Sabırsızlanıyorum ...!

Burcuuuu! Çok sevindim canım. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

Son düzenleme:
Burcuuuu! Çok sevindim canım. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza.:içelim:

ne güzel burcu inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin darısı başıma bu ay benim de 10 ayım dr yumurtlama artırıcı ialaç verdi hayırlısı artık

iyi aksamlar sekerlemelerımmm..
burcumm hayırlı olsun
kızlar az once alt komsumla test yaptım
adetıme 3 gun kala
we ıncecık pemmbe cızgıyı gorduk
ama emın olamuyoruz ıkı gun sonra tekrarlayacagızzzz

Valla Elifcim. Burcu'nun da silik çıkmıştı. Sonra kan testinde hamileymiş bak! Çok nadir yanılıyo bu testler heralde.

aa kızlar benım adımın altında bı kalp olmus
adımda nılufer olmus
ehuehuehu ne guzel
ınsallah cıkar dusuk ruskım cok yuksek ama benım
belkıde yatmam gerekecek

aa kızlar benım adımın altında bı kalp olmus
adımda nılufer olmus
ehuehuehu ne guzel
ınsallah cıkar dusuk ruskım cok yuksek ama benım
belkıde yatmam gerekecek

Niye düşük riskin var canım? Yatman gerekiyosa yat tabi.

rahımde bı sorun war çift rahım gıbı bısey
ılk dusukten sonra rahım fılımınde cıktı
bakalım kısmet
amelıyat olmamı da nermedı bazı doktorlar
ınsallah gerek kalmaz
7 ay bıle tasıyabılısen yeter dedı doktorlar
rahım alanı dar

Sen o zaman hemen bi kan testi yaptırıp sonuca göre doktora git canım. Belki bi ilaç falan verir de bebişin durmasını sağlar. Geç kalma sakın.

Sen o zaman hemen bi kan testi yaptırıp sonuca göre doktora git canım. Belki bi ilaç falan verir de bebişin durmasını sağlar. Geç kalma sakın.

dogru dıyorsun aslında
temıslıgımde war pazartesı ne olcak bılmıyorum kı
püff gelısmelerı yazıcam sıze cnım

aman da aman elifimin bebişi mi olcak ben teyze mi olcam aman dikkat et gerekirse 9 ay yat elif ayyy çok sevindim güzelim darısı başımıza bu ay bereketli bir ay olsu hamile sayımız iki ne güzel umarım bu güzel duyguyu yaşarız değil mi anne olmayı bekleyen arkadaşlara.sa.sa.sa.s

dogru dıyorsun aslında
temıslıgımde war pazartesı ne olcak bılmıyorum kı
püff gelısmelerı yazıcam sıze cnım

başlatma kız temizliğine temizlikçi tut gelsin temizlesin evi boşver ya da kocan temizlesin temizlemezse Çok üzgünüm çoook ben gelirim kuzummm yeğenime dikkat et sen yeter delikafadulden anlaştık mı teee o kaaaklava:

kızlar hamileyim değerim 127.77 çıktı çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına

tebrik ederim kuşummmmmmmm Şeniz Şeniz :dance: :teytey:

iyi aksamlar sekerlemelerımmm..
burcumm hayırlı olsun
kızlar az once alt komsumla test yaptım
adetıme 3 gun kala
we ıncecık pemmbe cızgıyı gorduk
ama emın olamuyoruz ıkı gun sonra tekrarlayacagızzzz

seni de tebrik ederim canım hemen kan testi yaptır sende :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…