Sabırsızlanıyorum kızları:))

Sana da derin..İyiyiz sen nasılsın?
ömürcüğümmm evde uğraşıyorumma.s bazenn asabii bazenn çokk iyiyim!!
bugün spor yapamadım :a015:kendimi koşuya verdim süper oluyooo!!a.s
eşim antalyaya gittii dil yeterlilik sınavına girmeyee bugünnn özgürce takılabilirimm!!giderken birazz tatsızz gittii!!!:1closedeyes:

gerçi ben küçük çanta alsam ne sığar içine merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

2 tane ajanda, 2 tane telefon, kocaman bi cüzdan, anahtarlar, su şişesi, ayna, rujlar, el kremi, deodorant ya da parfüm, genellikle işe giderken meyve :), etiform kraker , bazen hırka.....
ve aklıma gelmeyen şeyler ..

Derin hayırdır neden tatsız gitti..

Dünürüm o ne öyle ya niye o kadar şey taşıyosun ben hiç taşıyamam öyle ağır şeyler aman allahım kocam haklı çıkıyo hepakannehir

Derin hayırdır neden tatsız gitti..

Dünürüm o ne öyle ya niye o kadar şey taşıyosun ben hiç taşıyamam öyle ağır şeyler aman allahım kocam haklı çıkıyo hepakannehir
maşallahh elifciğimm gerçi benim de senden aşağı kalır yanım yokk!!!kaydirigubbakcemile3
ömürr takıştık birazz bazenn iletişim de kopukluk oluyoo anlatamıyorum adama derdimiii sinir oluyorummm yaaa!!!hepsi mii böylee benimkin de mii varr sorunn annaamadımmm???:sm_confused:

benim çantamda bir çanta daha var onun içinde sağlık karnesi kalem düdük ilaç cüzdanım telefon el kremim ped cüzdanım var

Yok Derincim erkekler hep aynı bazen iletişim kurulamıyo kendileriyle:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…