Sabırsızlanıyorum kızları:))

Erken yatmışsın ya dünürüm ne uykusu bu:mymeka:

Yoksa Burcu mu yapıyoalkisalkisalkis

Erken yatmışsın ya dünürüm ne uykusu bu:mymeka:

Yoksa Burcu mu yapıyoalkisalkisalkis

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sabah kalkıp banyo yaptım, uyku bastırdı iyice

erken dediğinde 11 i geçmişti yattım, 12:30da kalktım çamaşır astım, sonra tekrar yattım

ya bu insanların ne zaman bebek yapıyosunuz muhabbeti gittikçe artıyo

ilk başlarda kimse bişey sormuyodu ama 1,5 sene olunca herkesin beklentisi arttı

annem, akrabalar, arkadaşlar herkes sormaya başladı sürekli

ıllaki sorarlar dünürüm ilk başlarda

Bana artık sormuyolar herkes umudu kesti olmadığını anladılar heralde

İllaki sorarlar dünürüm ilk başlarda

Bana artık sormuyolar herkes umudu kesti olmadığını anladılar heralde

deme öyle dünürüm ya Allah izin verirse olcak inşallah

ya eşin tüp bebek konusuna hiç mi yanaşmıyo dicem ama kendi eşimi düşünüyorum ve tepkisini tahmin edebiliyorum :çok üzgünüm:

bi ara çok fena gaza gelmiştim bende ama şuan inan hiç bi istek duymuyorum bu konuda

sanki olmıcağını kabullenmiş gibiyim :uhm:

selam kızlar
acıle gıttık geldık kocamla
bogazım cok fena ya
ılac yazamadı sadece mınoset werdı
ates olursa antıbıyotık werırız dedı
offf
ya su puanı bende kapatmak ıstıyom nasıl oluyo

Ben de kabullendim dünürüm..Napıyım ya bebeksiz 10 yıl geçirdim eksikliğini çok duydum ama napıyım çok zorlamanında anlamı yok..Tüp bebekte tutacak diye bi garanti yok..Belki gitsek o da olmıycak yani kaderimde varsa kendi kendine olur en iyisini ben değil rabbim bilir boşver..Çok üstüne gitmiyorum artık..

geçmiş olsun adaş

aman dikkat et kendine, bol bol vitamin al, sıcak tut kendini

kullanıcı profilinden hallediliyo dur bakıyım nerden

Profil düzenlede var galiba Elifcim..Geçmiş olsun bu arada canım..Hava değişimi hasta yapıyo dikkat et kendine

Bu arada dünürüm hani arkadaşım doğuma giderken telefonda karşılıklı ağlamıştık ya..Bunun %50 si biri karşımda ağladımı bende mutlaka ağlarım:kediiğer % 50 si de bi özentiydi:kedi:

Bu arada dünürüm hani arkadaşım doğuma giderken telefonda karşılıklı ağlamıştık ya..Bunun %50 si biri karşımda ağladımı bende mutlaka ağlarım:kediiğer % 50 si de bi özentiydi:kedi:

çok ilginç ama halamın torununu kucağıma falan aldım, hiç özenmedim ,istek duymadım, keşke bizimde olsa demedim :sm_confused: :sm_confused:

Allah'ım kocama benziyorum galiba gittikçe akannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…