Sabirsizlar buraya:))

benimde 38. haftam bitiyor yarın benimle aynı arkadaşım vardı onun kızı benim oğlum olacaktı dün doğum yaptı kızı geldi hayatına... bende heyecan vardı ama şimdi kat kat arttı heyecanım benim günüm 24 şubatta doluyor heran gelebilir dedi doktor Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin rabbim....herşeyimiz hazır bir eksik bebeğimiz

yakınmışız eftalya benimkinide 26 şubat diyor doktor çok
heyecanlıyım herkese kolay doğumlar :)

benimde görünen tarih 26 şubat tabi daha erkende olabilir 38.haftamı bitirmek üzereym sabırsızlıkla heyecanla birazcıkda korkuyla yada belki biraz daha fazla korkuyla :) bekliyorum işte. en doğru zamanı Rabbim bilir inşallah sağlıkla gelsinde ama sanki yıllardır hamileyim:) artık normal yaşama dönmek istiyrm bilhassa hamile kıyafetlerinden kurtulmak istiyrm zira üzerime forma oldular artık:))

bende 37+2 yim ve sabirsizliktan duramiyorum..9 mart son tarih ama önce gelmesini bekliyor doktor

NE GÜZEL HEPıNıZ SONA YAKLAŞMIŞSINIZ BEN DAHA 19. HAFTADAYIM VEE BEBıŞıME KAVUŞMAK ıÇıN ACELE EDıYORUM BUYÜZDENDE ZAMAN HıÇ GEÇMıYOR

bizde 37.haftayı bitircez.inanılmaz heyecanlı ve sabırsızım

bugün 39+1 olduk benimki 40 haftayı tamamlayacak sanırım. daha da doğum kanalına girmemiş. bu kadar bekleyip sezeryan olmak zorunda kalırsam çok üzülücem. artık hiç zaman geçmiyo bana..

sormayın stresten her yerim kabardı yerimde duramıyorum 39 hafta oldu gelsin artık diye dua ediyorum
ama pek niyeti yok gibi

bu son haftalar ne kadar heyecanliymis meraktan catlicam valla kaydirigubbakcemile3 daha dogumun nasil olucagini da soylemedi doktor bakalim daha ne kadar beklicez :CüvCüv: bu arada ben de eski halime donmek istiyorum artikkk hihoyyyt

yerimsenibenSLM kızlar bende bir tane erkek bebek bekliyorum 35+1 günlük hamileyim dün doktoruma gittim bebeğin kilosu 2.600 boyunada 48 cm dedi.doğuma kadar en az 1kg daha alır dedi...boyuda heralde 52 yi 53 geçer daha şimdiden maaşallah doğan bebeklerin boyunda..

slm bende 34 hafta 6 günlük hamileyim.p.tesi dr gittik benimde oğlum olacak inş ve kilosu 2650 .bende artık eski halime dönmek ve bi an önce oğluşumu kucağıma almak istiyorum o tekme attıkça o ayaklarını ısırmak geliyor içimden opuyorumnanaktan

bende artık eski halime dönmek ve bi an önce oğluşumu kucağıma almak istiyorum o tekme attıkça o ayaklarını ısırmak geliyor içimden opuyorumnanaktan

Aynen kaydirigubbakcemile3 Bende 33+1 deyim çok heycanlıyım valla eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ben de bugun kontrole gittim ( 37+1) gunluk hamileyim :CüvCüv: .. 10 marta sezeryan gunu aldim hayirlisi bakalim hihoyyyt

ben de bugun kontrole gittim ( 37+1) gunluk hamileyim :CüvCüv: .. 10 marta sezeryan gunu aldim hayirlisi bakalim hihoyyyt

canım ablam Allah hayırlısıylaa sağlıklı bir şekilde bebeğini elinize almak nasip etsinn..
seni çok seviyorummmmmm..
hayırlı kandillerrr...

bende artık doğurmak istiyorum 39. haftaya geldim ne zaman gelicek benim canım oğlumm.. normal doğum beklemekte zormuş..

canım ablam Allah hayırlısıylaa sağlıklı bir şekilde bebeğini elinize almak nasip etsinn..
seni çok seviyorummmmmm..
hayırlı kandillerrr...

amin tatlimmm senin de kandiilin mubarek olsun.. ben de seni cok seviyorum yavrucum :)) :1hug:

benim şimdiki heycanım..henüz duyamadığım hareketlerını bır an önce duyabılmek için sabırsızlanıyorum....ınş. sızın geldgınız o gunleri bizler de goruruz de o heycanı ve sabırsızlıgı hayırlısıyla yasarız ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…