- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #1.581
ümmühancım tam 5te arayıp mı öğrenceksin?
biliyorsun o saatte işten çıkıyorum
beklerim seni ama
beklerim seni ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşimle çocuk konusunu bu kadar konuşamıyorum çünkü hemen konu kapanıyır malesef
ama sizinle ferahlıyo valla içim
tatlım bana kendimi hatırlattın bi an..:)))))
bende hep adet oldum diye wc ye gidip duruyordum ve hep akıntım çok geliyordu, meğer hamileymişim... ve daha sonra hamile olduğumu öğrendiğim zaman da bile ha adet oldum ha olucam diye wc den çıkamamıştım, çünkü bütün adet ağrılarını yaşıyordum..
hakkında hayırlısı olsun canım.. inşaallah vardır bebiş ama yoksada üzülmek yok tamam mı? zaten sen çok güçlü bir insansın az buçuk hissettiğim kadarıyla, dedim ya öteki aya beraber bekleriz :)))))))))))))))))))))))) :1hug:
çok ilginç bişey bu yaa... ve de çok güzelll... rabbim tekrar bana ve sizlere nasip etsin hamile kalıp sağlıklı bebekler doğurmayı inşaallahhhhhhhhhhhhhh... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
heyecan yapma tatlım tuğbanın dediği gibi hayırlısı neyse öyle olcak
di mi tatlım ya hiç tanımadığın birinin hamilelik haberini beklemek dışardan bakan bir insan için ne kadar saçma gözükebilir ama biz burda hep beraber sevinip,hep beraber heyecanlanıyoruz
ümmühancım tam 5te arayıp mı öğrenceksin?
beklerim seni ama
tatlım siz ne kadarlık evliydiniz?
bu arada ilk 1,5-2 sene benim eşimde hiç istemedi çocuk..
ne zaman eltim doğum yaptı, sıra sıra bütün arkadaşlarımız hamile kaldı ve doğum yapmaya başladılar, işte o zaman bizde çok heveslendik... (sende acele etme, elbet birgün isteyecek..)
fakat ilk zamanlar da zaten bende hiç istemiyordum, çalışıyorudum, yoğun bir hayatım vardı, planlarım vardı, ev alana kadar asla çocuk yapmam diye çok büyük konuştuk herhalde ki; evimize geçtik hamile kaldım ve bebişimi kaybettimi yani bu işlerde plan olmayacağını anlamış oldum açıkcası..
şimdi ise hasretle bekliyorummm...(
canım 5 ten sonra dedi kız. 10 ya da 15 geçe ararım. sen eve geçene kadar ancak öğrenmiş olurum
o zaman ben biraz sonra çıkçam eve gider gitmez açıyorum bilgisayarı sen yazmış olursun o zamana kadar iyi haberi zaten
Allah söyletti galiba:)
9 ay bitçek canım.zaten şuan acelem yok benimde.çalışıyoruz ikimizde,kiradayız,yeni bişeyler alma telaşındayız her ay.ev alma hayalimiz var.
benim üzüldüğüm onun hiç çocuk istememesi.bana deseki 2-3 yıl bekle aşkım,tamam bende daha önce düşünmem zaten ama o kesinlikle istemem deyince üzülüyorum
aradım şimdi henüz sonuçlar gelmemiş. yarım saat sonra dediler. Allahım yaa kalbim resmen ağzımda attı. ellerim titriyo yaaaa benneyaptımki
ay bende çok heyecanlıyım yaaa...
allahım gül yüzümüze nolurrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:
of ya ben yazarken sende cvp yazmışssın defne
bekleriz artık buçuğa kadar ne yapalım
amma heveslendik seninle
inş güzel haberlerini duyarız cnm
Şenizsessiz sessiz seni bekliyorum burdayım ümmühancımmŞeniz
ay bende çok heyecanlıyım yaaa...
allahım gül yüzümüze nolurrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:
amin canım...Allah isteyen herkese hamile kalmayı nasip etsin inşallah....
defnecim arasana cnm artık
biz senden çok meraklıyız valla