Doğuma daha çok var sanıyodum.. El elde el başta yattım şimdiye kadar.. Geçen hafta kafama dank etti!! 35. haftaya gelmişim!!!! Bende daha ne hastane çantası var, ne bebeğin kıyafetleri yıkandı.. Sanki bebek gelirken hepsi kendiliğinden olacak gibi geliyodu nedense. sempatiksalakcinni
Benim genlerimde yumurta kapıya dayanmadan kılımı kıpırdatmak yokmuş meğer.. 8 ay boyunca ağustos böceği gibi yattım, 1 haftadır da karınca gibi çalışıyorum valla...Arayı kapattım sayılır.. :lepi:
Kızlar zaman çabuk geçiyor merak etmeyin. Kendinizle ilgilenin bu süreçte çünkü sonra kendinize hiç zamanınız kalmayacak :))
son 2 günüm acayip çabuk geçti.hiç boş vaktim olmadı hergün koşturmaca çarşamba doğuma gidiyorum yarında dışarda işim var.geçenlerde 3 gün evdeydim yapacak işimde yoktu zaman durdu resmen 3 gün 3 ay gibi geldi.işlerinizi erkenden bitirmeyin son anlarada bırakın koşturmayla çok çabuk geçiyor
ayy 2 gun kalmis allah yardimcin olsun canim benim... saglikla sihhatle yavrunu kucagina alirsin insallah:)) darisi basimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?