Sabırsızlanıyorum ...!

belkide bu bize bir sınavdır diye düşünüyorum daha öncede nezaman bebek istesek bir engel çıkmıştı ve biz vazgeçmiştik ama artık işsizde olsak vazgeçmiyorum inşallah o bi gelsinde rızkıyla gelir zaten

Belimde bi yorgunluk var Elifcim. Bi de gitgide enerjim düşüyor. Ama ilaç içtiğim için o da yapıyo olabilir. Sanki bu ay da olmadı gibi. Halsizlik var.

senden ne haber bu ay inşallah hamilesindir canım yoksa iğneye geçiceksin sanırım dimi

evet canım rıskıyla gelir işallah ve en yakın zamanda iş bulursunuz

hamile kalanlarda çok akıntı oluyormuş ama bende hiç öyle bir belirti yok senin önceki hamileliklerinde varmıydı akıntı yani acaba herkestemi oluyo

senden ne haber bu ay inşallah hamilesindir canım yoksa iğneye geçiceksin sanırım dimi

evet canım ya bende haberler iyi değil salı gün doktora gittim hiç yumurtam yoktu 1ay daha deniyelim olmassa iğneye geçecez dedi çok masraflı bir tedaviymiş bakalım allah yardımcımız olsun

hamile kalanlarda çok akıntı oluyormuş ama bende hiç öyle bir belirti yok senin önceki hamileliklerinde varmıydı akıntı yani acaba herkestemi oluyo

yok canım herkezde olmuyo bende olmamıştı ama göğüs ağrısı çekmiştim işallah hamişsindir amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah iğneye gerek kalmadan hamiş kalırsın canım sigortanız varmı

var ama öğrendiğim bilgilere göre evlilikte 3yılı doldurmadan devlet ödemiyomuş ne yapacağımı şaşırdım valla ağlayıp kendimi mahfettim ama aklım başıma geldi nihayet işallah gerek kalmadan hamile kalabilirim

inşallah iğneye gerek kalmadan hamiş kalırsın canım sigortanız varmı

stres yok diyorum doktorumda stres yapıyosun bir problemin yok ama yumurtan oluşmamış diyo elimde değil yaşadığımız yer çok küçük ve ben dışarı çıkıp gezemiyorum gezilecek biryer yokki kafamı toparlıyamıyorum hep bebek hep bebek

anlıyorum canım üzme kendini inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir ben şimdi çıkıyorum canım aşkı memnuyu seyredicem kendine iyi bak sonra yine görüşürüz

canım ben kendimi çok yıpratmamak için sanki hamileliğe çok az kalmış gibi davranıyorum eşim ve benden başka kimse bilmiyor ama birlikte dışarı çıkp bebek için birşeyler alıyorum bebek örgüleri örüyorum bana moral oluyo sonra sıkılınca onları döküyorum bakıp bakıp topluyorum sonra

google sayfasını aç evlilik takvimi kadınlar kulübü yaz direk açılıyo ne yapman gereken sayfa

Allah gönlüne gör versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…