Sabırsızlanıyorum kızları:))

saçma sapan bi sebep işte..
millet ne sorunlarla uğraşıyo, biz daha çocuk gibi ufak şeyleri büyütüyoruz..
ay yoruldum artık..

bi de şöyle düşün ya çok önemli , geri dönüşü olmayan bi sebepten kavga etseydiniz yerimseniben

bende en ufacık bişeyi kendime kahrederim, sanki dünya başıma yıkılmış gibi olur

ama sonra düşünürüm ki ne acılar,üzüntüler unutuluyo

birazcık sabredersem bu da geçicek

haklısın insan çok üzülüyo, hatta ben eşimle tartışmaktan korkarım sanki herşey biticek gibi gelir bana kavga etsek Allah korusun

ama üzme kendini de bebişini de

oyy çok karman çorman yazdım galiba kusura bakmayın

hale bak bu kocan, taşıyanlar da emelle ben kaydirigubbakcemile3

ceza vercez lmaz:

sen üzülme biz kızarız ona kaydirigubbakcemile3

hiç sevemem eşimle ilgili böle şeyleri anlatmayı ama anlatmazsan çatlayabilirim.
ufak bişey dedim ama çok kırıldım çok ve beni hamileyken kırdı o da farkında ama kırdı beni işte..
bayramda görümcem önceden yapmış olduğu tıramisu pastasını bir anlattı bir anlattı size anlatamam..
bide bana diyoki ay sende hamilesin canın isticek diyo.. neyse anlattı durdu oda..
benimde yapacak fırsatım olmadı, evde değildim çünkü.. dün akşam yemekten sonra eşime dedim ki.. aşkım, canım bişey istedi dedim.. git al dedi sinirli sinirli.. (ki hiç bölyle kaba bir insan değildir)
ben sustum tabi, bi rahat otuturmuyosun beni şurda dedi (ve ilk defa birşey istedim eşimden, çünkü canım ilk defa birşey istedi) ben başladım ağlamaya.. pike vardı üstümde çektim onu kafama kadar sessiz sessiz ağlıyorum.. eşimde pc nin başında görmüyo beni. sonra geldi 15 dk geçti aradan,,, ne istiyon söle dedi.. hiç bişey istemiyorum dedim, bak bi daha sormam dedi, sorma dedim gitti oturdu yine pc nin başına.. aradan biraz zaman geçti geldi yine, özür dilerim aşkım dedi.. bu gce konuşmayalım lütfen hiç keyfim yok dedim.. ama okadar kırıldım ki bunu tahmin bile edemezsiniz.. başkalarının eşleri hemen gider neler alır karım hamile canı çekti diye.. benimkinin yaptığına bak.. ki normalde çok ince ruhlu bir adamdır.. nasıl böle oldu ben anlamadım...

bişeye sinirlenmiş senden çıkarmış takma tatlım o da anlamıştır hatasını
ama yaptığının hatasını anlaması için trip yap

trip yapıyorum zaten elimde değil,
ben ilk defa birşey istedim ondan, eşim hamile benden bişey istemiş diyip yapmasını bekledim, o daha bana daha kırıcı konuştu, hiç bir suçum yok benim.. çok kırıldım anlatamam size.. ilk defa birşey istedim yaa.. ilk defaa... :gitme:
düşünün bayramdan beri tremisu aklımda kalmış.. öyle nazlı bir insan olsaydım zaten önceden söylerdim canım istedi git al diye..

eşinin de ters zamanına denk geldi heralde canımcım ya

hiç de ters bi zamanı değildi..
çok iyiydik.. keyifli keyifli yemeğimizi yedik, ben dizi izliyordum oda pc de oyun oynuyordu.. canımlı cicimliydik..
ama beni anlamadı.. naz yapıyorum sandı, önemsemedi beni

haklısın halecim kim olsa kırılır, eşinde ayıp etmiş ama ters bi zamanındaydı işte demekki

kız benimkinden hiç bir beklentim yok hamile olsam kaydirigubbakcemile3 bebek istemiyo ki bi de benim nazımı çeksin kaydirigubbakcemile3

hiç de ters bi zamanı değildi..
çok iyiydik.. keyifli keyifli yemeğimizi yedik, ben dizi izliyordum oda pc de oyun oynuyordu.. canımlı cicimliydik..
ama beni anlamadı.. naz yapıyorum sandı, önemsemedi beni

git bugün tiramisu al ama 1 parça olsun sadece

akşam yemekten sonra otur ye karşısında

bana yok mu derse, git al de sende kötükedihüso

halı işleyeceğim kızlar taktım işlemeye baktım 1 haftada yooluk çıkıyor eşim de yap dedi yapcam bakalım

git bugün tiramisu al ama 1 parça olsun sadece

akşam yemekten sonra otur ye karşısında

bana yok mu derse, git al de sende kötükedihüso

yok gidip pastanede yicem..
çünkü nasıl bişeydir anlamıyorum, o kadar laftan sonra yine canım istiyo.. aşermek böle bişey herhalde.. akıllanmadım ben..

kusura bakmayın kızlar sizide meşgul ettim saçma sapan sorunumla

evet halecim burda önemli devlet meselelerini tartışıyoduk bizde

bak gördün mü nasıl meşgul ettin bizi kaydirigubbakcemile3

kız cadı o ne demek meşgul ettim :mymeka:

sen beni dinle git bi tiramisu al , akşam da afiyetle ye kocanın karşısında :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…