- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.201
peki bişey sorcam..
adetten kaç gün önce yaşamaya başlamıştın bu ağrıları??
10gün yada 1 hafta önce canm
belim çok kötü ağrıyordu birde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyordu
Birde normalde adet olmama yakın canım hep tatlı isterdi ama geçen ay canım hiç tatlı istememişti göğüslerim adet olmama 10gün kala şişerdi ama geçen ay hiç şişmedi ve ağrımadı
canım benim adete 4 gün öncesinden başladı bel ağrısı..
öyle 10 gün öncesinden filan bişi olmadı yani.. göğüsler normal, hiçbir şişme ve acıma yok.. akıntımda yok çünkü fiitl kullanmıştım 2 gün önce, tamamıyle kurudu galiba :)
fakat ilk hamileliğimde acayip derecede göğüs ağrısı yaşamıştım, üstüne yatamıyordum.. normalde adete yakın göğsüm ağrımaz..
ondada bel ağrım vardı, bacaklarım bile ağrıyordu, akıntım da vardı, hep wc ye gidiyordum adet oldum diye..
yani kendimi kandırmamam lazım...
ümitler önümüzdeki aylara inşaallahhh..
canım demekki hamilelik belirtileri kişilere göre farklılık gösterebiliyor
Ama hemen umut kaybetmek yok daha adet olmadın kuzu
Stres yapıp üzme kendini
çok fena ağrım var bugün kızlar ya kasıklarımda
belim de ağrıyo adet olcak gibi
Canım hayırlısı olsun benimde 10 gün var aynı kaderi paylaşıyoruz.ve bende belirtiler var ama günümü geçmeden tahlil yapmayacağım.
yok canım üzmem kendimi merak etme..
sonuca alıştırıyorum ya kendimi çok koymaz bana yaniiii sırnaşık şey
bnm 1 nisan tarihim...yapayım mı sence kan testi?
Doremi canım belirtilerim var kasıklarımda ağrı akıntı bel ağrısı göğsümde hassasiyet yorgunluk
Doremi canım belirtilerim var kasıklarımda ağrı akıntı bel ağrısı göğsümde hassasiyet yorgunluk
[ı][sıze="2"]canım nezaman adet tarihin
gerçekten belirtilerin çok fazla
inşallah hamilesindir[/sıze][/ı]
adetine kaç gün var canım..
canlarım ben geldim ve gidiyorum yorgunum ve halsizim ve açım ve sizi ancak çok özledim gecegelirim bugün ancak eve geldim sağlık ocağına gittim dr verdiği ilacı aldım emlakçıyla konuşmaya gittik yoktu tlf eşim konuştu inmiyorlarmış kiradan canım sıkıldı eve geldim tok satıcıymış ev sahibi emlakçı öyle diyor bakalım hayırlısı eşim düşün taşın ne istediğine diyor akşama ne diyorsun der ne desem bilimiyorum ya neyse canlar az uzanayım karnım da ağrıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?