- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 40
- 683
- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
- #9.041
kımseyle kımseyı cekıstırmıyorum duzgun konus
oyle bı cekıstırme durumum olsa senın gıbı ozellerdenyollarım mesajları benım gızlım saklım yok tamammı
senden korktugum mu sandın sen sımdı boyle deyınce
kımseyede gaz wermedım
sen bu olayı benden oncede yaotın baskasına
sımdıde bana yapıyorsun alayı duyuyo burda warmııtırazın
Ben seninle artık muhatap olmuyorum..Yalnız benim arkamdan sakın bi daha konuşma..Burda kiminle konuştuğum kiminle konuşmadığım seni hiç ilgilendirmez..Hem şunu da söyliyim..Bu sitede sinirlendiğim tek insan sensin..Hiç kimseyle bu şekilde kavga etmedim ben..
dünürüm bızım burda yatak odasını kız tarafı alır.beyaz esyasıda benden.mutfak esyasınıda alırım.yatak odasının perdesı mutfak perdesıde benden.onlarda alırlar artık gerısını:)))
sana bışey dıyıcem baskada bısey demıycem....
degıl senı hıc kımseyı cekıstırmem ne warsa ortadadır....
senın adın bıle gecmıyor orada nesıl uzerıne alındın demkkı sorunlu olan kısı sensın..!!!!
benımle daha fazla laf kawgasına gırme cok kırıcı olurum
yınede sesımı cıkartmıyorum ,bı tane kedı yuzunden sen hersyı uzerıne alınıyosun dıye sınırlerımı bozamam..
bastan berı yapmacık tawırlarının farkındayım merak etme..
elıf ve ben kedı konusunda hemfıkır bı konu paylasırken sen dırek uzerıne alıp bana saldırdın
kusura bakma senınle aynı dılı konusamıyorum
eger anlamıs olsan su sacma muhabbetını surduruyor olmazdık...
o yuzden yazma adın gecmedıgı surece herseye ATLAMA!!!!
Vay vay vay yapmacık he..Sen busun işte..Etrafındaki kimseyle bu yüzden anlaşamıyosun sen..Şapkayı önüne koy bi düşün ben hamileyim ama niye yalnızım diye..Ben de daha başka bi şey demiyorum sana..Şimdiye kadar verdiğim destekler haram olsun..Öyle şeyler söylüyosun ki sonrada üstüme saldırıyosun diyosun..Biraz alttan alsan hiç bi şey olmuycak sen busun işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?