Sabırsızlanıyoruz

mervisnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
26
0
86
32
Tokat
merhabaaaaa yine ben :)
annemin hamile olduğunu geen günlerde paylaşmıştım :) seneler sonra gelen bir bebek olduğu için ben vekardeşim çok sabırsızlanıyoruz hemen her gördüğümüzü almak istioruz bebişe :emir_bebek: ama bişey olmasından da korkuyoruz tabi :( siz ne zaman almaya başlamıştınız bebişlerinize eşyalarını şimdiden teşekkürleeer :21:

daha çok erken bence.7. aya kadar çokda bi hazırlık yapmayın hem gereksiz alışveriş yapmamış olursunuz hemde ne olucağını bilmediğiniz bi dönemde hayal kırıklığı yaşama olasılığını da göz önünde bulundurmuş olursunuz.

merhabaaaaa yine ben :)
annemin hamile olduğunu geen günlerde paylaşmıştım :) seneler sonra gelen bir bebek olduğu için ben vekardeşim çok sabırsızlanıyoruz hemen her gördüğümüzü almak istioruz bebişe :emir_bebek: ama bişey olmasından da korkuyoruz tabi :( siz ne zaman almaya başlamıştınız bebişlerinize eşyalarını şimdiden teşekkürleeer :21:

gözünüz aydın inşallah sağlıklı gine dünyaya gelir ve sizin gibi ablaları olacağı için cok şanslı. genellikle cinsiyet öğrendikten sonra başlar alışverişler.ama şu aralar illa bişey almak istiyorsan yeni doğan bebek zıbıını alabilirsin onlar genellikle beyaz olur o yüzden cinsiyeti bilmene gerek yoktur

o risk her zaman var yani doğumunda ölen bebeciklerde var öyle düşünmüyorum ama şu cinsiyet meselesi mantıklı geldi :) bencede cinsiyeti bekleyelim diyorum ama gelince bunu kardeşime anlatın :)

o risk her zaman var yani doğumunda ölen bebeciklerde var öyle düşünmüyorum ama şu cinsiyet meselesi mantıklı geldi :) bencede cinsiyeti bekleyelim diyorum ama gelince bunu kardeşime anlatın :)

kardeşinizin bu heyecanını bastırmak için dediğim gibi yeni doğan bebek zıbınları alarak bastırabilrsnz.

Back
X