Sabırsızlanıyorum kızları:))

Karisindan bosanmis olan bir adam, o gün annesini görecek olan kizina
- Al kizim bu zarfi. Sen artik 18 yasina bastin. Bu annene verecegim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demis.
Kiz annesine gitmis :
- Anne babam bu zarfi sana gönderdi. Ben artik 18 yasima bastigimdan sana gönderdigi son nafaka çekiymis. Zarfi sana verip sonra 1 adim geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi.
Annesi :
- Peki kizim .simdi babana git. 18 seneden sonra O'na aslinda senin gerçek baban olmadigini söyle. Sonra 1 adim geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret !

Adam işten eve erken gelir ve içeri girdiğinde yatak odasından sesler geldiğini duyar.. hemen odaya dalar ve karısını yatakta ter içinde ve çırılçıplak bulur:
"Neler oluyor???"diye sorar..
Kadın cılız bir sesle "kocacığım kalp krizi geçiriyorum" diye mırıldanır..
Adam hemen salona koşup ambulans cağıracağı sırada 4 yaşındaki oğlu koşa koşa gelir ve "Babaaaaaa!!! Mick amcam sizin gardropta saklanıyor ve çıplaaaaaak!!!!" diye bağırır..
Adam bunu duyunca hırsla telefonu fırlattığı gibi odaya koşar, gardrobun kapısını açar ve erkek kardeşi hakkaten de çıplak vaziyette oradadır..
Bunun üzerine adam hışımla bağırır:
"SENı KALINKAFALI!!! BENıM KARIM IÇERDE KALP KRıZı GEÇıRıYOR, SEN ETRAFTA ÇIPLAK DOLAŞARAK KÜÇÜCÜK BıR ÇOCUĞU KORKUTMA PESıNDESıN!!"

:roflol::roflol:

Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- "Bunu doldurup yarın bana getirin" der...
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. ıhtiyar anlatmaya başlar:
- "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış:
- "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş.
ıhtiyar yanıtlamış:
- "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü."
:roflol:

:1shok: :1shok: :1shok:

:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne fıkralarr ya alemsin
ve benim uykum var ya

Benim de uykum var dün geç yattım..mirmirmirmir

benimde

gece 2de yattım, 4te kocam uyandırdı ne getireyim yiyecek içecek bişey istiyo musun diye?

tembihlemiştim beni sahura kaldır diye

1 bardak su getir yeter dedim, suyumu içtim yattım

sabah da zor uyandım mirmirmirmir mirmirmirmir

aslında bende biraz uzanabilsem en iyi olur.
kendimi çok yorgun hissediyorum bugün.
sanki dün gece beni dövmüşlerde benim haberim yok.
o kadar ağrıyorki bütün vücudum anlatamam.

bende öyle düşünüyorum ömürcüm.
bugün ilk defa böyle kötü oldum.
birde inanılmaz bir yoğunluk vardı burda.
hepten başım döndü.
inanılmaz bir şekildede başım ağrıyor şimdi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…