Sabırsızlıkla bekliyorum

melxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
1
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende çok kez diyete spora başlayıp bırakmış bir kişiyim ama bu sefer gayet düzenli bir şekilde ilerliyorum sanırım. Spor salonuna başlayalı 2 hafta oldu başladığımda 60,6 kiloydum 1 ayın sonunda bakalım ne değişiklikler olacak kilom ve ölçülerimde. Ayrıca bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum ve mutlaka her gün yeşilçay içiyorum.. yaza kadar 55 olabilirsem ne mutlu bana!!:9:

merhaba arkadaşlar bende çok kez diyete spora başlayıp bırakmış bir kişiyim ama bu sefer gayet düzenli bir şekilde ilerliyorum sanırım. Spor salonuna başlayalı 2 hafta oldu başladığımda 60,6 kiloydum 1 ayın sonunda bakalım ne değişiklikler olacak kilom ve ölçülerimde. Ayrıca bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum ve mutlaka her gün yeşilçay içiyorum.. Yaza kadar 55 olabilirsem ne mutlu bana!!:9:

spor yapıyorsan ve yedıklerınede dıkkat edıyorsan, yaza kadar 55 den bıle ınce oalbılırsın bence. Başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Bence her hafta bir kere yada 2 kez düzenli olarak tartının üstüne çık ve kilonu yaz.. çok faydasını göreceksin..ben banyoya not defteri koydum hergün sabah tartılıp yazıyorum beni o güne hazırlıyor.. sana başarılar diliyorum..:46:

çokk teşekkür ederim canlarım. ama bugünlerde fazla kaçırdım kendimi çok huzursuz hissediyorum o yüzdenn :53:

sadece yarım kilo vermişim 28 cm incelmişim:53:

cnm sen de hoşgeldin aramıza
gerçi sen bnden once başlamışsın ama pek yazmamışsın
bu yarım kilo verip 28 cm nasıl incelme oldu ben onu anlamadım???:44: sıkılaştın herhalde?ve toplam mı yoksa bir bölgeden mi?nerden verdin bu 28cmii?

cnm sen de hoşgeldin aramıza
gerçi sen bnden once başlamışsın ama pek yazmamışsın
bu yarım kilo verip 28 cm nasıl incelme oldu ben onu anlamadım???:44: sıkılaştın herhalde?ve toplam mı yoksa bir bölgeden mi?nerden verdin bu 28cmii?

tüm bölgelerden canım. b-fite gidiyorum ben zaten genellikle sıkılaştırıyormuş herkes inceldin falan diyo ama ben tartı üzerinde de görmek istiyorum böyle hiçbir şey hissetmiyorum :50:

tüm bölgelerden canım. b-fite gidiyorum ben zaten genellikle sıkılaştırıyormuş herkes inceldin falan diyo ama ben tartı üzerinde de görmek istiyorum böyle hiçbir şey hissetmiyorum :50:
sıkılaşmak da güzel
bir de yediklerine dikkat edersen bnce tartıda da bir düşme yaşarsın
üzülme

Back
X