Sabırsızlanıyorum kızları:))

Yemez aslında dünürüm..Ama bıktım ramazanda yemek yapmaktan. Biraz değişiklik olsun..

Ben de cumartesi günümüz var yemek yapmayı düşünmüyorum kahvaltı yaparız diye düşündüm..Bugün kızartma cumartesi kahvaltı kocamı evden kaçırcamkaydirigubbakcemile3

gece bende biraz uzanayım kalkar hazırlarım o gelince dedim, çabuk bişeyler istemişti kalkınca yaparım diye düşündüm

uyumuş kalmışım, teşekkür ederim çok güzel yemek hazırlamışsın dedi :umursamaz:

yaparım yemez, yapmayınca da suç olur işte lmaz:

Erkekler böyle işte dünürüm..Sen de akşam yoktun dimi..Ben de bi ara geldim sonra internet kesildi..

Kamu çalışıyo ya benim arkadaşlarım var onlar gidiyolar işe..

akşam 1-2 kere baktım kimse yoktu, yaprak dökümü bitince de yattım zaten

belki işleri falan yoğundur tatil dönüşü CADIARZU nerde çalışıyodu ebru? sanki aklımda üniversiteyle ilgili bi yer gibi kalmış

hani okullar açılıyo, kayıtlar falan dicem ama CADIARZU

Üniversiteyle ilgiliyse yoğundur dünürüm..

Çıkar heralde meydana 1 kaç güne kadar..

Ne güzel bi sonbahar havası dimi ne sıcak ne soğuk..Ben de seviyorum böyle havalarıkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..
rüyamıydı gerçekmiydi valla ayırt edemedim adeta gerçek gibiydi, ama rüyamda burasını gördüm, biri hamileymiş ve kızının ismini burcu koyacakmış, burda bize yazıyormuş..
her an hamiş haberi gelebilir kızlar hazır olun :)))
nasılısınız bu arada?

Halecim günaydın

Kim olcak acaba hamile..CADIARZU

Sabriye diye bi arkadaş doğum yapmış kızı olmuş belki onu görmüşsündür rüyanda..

günaydın halecim

bizde dün gece eşimin kuzeniyle isim muhabbeti yaptık, hatta burcu isminden çok bahsettik kaydirigubbakcemile3

ben dedim sevmiyorum o ismi, koymam kızıma falan :roflol: :roflol:

yoksa ben mi hamileyim :roflol: :roflol:

Halecim günaydın

Kim olcak acaba hamile..CADIARZU

Sabriye diye bi arkadaş doğum yapmış kızı olmuş belki onu görmüşsündür rüyanda..

aaa... Allah analı babalı büyütsün... ne güzel kurtuldu, darısı bizlere inşaallah :)

ay bak şimdi çok fena oldum, kaydirigubbakcemile3
kız bana malum olmasın bide :))
yani resmen rüyamda burasını gördüm, nikini hatırlamıyorum ama birisi burcu koyacakmış ismini bebeğinin..
hatta bende içimden diyorum, daha hamile olduğunu yeni öğrenmiş, kız olacağını nerden biliyor diyorum :)))
bakalım o sürprizi kim verecek bize
sositososito

Sizin karı koca rüyalarınızda çıkıyo Hale..Bakalım kim hamile..Aaaaaaaaaa bak Emel olabilir..

emel olabilir, aytül olabilir, sen olabilirsin dünürüm

hadi azcık hamile kalın topikte nüfus azalmasın :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…