Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgedin canım iyiyiz napalım kk nöbeti tutuyoruz:)
dişlerinde bişey olmamasına sevindim
iyi odu için rahat etti en azından

Özlem ben Fenerliyim canım. Hem de fanatik. Ben de çok severim maç izlemeyi.

Evet Elifcim. Ben de zaten çürük göremiyodum. Ama yinede içime kurt düşmüştü içten içe çürüyomu acaba diye. Neyse şimdilik görünen bi şey yok.

Ben bütün hayvanları severim. Evde ben de kedi beslemezdim aslında. Çünkü zor. Ayak bağı oluyor. Ama hastaydı tedavi ettim. Kaldı evde. Şimdi eşimde bende çok seviyoruz onu.

Ben bütün hayvanları severim. Evde ben de kedi beslemezdim aslında. Çünkü zor. Ayak bağı oluyor. Ama hastaydı tedavi ettim. Kaldı evde. Şimdi eşimde bende çok seviyoruz onu.

üniversitedeyken yurtta çok kedi vardı üst katlara kadar çıkıp hep çöpleri dağıtırlardı,kantinde rahatla yemek yedirmezlerdi
o yüzden sevemiyorum artık kedileri
yanıma yaklaştıklarında içime fenalık geliyo ya

Ben de çok severim. Aynı insan karakterlidirler. Benim ki çok uysal bir kedidir. Varlığı ve yokluğu belli değildir. Misafirim gelince yanlarına bile çıkmaz. Kimseyi rahatsız etmez.

hayvanlar evde insana arkadaş oluyor valla
bende eve gelir gelmez kuşlara konuşmaya başlıyorum
napıyosunuz bıcırlar ben geldim diye:)

Evet canım ya. Benim de kedim çocuğum gibi valla. Arkadaşım resmen. Oyalanıyorum işte onunla.

bıcır bıcır bi anlatışları var görsen
susun bakıyım diyorum daha çok ötüşüyolar

Daha önce benim de muhabbet kuşum vardı. 3 yıl yaşadı. Öldü;(((

insan üzülüyor öldüklerinde bizde çocukken 2-3 tane kuş almıştık hep öldüer kardeşime gömdük onları
annem bi daha almıyalım yazık hep ölüyolar dedi
evlendik hemen eşime gidip 2 tane kuş aldık,9 aydır bizimleydiler
geçen gün birini kaçırdık biliyosun(
şimdi yine 2 taneler

Evet hayvanları çok severim ama sırf ölünce çok üzülüyorum diye beslemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…