Sabırsızlanıyorum ...!

peki bişey sorcam..
adetten kaç gün önce yaşamaya başlamıştın bu ağrıları??

10gün yada 1 hafta önce canm
belim çok kötü ağrıyordu birde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyordu
Birde normalde adet olmama yakın canım hep tatlı isterdi ama geçen ay canım hiç tatlı istememişti göğüslerim adet olmama 10gün kala şişerdi ama geçen ay hiç şişmedi ve ağrımadı

canım benim adete 4 gün öncesinden başladı bel ağrısı..
öyle 10 gün öncesinden filan bişi olmadı yani.. göğüsler normal, hiçbir şişme ve acıma yok.. akıntımda yok çünkü fiitl kullanmıştım 2 gün önce, tamamıyle kurudu galiba :)
fakat ilk hamileliğimde acayip derecede göğüs ağrısı yaşamıştım, üstüne yatamıyordum.. normalde adete yakın göğsüm ağrımaz..
ondada bel ağrım vardı, bacaklarım bile ağrıyordu, akıntım da vardı, hep wc ye gidiyordum adet oldum diye..
yani kendimi kandırmamam lazım...
ümitler önümüzdeki aylara inşaallahhh..

canım demekki hamilelik belirtileri kişilere göre farklılık gösterebiliyor
Ama hemen umut kaybetmek yok daha adet olmadın kuzu
Stres yapıp üzme kendini

canım demekki hamilelik belirtileri kişilere göre farklılık gösterebiliyor
Ama hemen umut kaybetmek yok daha adet olmadın kuzu
Stres yapıp üzme kendini

yok canım üzmem kendimi merak etme..
sonuca alıştırıyorum ya kendimi çok koymaz bana yaniiii
sırnaşık şey

Canım hayırlısı olsun benimde 10 gün var aynı kaderi paylaşıyoruz.ve bende belirtiler var ama günümü geçmeden tahlil yapmayacağım.

çok fena ağrım var bugün kızlar ya kasıklarımda
belim de ağrıyo adet olcak gibi

adetine kaç gün var canım..

Canım hayırlısı olsun benimde 10 gün var aynı kaderi paylaşıyoruz.ve bende belirtiler var ama günümü geçmeden tahlil yapmayacağım.

hayırlısı olsun inşaallah hamişsindir..
peki belirtilerin varmı

yok canım üzmem kendimi merak etme..
sonuca alıştırıyorum ya kendimi çok koymaz bana yaniiii
sırnaşık şey

Bende bu ay kendimi hep kırmızı kart yemeye alıştırdımkötükedihüso
Sonra üzülmeyeyim diye yani bu ay hazırlıklıyım kırmızı kart yemeye
Ama yine adet tarhim yaklaşdıkça stres oluyorum
Buarada benim geçen ayki en belirgin hamilelik belirtilerimden biride baş ağrısıydı

Doremi canım belirtilerim var kasıklarımda ağrı akıntı bel ağrısı göğsümde hassasiyet yorgunluk

SAĞOL CANIM İNŞ.ALLAH HERKEZE VERSİN EŞİMLE PAYLAŞMADAN SİZE HABER VERİCEM.

Hanımlar selam,
Bende kendimi atim dedim bu topiğe çünkü çok sabırsızlanıyorum bende yaa daha 10 gün var ama kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum. Bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgili günüde gördüm. Belimdeki ağrıdan başka bi belirti yok bende. Çok ümitlenmek istemiyorum çok büyük hayal kırıklığına uğramamk için ama ümitsizde olmuyo kii yaa..

ne guselll bende geldımkızlarrr
adetıme 5 gun kaldı
ya ben yumurtlama gununde yaptım
ama tytmazsa kafam karısacakkk

canlarım ben geldim ve gidiyorum yorgunum ve halsizim ve açım ve sizi ancak çok özledim gecegelirim bugün ancak eve geldim sağlık ocağına gittim dr verdiği ilacı aldım emlakçıyla konuşmaya gittik yoktu tlf eşim konuştu inmiyorlarmış kiradan canım sıkıldı eve geldim tok satıcıymış ev sahibi emlakçı öyle diyor bakalım hayırlısı eşim düşün taşın ne istediğine diyor akşama ne diyorsun der ne desem bilimiyorum ya neyse canlar az uzanayım karnım da ağrıyor zaten

valla elifim ben yumurtlama gününden birgün öce yumurtlama gününde ve ertesi gün yaptım tutmadı sen de umarım tutar dr yumurta artırıcı ilaç verdi şansımız artsın diye hayırlısı kardeşşşiiimmmçıktımben emi ablam gece gelirim

gecmıs olsun ablacım sıcak tut kendını ayaklarını falan
umarım olur ew ısı de ya
bızde kıradayız pek bı zor anam ewlerde almıs basını gıdıyoo hadı dınlen ablacım
öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…