Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar erken gebelik testi yaptım ve negatif
transfer+6 bugün biliyorum erken yaptım ama bazılarında çıkıyormuş 🥹
Canım ben transfer+7 ya da 8 de yapmıştım çok silikti muhtemelen senin de kana geç karışacak bende transfer+6 yapsam bende de çıkmazdı o yüzden hiç moral bozmak yok 🌸

Öncelikle transferiniz hayırlı olsun 🌸 aslında kaç kere beta bakılacağını doktor belirliyor, benim doktorum fazla beta baktırmanın anneyi strese soktuğunu bu nedenle sadece belirttiği test gününde beta baktırmamı istediğini söyledi ancak başka doktorlar artışı da görmek isteyebiliyor 🤷🏻‍♀️ onun dışında pozitifi gördükten 1 hafta/10 gün sonra kese görmeye ve yine aynı şekilde keseyi gördükten 1 hafta/10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyor
Teşekkür ederim 🙏 sanırım doktorunuz haklı insan tedirgin oluyor az mı artttı çok mu iyi mi derken. Hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Allahım inşallah 🙏

6. Gün yaptığım testte saatlerce flaşla çizgi aradık eşimle gözlerim kör oldu resmen kesin olmadı diye çok kötü bi gün geçirdik ikimizde ama çok saçmaymış dediğim gibi idrara geç yansıyormuş zaten hcg inşallah ilerleyen günlerde çıkar canım 🤲🏻
Amin çok sağolun inşallah bizde sizin gibi mutlu bir haber alırız 🥹🥹❤️

Canım ben transfer+7 ya da 8 de yapmıştım çok silikti muhtemelen senin de kana geç karışacak bende transfer+6 yapsam bende de çıkmazdı o yüzden hiç moral bozmak yok 🌸
İnşallah öyledir canım sende moralini bozma testi erken yapmışsın inşaAllah vardir🙏
Evet erken yaptım ama yinede negatifi görmek nasıl da üzüyormuş insanı hele bu süreçteyken teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah güzel haberler alırız hep beraber 🥹❤️

Yok yok sıkı sıkı tutunmuş annesine 😍 ayy aynen 1 Eylül transferi için tahmini doğum 20 Mayıs görünüyor artık Mayıs anneleri topiği açıp, ordan devam ederiz 🥹😂
Evet baktım bende 20 Mayıs gördüm 🥰açmışlar topiği kızlar koşun artık farklı dertler topiğindeyiz 😂😂

Ya ben aslında görüyor gibiyim ama eşim yok diyor zaten doğru düzgün bakmadı bile onunda morali çok bozuldu 6-7 dk içinde çıkmayınca direkt bıraktım testi bir iki saat geçti şimdi atmak için aldın elime flaş olmadan bile gördüm test yarım saat içinde çıkan doğrudur diyor ben ne zaman çıktı bilmiyorum kuruma çizgisi de olabilir

IMG_6269.webp

Yok yok sıkı sıkı tutunmuş annesine 😍 ayy aynen 1 Eylül transferi için tahmini doğum 20 Mayıs görünüyor artık Mayıs anneleri topiği açıp, ordan devam ederiz 🥹😂
Bu arada çalışıyorsan bu haftadan sonra işten erken çıkacaksın en güzel yanı bence 😂😂

Sanki hayalet bir çizgi var. Siyah beyazda daha çok belli oluyor. Acaba plastik akşamından çıkarıp bakabilme imkanın var mı? Bir arkadaş yapmışti öyle. Ekranda gözükmüyordu ama içini açınca alt kısma renk vermişti.

Eklentiler

• IMG_6269.webp
    IMG_6269.webp
    141,5 KB · Görüntüleme: 61
Back
X