Sabırsızlanıyorum ...!

duydunmu elifffff bak neler oluyor ay valla elif beni bi bulsa bir kaşık ve su ona yetecek hehehehe kız valla senin için diyorum kızıyoesan söyle bişey söylemem bu konuda

yok tatlım kızar mıyım hiç
kötülük olsun diye bişey söylemiyosun ya
hayırlısı olsun ne diyim artık
Allah büyük ne dilerse o olur

kızlar benim kociş gelir birazdan
sağolsun yemek istemedi
hiç yapçak halim yoktu:)
bi çay demliyim ona
öpüyorum sizi
iyi geceler hepinize

tatlişkolar ben geldim ama geç oldu şimdi yatıcam yatmadan bi bakim dedim. kocişten bilgisayarı kurtaramıyorum yaaa :çok üzgünüm: bende işyerinden bilgisayarımı getiricem sizle konuşmak için internet aldım konuşamıyoruz :çok üzgünüm: hepinizi öpüyorum iyi geceler Şeniz

Ben de kaçıyorum arkadaşlar. Hepinizi öpüyorum. Yarın görüşürüz.

ıyı geceler tatlım.

yok canım daha böyle bişey kullanmaya başlamadım bakalım kızzz belki hamilesindir illa belirti olacak diye bişey yok ya ümmühancım güle güle elifcim sanada güle güle

ömürcüm güle güle öptümsiz kızlar ben de çıktım ayy acıktım bugün arkadaşımın oğlunun yaş günü vardı 1 yaşına girdi ufaklık darısı başımıza ne güzeldir değil mi hadi bu aylar bizim ayımız çalışma çalışma

yok canım daha böyle bişey kullanmaya başlamadım bakalım kızzz belki hamilesindir illa belirti olacak diye bişey yok ya ümmühancım güle güle elifcim sanada güle güle

adet düzensizligi var bende böyle gene olmustu.,gögüslerimde sızı yok bıde hamileler hısseder diyorlar bende bısey yok.keske olsa cok ısterım valla.23 nisanda ne yapcan canım?nasıl bır etkınlık hazırladın akıl ver bana.

günaydın güzeller nasılsınız?
ben bugün süperim
işe yürüyerek geldim,parkın içinden geçtim kuşları,havuzdaki suyun sesini dinledim
koşturmaca içinde hayatta ne kadar çok şeyi farketmeden geçiyoruz

günaydıınn elifciimm bende sabahları işe gelirken bazen yürüyerek geliyorummm ama elimden geldiğince nefes almamaya çalışıyorumm egsoz dumanından boğulacak gibi oluyorum....ne güzeel yolunun üstünde öyle bir parkın olması hihoyyythihoyyyt

günaydın tuğbacım nasılsın tatlım?
evet çok şanslıyım evime 5dk uzakta park ama hergün otobüsle gitmekten hiç uğradığım yoktu
bu sabah iyi oldu
havada çok güzel
meleğin 7 haftalık olmuş:)

yürüyüş süper oluyor ya bende artık sabahları yürüyerek geliyorum işe şu saatler alınsın akşamları da yürüyeceğim şimdi eşim alıyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…