Sabırsızlanıyorum kızları:))

iyiyim bende dünürüm

saat 6 gibi uzandım dün bi baktım kapı çalıyo, yarın iftara çağırmayı düşündüğüm arkadaşlar uğramışlar

gelmişken bırakmadım bende, hemen bişeyler hazırladım

sonra da çay falan derken 9 u geçmişti gittiler

akşam da kurufasulyemi pişirdim kaydirigubbakcemile3

diğer yemeklerde bugüne bakalım kısmetse

ıyi olmuş dünürüm beraber iftar yapmışsınızdır..Bu akşam sen yoksun dimi..Benimde kocam yok bu akşam :sinifsinif:

dikkatimi çekti melek-ler yazınca kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com çıkıyo

Hadi ya..Dur bi deniyim bakıyım

kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com

ay çok enteresan
kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com

oldumuki acaba

günaydınnnnn şekerlerrrr nasılsınızzzzzz
dün akşam iftarda misafirlerim vardı iki dakka oturamadım yawwwwwww yerimee şimdide savaştan çıkmış gibiyim :)))

canım hoşbulduk dün çok az girdim yaa misafirlerim vardı iftara kalabalık
iki dakka oturamadım zati fena yoruldummm anca kendime geliyorum tatlım ya
çok güzel geçti ama akşam şekercim
nasılsınız iyimisiniz
benim kırmızılarımın günü yaw birde bugünn gelcek gibilerde hafif hafif hissediyorum sankii

saol canım benim AMıNNNN
ne yaptım biliyormusunuz Menüyü güzelcene sanki restoran formatında hazırladık sonra gelince gherkese verdimmm ama nasıl hazırlamaa duır size bir örnek verem millet iftara vakti koptu gülmektennn

Organik domateslerin gösterisi(çoban salata aslındada işte)
yaylaların çorbası(yayla çorbası)
kuşbaşı usulu doğranmış eti başının üstünde taşıyan püre:))))
gökyüzünden inen yıldızların pilavla buluşması(yıldız şehriyeyle pilav yapmıştım daa hahahaha

gibi çok güzel bi mönüüü hazırladımmm süper olduuu

Güzelmiş:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…