Sabirsizlar buraya:))

Doğum 17 Şubat...
Ben de kızımı merak etmekten bi hal oldum...Neye benzeyecek, nasıl olacak derken öyle sabırsızlanıyorum ki onu görmek için...
Sonra da korkuyorum, bu kadar yürekten çağırmayayım allah korusun erken gelmeye kalkar diyorum...Herşeyin zamanında olmasını istiyorum ama insan yine de sabırsızlanıyor zaman daraldıkça..

Allahım hepimize sağlıkla doğurmayı, gene sağlıkla ve sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

bende 4 subattta dogum yapacam besııgnı kurmadım cunku aldıgımızda kurduk ve ogece kalsın yarın sokerız dedık ogece ne ben nede esım hıc uyuyamadık kalkıp kalkıp besıge bakıyorduk suan kurmuyorum zaten gece uykusuzlugum var besıgı kursak herhelde hiç uyuyamam:) 3subat gecesı kurcam sabahı doguma gıdecem zaman gecmıyor gıbı gorunsede aslında cabuk gecıyor dusunun bır ogranalı 7ay oldu temmuzda annellerımıze eslere dostlara acıklarken daha 7ay var dıyordum şimdi 9 gunum var ıanaılır gbı degıl heycan her gcen gun tırmanıyor merak korku ne ararsanız var yaanı eşimin mide yanmalrı basladı o bendende beter durumda allahıma sukurler olsun cok guzel gectı:) yanı ben bır sey anlamadan bıttı:=)

benim duyduğuma göre kız bebekler erkek bebeklerden önce geliyormuş. bu konuda bilgisi olan var mı. erkekler 40 haftayı dolduruyor ama kızlar 38den itibaren doğuyormuş?

sizler şanslısınız şubattan bahsediyorsunuz haziranın ilk haftası benimde doğum daha çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk var ben ne yapayım meraktan ölüorum hergün nasıl ii besleniomu iii büyüyomu kime benzio kaşı nasıl gözü nasıl ooooooooo sizler şubattan bahsediosunuz :)) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

ben de 34.haftamdayım ve çok sabırsızlanıyorum.doğum nasıl olacak,kızım sarışın mı esmer mi olcak(babamız sarışın ben esmer).onu biran evvel kucağıma almak istiyorum.ama sen zamanında gel yinede kızım zemuszemus

Benım de dogumum 15 mayıs bana da gunler gecmek bılmıyo.Hem dogumdan da korkuyorum o yuzden beklemek sıkıntı verıyo bana ama tabı dogal olarak beklıycez kavusmak ıcın bebegımız gelıssın buyusun dıye

Doğuma daha çok var sanıyodum.. El elde el başta yattım şimdiye kadar.. Geçen hafta kafama dank etti!! 35. haftaya gelmişim!!!! Bende daha ne hastane çantası var, ne bebeğin kıyafetleri yıkandı.. Sanki bebek gelirken hepsi kendiliğinden olacak gibi geliyodu nedense. sempatiksalakcinni
Benim genlerimde yumurta kapıya dayanmadan kılımı kıpırdatmak yokmuş meğer.. 8 ay boyunca ağustos böceği gibi yattım, 1 haftadır da karınca gibi çalışıyorum valla...Arayı kapattım sayılır.. :lepi:

ben de daha yikamadim bebegin kiyafetlerini:) gecen gece ruyamda erken dogum yapmisim bebegin kiyafetleri yikanmamisti nasil panik yaptim

bir de merak var tabi bebek nasil olacak kime benzeyecek:)) saglikli olsunlar da insallah

Kızlar zaman çabuk geçiyor merak etmeyin. Kendinizle ilgilenin bu süreçte çünkü sonra kendinize hiç zamanınız kalmayacak :))

bu arada 34. haftaya girdigimden beri kolum cok agriyor.. kolumun agrisindan uyku uyuyamiyorum bi de cok halsizzimmm

son 2 günüm acayip çabuk geçti.hiç boş vaktim olmadı hergün koşturmaca çarşamba doğuma gidiyorum yarında dışarda işim var.geçenlerde 3 gün evdeydim yapacak işimde yoktu zaman durdu resmen 3 gün 3 ay gibi geldi.işlerinizi erkenden bitirmeyin son anlarada bırakın koşturmayla çok çabuk geçiyor

ayy 2 gun kalmis allah yardimcin olsun canim benim... saglikla sihhatle yavrunu kucagina alirsin insallah:)) darisi basimiza insallah

hihi ben daha 6 dayım ve aileme dahi haberi veremedim endişeden inşallah rabbim sizin gibi o heyecanları yaşamayıda nasip eder hepinize kolay doğumlar ve bu arada sizce aileme hangi haftadan sonra söylemeliyim :) ???

Bende hem çok sabırsızım,hem de özgürlüğümün son günleri diye endişeliyim.bilmiyorumkismileYani hayat artık kızımdan sonra çok farklı olacak bunu hem çok istiyorum hem de ya altından kalkamazsam diye korkuyorum.eyvahedigeldismileBenimde kısmetse Allah izin verirse 20 şubat gibi olacak.opuyorumnanaktanHayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım da yavrularımızı.Gerisi hallolur Allahın izniyle inşallah.Herkese hayırlı doğumlar:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…