Sabırsızlanıyorum kızları:))

git bugün tiramisu al ama 1 parça olsun sadece

akşam yemekten sonra otur ye karşısında

bana yok mu derse, git al de sende kötükedihüso

katlıyorum al kendine sen bana almadın sağol çok şükür ben alabiliyorum hoş insanın canı yemek istemez ama
görümcene kızdım asıl anlatacağına yapsa ya anlatıp durmuş

sen pastanede ye ama al akşam da evde ye

hatasını anlasın eşin

orda yersen tavşan dağa küsmüş , dağın haberi olmamış olur

ayy ne kötüyüz emel kötükedihüso

katlıyorum al kendine sen bana almadın sağol çok şükür ben alabiliyorum hoş insanın canı yemek istemez ama
görümcene kızdım asıl anlatacağına yapsa ya anlatıp durmuş

hemde nasıl anlatıyo bir görsen..
kendisi zaten abartarak anlatır herşeyi,,, bir anlatıyo nasıl yapıp nasıl yediğine kadar anlattı.. ağzını bile şapırdattı resmen yaaa.. siz olsaydınız sizin bile canınız çekerdi..
ve bana bide ay hamilesin canın çekecek diyo.....

canın çekçek diceğine bigün de sana yapayım dese ya :mymeka: :mymeka:

bunlardan bile haberi yok eşimin..
ben evde yaparım dedim, ki zaten yapacaktım.. ama evde durmadık ki hiç, bir dün akşam evdeydik, ozaman da canım bişey istedi dememe kalmadan yedim lafı oturdum aşarıya zaten..

kötü değiliz elifim ben hassasım hamilelere yengem hamileyken anneme gittiğimde ya da abime gittiğimde iş yaptırmazdım yengem ise oturamazdı hamileyken
abimin yengeme kızmasına bişey istemesine kızarım
sağolsun eşim kısa süren hamileliğimde iyiydi dikkatliydi tabi başı ama bana aynısını yapsa sessizce ağlamaz sesli ağlardım iyiki canımbişey çekti derdim ben de ben alırım sen alma

yok kız 12no işi kalın ip inan cabuk biter ablamın kızının yatak başlığına örüyorum 7i karış ördüm 2 günde hesaplayın 3 karış da en olarak ördüm şimdi ikinci parşaya başladım gece bir krşı ördüm 10dk da rahat oluyor kız anlamıyorsun valla ben de öyle diyordum ömür biter bu bitmez dye ama öyle olmadı

inan eşinden yana böyle birşeyi yaşamak okadar çok koyuyor ki insana..
zaten hassas oluyor insan hamileyken..daha çok anlayış bekliyoruz belkide..
için için okadar çok ağladım ki.. çok koydu bana yaaa...

ayy benim ömrüm biter heralde akannehir akannehir

elim çok yavaştır, örgü , elişi falan konularında

ama hamile olsam battaniye örebilirim bak böyle çabuk çabuk oluyosa

akşama arkadaşla anneme gidicez oturmaya.. eşide eşimle takılcak dışarda..
ben çarşıya gidip, ilk önce pastaneye :) sonra bebek eşyaları satan yerlere gidip kafa dağıtmak istyorum, sonrada anneme geçerim dedim.. ben hiç eşime haber vermeden anneme gitsem ne der acaba? hani küsüm ya ona şimdi :) arkadaşın eşi dese bu akşam böle böle plan yaptık haberin olsun diye...
acaba kızarmı bana...
ama küsüm ona şimdi onla nasıl konuşurum kiiii..........
akılverin yaaa
notmu yazsam eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…