- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
- #7.901
git bugün tiramisu al ama 1 parça olsun sadece
akşam yemekten sonra otur ye karşısında
bana yok mu derse, git al de sende kötükedihüso
katlıyorum al kendine sen bana almadın sağol çok şükür ben alabiliyorum hoş insanın canı yemek istemez ama
görümcene kızdım asıl anlatacağına yapsa ya anlatıp durmuş
hemde nasıl anlatıyo bir görsen..
kendisi zaten abartarak anlatır herşeyi,,, bir anlatıyo nasıl yapıp nasıl yediğine kadar anlattı.. ağzını bile şapırdattı resmen yaaa.. siz olsaydınız sizin bile canınız çekerdi..
ve bana bide ay hamilesin canın çekecek diyo.....
hemde nasıl anlatıyo bir görsen..
kendisi zaten abartarak anlatır herşeyi,,, bir anlatıyo nasıl yapıp nasıl yediğine kadar anlattı.. ağzını bile şapırdattı resmen yaaa.. siz olsaydınız sizin bile canınız çekerdi..
ve bana bide ay hamilesin canın çekecek diyo.....
canın çekçek diceğine bigün de sana yapayım dese ya :mymeka: :mymeka:
kötü değiliz elifim ben hassasım hamilelere yengem hamileyken anneme gittiğimde ya da abime gittiğimde iş yaptırmazdım yengem ise oturamazdı hamileyken
abimin yengeme kızmasına bişey istemesine kızarım
sağolsun eşim kısa süren hamileliğimde iyiydi dikkatliydi tabi başı ama bana aynısını yapsa sessizce ağlamaz sesli ağlardım iyiki canımbişey çekti derdim ben de ben alırım sen alma
bende kıyamıyorum hamilelere
gel halecim ben sana koca 1 tepsi tiramisu ikram ederim burda kuzucum
yok kız 12no işi kalın ip inan cabuk biter ablamın kızının yatak başlığına örüyorum 7i karış ördüm 2 günde hesaplayın 3 karış da en olarak ördüm şimdi ikinci parşaya başladım gece bir krşı ördüm 10dk da rahat oluyor kız anlamıyorsun valla ben de öyle diyordum ömür biter bu bitmez dye ama öyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?