- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
- #4.441
saol canım benim AMİNNNN
ne yaptım biliyormusunuz Menüyü güzelcene sanki restoran formatında hazırladık sonra gelince gherkese verdimmm ama nasıl hazırlamaa duır size bir örnek verem millet iftara vakti koptu gülmektennn
Organik domateslerin gösterisi(çoban salata aslındada işte)
yaylaların çorbası(yayla çorbası)
kuşbaşı usulu doğranmış eti başının üstünde taşıyan püre:))))
gökyüzünden inen yıldızların pilavla buluşması(yıldız şehriyeyle pilav yapmıştım daa hahahaha
gibi çok güzel bi mönüüü hazırladımmm süper olduuu
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benim bu akşam ki menüm
- mantının çorbayla buluştuğu ilginç ismiyle dikkat çeken lezzet kaşık börek çorbası
- türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden kış sofralarının içinizi ısıtan yemeği kuru fasulye
- fırında enfes soslu tavuk ve patatesin muhteşem buluşması
- kuru fasulyenin olmazsa olmazlarından şehriyeli pilav
:roflol: :roflol:
yemekteyiz programına döndük kaydirigubbakcemile3
sorma şekerim ilham kaynağım o oldu zatiiiiii
birde gelmesinmi servis geç eleştirileriii valla dedim yemekteyizde 5 kişiler siz 11 kişisinizzz hahahaaa babamda daha kötü senin için eleştircek insan daha çok kork bence dediii kaydirigubbakcemile3
valla o program olmasaydııı nede büyük eksiklik olurdu hayatımızdaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim akşamki misafirlerde puanları çıkışta vericez dedi kaydirigubbakcemile3
akşam son dakika da olduğu için sadece çorba, tavuk ve pilav vardı gerçi de kaydirigubbakcemile3
sorma şekerim ilham kaynağım o oldu zatiiiiii
birde gelmesinmi servis geç eleştirileriii valla dedim yemekteyizde 5 kişiler siz 11 kişisinizzz hahahaaa babamda daha kötü senin için eleştircek insan daha çok kork bence dediii kaydirigubbakcemile3
valla o program olmasaydııı nede büyük eksiklik olurdu hayatımızdaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide hepsinde teker teker puan alsaydın tatlım delikafadulden
günaydın kuzularr sewgı kelebeklerı
bak oglum a optururum hepınızıkaydirigubbakcemile3
duduaklarına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?