- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
- #8.281
ömürcüğümmm evde uğraşıyorumma.s bazenn asabii bazenn çokk iyiyim!!Sana da derin..İyiyiz sen nasılsın?
Ya eminmisiniz bunun benim olduğundan derim ben:rofloliğerlerini de bi görseydim derim:roflol:
öğrencilikten bu yana alışkanlık olduu!!a.sBen büyük çanta taşıyamıyorum ağır geliyo..
şunun büyük iş güç sahibi olanı var mı ya bu boy çok küçük şöyle25 falan yaşında olsa iyiydi
nasıl ıstıyorsan resmını koy hadı elfcım.
Derin hayırdır neden tatsız gitti..
Dünürüm o ne öyle ya niye o kadar şey taşıyosun ben hiç taşıyamam öyle ağır şeyler aman allahım kocam haklı çıkıyo hepakannehir
gerçi ben küçük çanta alsam ne sığar içine merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
2 tane ajanda, 2 tane telefon, kocaman bi cüzdan, anahtarlar, su şişesi, ayna, rujlar, el kremi, deodorant ya da parfüm, genellikle işe giderken meyve :), etiform kraker , bazen hırka.....
ve aklıma gelmeyen şeyler ..
maşallahh elifciğimm gerçi benim de senden aşağı kalır yanım yokk!!!kaydirigubbakcemile3Derin hayırdır neden tatsız gitti..
Dünürüm o ne öyle ya niye o kadar şey taşıyosun ben hiç taşıyamam öyle ağır şeyler aman allahım kocam haklı çıkıyo hepakannehir
maşallahh elifciğimm gerçi benim de senden aşağı kalır yanım yokk!!!kaydirigubbakcemile3
ömürr takıştık birazzbazenn iletişim de kopukluk oluyoo anlatamıyorum adama derdimiii sinir oluyorummm yaaa!!!hepsi mii böylee benimkin de mii varr sorunn annaamadımmm???:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?