Sabırsızlanıyorum ...!

ya ne demek hamılelık yok be ıkı cızgıyıde gormussun ıste hamılesın canım sen doktora bakam baska doktora gıt tatlım

Az kalmış canım ya
nezamandırlı bebek istiyorsunuz
İnşallah hamilesindir

aslında ben hep ıstıyordum
10 aylık ewlıyım canım
bı kere düşük yaptım 9 ay once
yanı eger ona bıse olmasaydı bugunlerde kucagıma almıs olacaktım
kısmet degılmıs
allah hayırlısını wersın
belırtıler war ama bakıcaz 4 gun sonra canım

slm burcucummmm tebrık ederım ya cok sevındımm valla daha coook yenı 1.5 belkı2haftalık hayatımmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
burcu hayaım dur bakkk az once yanlıs solemısım senı yanıltmak ıstemedım bak bı doktorun sıtesınden bu tabloyu aldım burdan bakabılırsın ne kadarlık oldugunaa

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

saol canım allah en kısa zamanda sanada nasip etsin 10 ayımız bitmek üzereyken tuttu bu iş biraz sabır işi inşallah en kısa zamanda senin de haberini alırız

saol canım allah en kısa zamanda sanada nasip etsin 10 ayımız bitmek üzereyken tuttu bu iş biraz sabır işi inşallah en kısa zamanda senin de haberini alırız

10ay mı ayyyyyyy:bbo: iyi sabretmıssın hayatım yaaaa valla ama mukafatını da almıssın ya onemlı olan o için nasıl kıpır kıpırdır smdı yasama bakısın degısmıstır demı:asigim:
benım ıkıncı denemede husranla sonuclandı valla adetım geldı bugun kesıldım onumuzdkı hafta yumurtlama haftam netten ovulasyon testı aldım kullanıcam bakalım ıse yarıycak mı ucuncu ayda hamıs olabılıcekmıyım ayyy:1hug:

canım ALLAH gönlüne göre versin inşallah tüm isteyenlerden teker teker hamileyim baslıgını görmek istiyoruz hayırlısıyla RABBIM isteyen herkese verir inşallah ..haberdar edin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…