Sabırsızlanıyorum kızları:))

BEN OKUMAYI BıTıRDıM HERKES GıTTı
kardeşim 9. kat yüksek değil mi ya 89 milyar normal daha sonra satar başka yer alırsınız
doğumu düşündün mü ev alınca tüm paranı verceksin doğumu nasıl karşılayacaksın hesapladın mı taşınma ücretini hesapladın mı arkadaşlar ceyhandan trabzona nakliyat firmasına 2 millyar verdiler birikmiş kirayı hesapladın mı
kızma bana bunları düşünmeden girme sonra zorlanma diye diyorum ben
yoksa çok sevinirim bir kiracı olarak ve ablan olarak

ne haber kızlarr ben ancak geldim planlarımı yapıyordum tplantı tutanaklarımı düzenliyordum ve temizlik yaptımm

hoşgeldin emelcim.
nasılsın canım.
çok bir hamarat gördüm seni.
hayatım okulların açılışını tam tarih olarak verirmisin.
hala muammadayım ben.
bir öğretmen olarak senden bilgi alabilirmiyim hocam.

hepsını dusundum ablacım
bak sımdık

ablamda sen gıbı yuksek degılmı dedı ama ıkı daıre kalmıs bırı bırıncı kat yanı yuksek gırıs dıyeyım
b-oekıde 9. kat
15 mılyar pesın gerısı kıra oder gıbı 600 e gelıyo kı ben 550 kıra werıyom zaten
dogum ıcınde ssk yı dusundum doktorum orada cunku
ozel olmayacagı ıcın cok masraflı olmayacak
bu pesınatı benım bılezıklerım odeyecek
esımın babasıda kırayı odeyecek bı zahmet
kamyon ısıde kolay
esımın kamyoncu arkadasları war
oda olmadı ewden ewe naklıyat 500 ytl
yanı bu sekıl dusundum abla
da esıme ulasamıyorum

bilemem ben hep elektrik kesintileri gelir aklıma
eski evim 5.kattaydı o gün rahim filmi çektirdim eve gelirken kötüleştim elektrikte kesikti 5 kat süründüm resmen yürümedim süründüm o yüzden şimdi 2 katta oturuyorum bunu düşün bebeklisin in çık olacak elektrik kesilirse yandın ondan diyorum her gün kesilmez ama en acil drumda kesilir bir kerede market dönüşü kesilmişti cnımız çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…