- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.061
sunways hamile galiba ondan diyoru çörek otunun süresi sana kalmış 10 gün yeter bebeğim ben bugün başlayacam adetimin 12. gününe kadar yapcam maydonoz sütü ise adet olana kadar yapacam arada bal yiyorum fındık yiyorum fındık lekelenmelerimi kesiyor ondan yapıcam
kız ömür seni seviyor ama elife yollamış sana gelmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok ben ikisine de yolladım.
ne bileyim kız doğumkontrol ilacını bıraktığımdan beri adetimden 10 gün önce kahverengi lekelenmme oluyordu arkadaşım trabzondan fındık getirmişti kabuklu ama her gün kırıp yiyordum çok seviyordum çünkü o ay lekenme adetime 3 gün kala geldi arkadaşıma ya hamilyim ya fındık eksik olan bişeyi tamamladı ertesi ay acaba ondan mı diye bilerek fındık yemedim ve yine adete 10 gün kala yine başlaıdı o günden beri yiyordum geçen ay yemedim ve adetime10 gün kala lekelenme başladı dr sordum bazen böyle olabiliyor iyi gelebiliyor dedi ye o zaman dedi iyi geliyorsa bu ay yine yiyorum bakalım
ya kızlar bişey sorcam eşlerinize evlilik yıldönümlerinizde nasıl süprizler hazırlıyosunuz
ne hediyeler alıyosunuz
ya kızlar bişey sorcam eşlerinize evlilik yıldönümlerinizde nasıl süprizler hazırlıyosunuz
ne hediyeler alıyosunuz
falla kuzu ben daha 10 aylık ewlıyım yıl donumum mayıs 11
o gune kadar dusunucem :CüvCüv:
Ben genelde elektronik cihazlar alıyorum. Bayılıyo çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?