- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.241
Yarın başlıyım ben de belki işe yarar hafif hafif sporda yapıyorum. Doktorum hafif yap dedi. Yarın misafirim gelecek bi sürü. Bugün alışveriş yaptım. Sonra da kuaföre gidip süslendim.kaydirigubbakcemile3
Nasıl koycam bilmiyorum ki?
be geldim canlar prolaktinim düşmüş 68 den 0.94 düşmüş doktor bi ilaç verdi serophene diye bu ay hamile kalıcaz inş dedi kocacımada vardi azax diye haftaya cumarteside tkrar geel dedi bakalım bu ay ne olcak ay heycanlandım şimdi
sevindim canım hadi hayırlısı inşallah
be geldim canlar prolaktinim düşmüş 68 den 0.94 düşmüş doktor bi ilaç verdi serophene diye bu ay hamile kalıcaz inş dedi kocacımada vardi azax diye haftaya cumarteside tkrar geel dedi bakalım bu ay ne olcak ay heycanlandım şimdi
saol canım hepimiz için en hayrlısı olsun bu arada Muhsin Yazıcıoğluna ve yanındakilerine allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı dilerim
Elif eşim izin vermiyo buraya resim koymama msn e koydum bi tane bak! Daha da bi şişko çıkmışım ama.
Pisi pisine öldüler. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
bende onu dicektim canım eşin kızabilir diye
valla ya bu kadar geç bulunmasaydı belki yaşalardı teknoloji bu kadar kötümü ya burda
valla ya bu kadar geç bulunmasaydı belki yaşalardı teknoloji bu kadar kötümü ya burda
Baktın mı Elif?delikafadulden
Yok olmaz oraya resim koymak dedi. Msn e koy dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?