Sabırsızlanıyorum ...!

ya bu yemek işide çok zor ya helede benimki gibi yemek yiyen ve çeşidi seven bir kocaya sahipseniz günün yarısını mutfakta geçirirsiniz ya ne yapıcam ben şimdi öğleden kısır vardı yese ne olur bende yemek yapıyım ona

ya ewet bu yemek derdı cok zor ben tawuk lu patates corba pılaw salata yaptım
sende ole bısıler yap canım gec kalma aydeee herkeşleri öptüm sap sup ben gelırım aksamaaaaaaacokacimcoook

kızlar ben geldim kardişşş valla pahalıymış aman dr aradım klomen verdi yumurtaları arttıracak bakalım tavuk pilav ve salata üçlüsü yanına cola olsun bayılırım bir site var valla ne güzel yemekler var emelin mutfağı diye benim değil ha tanımam ama ikidir tarfilerini yapıyorum elmalı kek çok güzel oldu ve kıymalı makarna yaptım sarımsak yoğurtlu tirit vardı onu yapayım dedim üşendim günüm olunca ordaki tariflerden yapacağım

eelifim tavuk pilav ohhh afiyet olsun

sağol ablacımm sımdı mutfagı gorunce
gözum korktu-tatlicadiarzu-
sende gel ablacımcokacimcoook
ya benım durum wahım ha bılgınızesenağlama
yanma war galıba sıstıt yada ıdrar yolu enfeksıyonu
gecen kı hamılelıgımde de olmustu cok zor oluyo yaasenağlama

Elif sen yoktun bugün Emelle ben demirbaş olduk.:roflol:

sevindim canım
ömürcüm eşinle konuşuyo musunuz bebek konusunu?vazgeçmek üzere diyodun

Bi ara öyle dedi. Sen strese giriyosun geriliyosun korunucam ben göreceksin stresi gerilmeyi dedi söylendi bana. Ben de yaza kadar ara verelim diyodum ya. Doktor izin vermeyince söyledim eşime tamam dedi. Ama stres yapsam da ona belli etmiycem çünkü kızıyo kızınca da yok çocuk falan diyo. Ben de hiç konu bile açmıyorum. Aramızda pek bebek lafı geçmiyo artık. Kızıyo ya enteresan bi adam benimki.

ınşallah Elifcim. Sabırla bekliyorum.Ben bu özel mesaj göndermeyi niye beceremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…