Sabırsızlanıyorum kızları:))

ooo buradakine sinema denmez odadan bozma bir yer adanaya gitmek lazım olmazsa mersine alışverişe gideceğiz o zaman izleriz

Evet Emel bence de ailesiyle yaşamak istiyo işi yokuşa sürüyo çünkü..Kiralar ödenmiyo..ızmite gidilmiyo tokiye girilmiyo..

bılmem artık hıc bı fıkrım yok
ve su bır gercek
ıstıyorsa gıder yasar aılesıyle
dur dersemde adam degılım..
benı hıc bı sekılde goremez bıdaha oda ayrı bı durum..
korkum endısem hıc yok
ben su anlık susuyorum
yınede tawrım nettı ona karsı son sozumu soledım we telefonu kapattım

Elif bi söylesene bize ne dedi seni bu kadar sinirlendirecek telefonda sadece toki işinimi reddetti..ıstersen söyle sonrada mesajı sil..

Eğer aranızdaki konuşma böyle geçtiyse haklısın Elifcim..Ama yine de karşılıklı konuşmadan kararlar alma..ıkinizde sinirlenmişsiniz ondan böyle olmuş..Biraz sabret az kaldı gelmesine..Babası doldurmuştur onu orda gelince değişir merak etme..

abla dayanacak durumum hıc kalmadı
aılesınden bıktım
nefret nedır bılırmısın
aynı o sekıl
yanı oldursem kılım kıpırdamaz
bıttı ben artık ugrasıp kendımı yıpratamam bıktım

benım de sıkıntım bu ya
degısmesın
karakterı otursun

baba degıl artık aılesınden yana olsun
ben bu hale gelecegımı hıc tahmın etmezdım
ama bunukendı ıstıyor
anladım

Kendini yıpratma tabi Elifcim..Yiğit Aliyi düşün..Ama sen bizim dediğimizi bi düşün bi gelsin bakalım nolcak..

bencede şimdi babası her gün işliyordur onu ondan kafası bulanmıştır sen bu adamı seviyorsun karnında onun bir parçasını taşıyorsun zor günler yaşıyorsunuz gelice sen de onu işlersin elifimm kardeşim sen üzme kendini

benım de sıkıntım bu ya
degısmesın
karakterı otursun

baba degıl artık aılesınden yana olsun
ben bu hale gelecegımı hıc tahmın etmezdım
ama bunukendı ıstıyor
anladım

Elifcim yaşadığı maddi sıkıntılardan bu şekilde davranıyordur ailemin yanında olursak maddi sıkıntımız olmaz diye düşünüyodur..Şöyle iyi bi iş bulsaydı her şey çok farklı olurdu..

tahmin edebiliyorum canım şimdi seni
ne kadarlık evlisiniz kardeş ilk yıllar oluyor böyle şeyler değil mi ömür eşinin artık ail babası olduğunu anlaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…