötü dönemlerden gectim ve gecmeyede devam ediyorum
öncelikle 2 ay üst üste işyerinde ssk dan ceza yedik :( hemde aynı kişi için
uykusuz geceler yemeden içmeden kesilmeler valla nası gecti o zor günler anlamadım hiç
uyudummu uyandımmı yedimmi içtimmi hiç bişe anlamadım yeni yıldan desem yeri var

bu ara doktor kontrolleri başladım rahim filmi çekindim filmim temiz çıktı
sonraki kontrolümde yumurta rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi doktorum
ve antimüller diye bi test yaptırmamı istedi yumurta rezervlerime bakmak için
bunun yanında yine folik asit ve desolott diye bi dogum kontrol ilaçı verdiler kullanmam için
gecen cumartesi kan testini verdim burda yapılmadıgı için ankaraya yolladılar ve test sonucu cuma akşamı elime gecti
ilk okudum tabii bişe anlamadım netten biraz arastırdıgımda yıkıldım resmen degerim çok düşükmüş
kadın olarak bunu anlamak düşünmek bile çok zor bütün gece ağladım ben eşim kendince teselli verdi
daha doktora da göstermedik dur bi bakalım dedi bitkisel bi yolu vardır dediii internettten oda bakınca anladı durumu
kolay olmayacak demi dedim eşime oda galiba zorlu bi süreç olacak dedi :( o gece beni teselli edecek hiç bişe yoktu ağlayıp uyumaktan baska
ablamda doktra bi gidelim bakalım dedi ama bence durumum zor biraz
neyse can sıkıntısından saçmaladım sanırım birazda kendimi ifade ettiimmi yada size ne anlatabildim hiç bilmiyorum şuan
o kadar karışık bi haldeyimkii kimse bilmiyor daha durumu eşim ablam ve samimi bi arkadasımın dışında ilk sizlerle paylaştım canlar
çünkü beni en iii anlayacak sizlersiniz ve benim uzakta olsak yüzümüzü dahi görmesek en iiii dosttuz :29::29::29:
ve cevremdeki tüm arkadaslarım hamile suan
dün akşam misafirlikteydik onları dinlemek çok zor geldi tabiii durumumu bilmiyo hiç biri neyseee
müsait bi zmnda gelirim yine kv decim çağırıyo ditmem lasımmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

canım üzme kendini herşey inş çok güzel olacak
Rabbim issterse tek yumurtayla evladın olur
kendini kasma ve arkadaşların dediklerini uygula şekerim
çok hasta oldum kızlar bahar alerjisi sanırım sürekli hapşurup burun ve gözlerimden akakn sualrı silmekten yara oldu her yerim yarın için randevu aldım dr gideceğim
geçmiş olsun aynen canım bugün 4.günüm ve ben hala kıpkırmızı bir surata sahibim:50::50::50:
selam kızlar.çok geçmişi okumadım ama bebeğe olan mesajlarınızı gördüm,inşallah o sıpalar da en kısa zamanda duyar mesajları.
efsuncuğum sen samsun daydın değil mi?hangi dr a gidiyosun?daha hiç bi tedavi uygulanmamışken bu kadar endişe etmemelisin,boşuboşuna vucuduna stres yükleme bence.
biz biraz sizi habersiz bıraksakta hepiniz kalbimizde ve dualarımızdasınız kızlar.
Ahmet büyüyo çok şükür,etrafa ilgi ve merak ta büyüyo kendisiyle beraber,dolayısıyla bir saniye bile gözden ayıramıyorum.onun dışında iyiyiz işte.selamlar,sevgiler sizlere.
senin de ahmetin de iyi olduğunuza sevindim canım :38::38:

noldu hatrescim:44::44::44:

canım üzme kendini herşey inş çok güzel olacak
Rabbim issterse tek yumurtayla evladın olur
kendini kasma ve arkadaşların dediklerini uygula şekerim

geçmiş olsun aynen canım bugün 4.günüm ve ben hala kıpkırmızı bir surata sahibim:50::50::50:

senin de ahmetin de iyi olduğunuza sevindim canım :38::38:

noldu hatrescim:44::44::44:

sanada geçmiş olsun canım ben dr gittim bir sürü ilaç verdi

Back
X