• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

ümmühancım tam 5te arayıp mı öğrenceksin?
biliyorsun o saatte işten çıkıyorum
beklerim seni ama

ben eşimle çocuk konusunu bu kadar konuşamıyorum çünkü hemen konu kapanıyır malesef
ama sizinle ferahlıyo valla içim

tatlım siz ne kadarlık evliydiniz?

bu arada ilk 1,5-2 sene benim eşimde hiç istemedi çocuk..
ne zaman eltim doğum yaptı, sıra sıra bütün arkadaşlarımız hamile kaldı ve doğum yapmaya başladılar, işte o zaman bizde çok heveslendik... (sende acele etme, elbet birgün isteyecek..)
fakat ilk zamanlar da zaten bende hiç istemiyordum, çalışıyorudum, yoğun bir hayatım vardı, planlarım vardı, ev alana kadar asla çocuk yapmam diye çok büyük konuştuk herhalde ki; evimize geçtik hamile kaldım ve bebişimi kaybettim, yani bu işlerde çok da planın olmayacağını anlamış oldum açıkcası..
şimdi ise hasretle bekliyorummm... :((

tatlım bana kendimi hatırlattın bi an..:)))))
bende hep adet oldum diye wc ye gidip duruyordum ve hep akıntım çok geliyordu, meğer hamileymişim... ve daha sonra hamile olduğumu öğrendiğim zaman da bile ha adet oldum ha olucam diye wc den çıkamamıştım, çünkü bütün adet ağrılarını yaşıyordum..
hakkında hayırlısı olsun canım.. inşaallah vardır bebiş ama yoksada üzülmek yok tamam mı? zaten sen çok güçlü bir insansın az buçuk hissettiğim kadarıyla, dedim ya öteki aya beraber bekleriz :)))))))))))))))))))))))) :1hug:
çok ilginç bişey bu yaa... ve de çok güzelll... rabbim tekrar bana ve sizlere nasip etsin hamile kalıp sağlıklı bebekler doğurmayı inşaallahhhhhhhhhhhhhh...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tabi ki üzülmek yok bitanem anlaştık kaydirigubbakcemile5 kesinlikle çok güçlü bir yapım var. asla yıkılmam. bunu da herkes söyler. eşim yüzünden üzülüyorum çünkü çok üzülüyor ama ona da zaten akşam yok kesin dedim. kafam rahat yani bugün.
aman bitanem sen hamiş olda ben tek kalayım razıyım. hem bak tuğbişimde var benle bekleyecek. inş rabbim seni bebeişne kavuştursun. emin ol kendimden çok sevinirim Şeniz Şeniz

heyecan yapma tatlım tuğbanın dediği gibi hayırlısı neyse öyle olcak

evet canım son 10 dk :)

di mi tatlım ya hiç tanımadığın birinin hamilelik haberini beklemek dışardan bakan bir insan için ne kadar saçma gözükebilir ama biz burda hep beraber sevinip,hep beraber heyecanlanıyoruz

düşünün şuan yanımda kimsem yok ne annem, ne kardeşim. ne eşim. siz varsınız arkadaşlar. desteğiniz için teşekkür ederim. hepinizi çok seviyorum :asigim: :asigim: :1hug:

tatlım siz ne kadarlık evliydiniz?

bu arada ilk 1,5-2 sene benim eşimde hiç istemedi çocuk..
ne zaman eltim doğum yaptı, sıra sıra bütün arkadaşlarımız hamile kaldı ve doğum yapmaya başladılar, işte o zaman bizde çok heveslendik... (sende acele etme, elbet birgün isteyecek..)
fakat ilk zamanlar da zaten bende hiç istemiyordum, çalışıyorudum, yoğun bir hayatım vardı, planlarım vardı, ev alana kadar asla çocuk yapmam diye çok büyük konuştuk herhalde ki; evimize geçtik hamile kaldım ve bebişimi kaybettimi yani bu işlerde plan olmayacağını anlamış oldum açıkcası..
şimdi ise hasretle bekliyorummm... :((

9 ay bitçek canım.zaten şuan acelem yok benimde.çalışıyoruz ikimizde,kiradayız,yeni bişeyler alma telaşındayız her ay.ev alma hayalimiz var.
benim üzüldüğüm onun hiç çocuk istememesi.bana deseki 2-3 yıl bekle aşkım,tamam bende daha önce düşünmem zaten ama o kesinlikle istemem deyince üzülüyorum

canım 5 ten sonra dedi kız. 10 ya da 15 geçe ararım. sen eve geçene kadar ancak öğrenmiş olurum

o zaman ben biraz sonra çıkçam eve gider gitmez açıyorum bilgisayarı sen yazmış olursun o zamana kadar iyi haberi zaten
Allah söyletti galiba:)

9 ay bitçek canım.zaten şuan acelem yok benimde.çalışıyoruz ikimizde,kiradayız,yeni bişeyler alma telaşındayız her ay.ev alma hayalimiz var.
benim üzüldüğüm onun hiç çocuk istememesi.bana deseki 2-3 yıl bekle aşkım,tamam bende daha önce düşünmem zaten ama o kesinlikle istemem deyince üzülüyorum

sen hiiiiçççç üzülme tatlım... :))))
bak bu yazıyı bana sonra hatırlatırsın... a.s
1 sene sonra acaba mı diye konuşmaya başlıycak senle.. hadi bilemedik 1,5 sene..
ama elbet ki eşinde isteyecek baba olmak... ve bir bebeğinin olmasını..
şuan böyle düşünmesi çok normal, hep böyle olacak sanıyor, o özlemi gün gelecek o da hissedecek içinde...
yeter ki sen üzülme olur mu canım.....
üzülmek yok.........

kaydirigubbakcemile5

aradım şimdi henüz sonuçlar gelmemiş. yarım saat sonra dediler. Allahım yaa kalbim resmen ağzımda attı. ellerim titriyo yaaaa benneyaptımki

aradım şimdi henüz sonuçlar gelmemiş. yarım saat sonra dediler. Allahım yaa kalbim resmen ağzımda attı. ellerim titriyo yaaaa benneyaptımki

ay bende çok heyecanlıyım yaaa...
allahım gül yüzümüze nolurrrrrrrrrrrrrr
:Saruboceq:

defne arasana kız merak ettim bende
çıkmıştır sonucun çoktan
bir aksilik olursa diye geç saate veriyorlar
iyi bilirim
bende bu testleri yapan biriyim çünkü
labaratuar teknisyeniyim
hamile kalınca bıraktım
hadi ara hemen

of ya ben yazarken sende cvp yazmışssın defne
bekleriz artık buçuğa kadar ne yapalım
amma heveslendik seninle
inş güzel haberlerini duyarız cnm

ay bende çok heyecanlıyım yaaa...
allahım gül yüzümüze nolurrrrrrrrrrrrrr
:Saruboceq:

canımsın yaaaaa Şeniz

of ya ben yazarken sende cvp yazmışssın defne
bekleriz artık buçuğa kadar ne yapalım
amma heveslendik seninle
inş güzel haberlerini duyarız cnm

inş bitanem yaaa. ya aslında yok diye düşünüyorum ama yine de heyecanıma engel olamıyorum canım. evlenirken bukadar heyecan yapmadım ben yaaa kaydirigubbakcemile3

defnecim arasana cnm artık
biz senden çok meraklıyız valla

kaydirigubbakcemile3 ay canım arıycam zor duruyorum ama yarım saat sonra dedi ya 10 geçe falan aradım 45 geçe araraım diye bekliyorum. valla çok heyecanlıyım yaaaa kaydirigubbakcemile3 olmasa da hazırladım kendimi zaten üzülmeyeceğim :lepi:

Back
X