Sabırsızlanıyorum ...!

yaa arkadaşlar birde kafama takılan şeyler var.hamile kalan arkadasların yazılarını okuyorum.hepsi göğüs uclarında acı dan bahsediyor. sizin normalde adet olmadın önce uçları acır mı?

ınsanı ruhen ve fiziken ne kadar etkiliyor şu adet. Enerjim olmaz benimde.

Benim uçları acımıyo. Komple acıyo. Pınar o daha ileriki dönemlerde oluyo sanırım. Benim arkadaşım hamile o 6 haftadan sonra göğüs uçlarım acımaya başladı dedi. Gerçi bünyeye göre değişir sanırım. ılk başlarda yani adetini beklerken sadece göğüsleri şişmiş.

beeen geldiiimm ne haber bakalım bebek isimlerine girimiş söylemeden geçemem kızımız olursa nazlı melek erkek olursa can olsun istiyorum elifim dediği gibi doğmamış çocuğa don hazır eee ne var ne yok özgecim inşallah herşey yolunda bebeğin de karnında hadi dik durur onun orada oldğundan emin ol ve dinlen kalkma emi gülüm ömür senden ne haber pınar yakı olayını duymuştum güya ben süt ve maydonoz yapacaktım fırsat olmadıkaydirigubbakcemile3:roflol::jeyyar:

Benden de iyilik işte canım. Gün sayıyorum. OFFF

evet daha az geliyor adet benim 8 gün olurdu ilaçla 5gün bırakınca 3 gün oldu valla

emelcim.gecmıs yazılarını okudum.tüplerinde bısey cıkmamasına sevındım.

benim göğüslerde bişey olmazdı ama geçen aydan beri szlıyorlarr bari şişse ama yok biraz büyük görünürdü

benim hep 5 gün sürerdi son 2-3 aydır 2 gün sürüyor
hapa yeni başladım daha ne kadar azalabilirki

duydunmu elifffff bak neler oluyor ay valla elif beni bi bulsa bir kaşık ve su ona yetecek hehehehe kız valla senin için diyorum kızıyoesan söyle bişey söylemem bu konuda

Hap biraz düzene sokar canım adetlerini. Öyle de bi faydası var Elifcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…