Sabırsızlıkla hamile kalmayı bekleyenler :)

Nursah5858

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
22
17
18
42
çok mu acele ediyoruz acaba yada çok mu kafaya takıyoruz bebek olsun diye herkes düşünmeyin diyor da düşünmemek mümkün mü bebek istiyoruz bebek :) allahım sen isteyen herkese nasip et aminnnnnnn

Çok acele ediyorsunuz evet, çok kafaya takıyorsunuz evet.

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda rabbim isteyen herkese versin inşallah. Neden ebe
Bu işlerden anlayan kadınlar varmış canım benim yakın çevremdeki insanlarda şahit olduğum olaylar var köyde yaşayan yaşlı bi kadın varmış ona giden herkes hamile kalıyormuş..
Hatta bugün konuştum bi akrabamla onunda yıllarca olmadı o ebeye gitmiş rahmin kaymış demiş yerine getirmiş ilk ay olmazsa sakın üzülme yine gel demiş ikinci ay gittiğinde hamile kalmış..

Nasil anlıyormuş ki. Hangi ilde cnm merak ettim.

Vardır mutlaka. Hayır canım bnm de yok tup bebek denedik iki kez tutmadı. Eşim de diyor da kadın falan ben kabul etmiyorum. O yüzden sordum nasil anlıyorlar ki diye
Canım bende bilmiyorum nasıl anlıyor dün telefonda bi akrabamla konuştum oda bana önerdiği ebeye giderek Hamil e kaldı hatta ikinci çocuğunu doğurdu..
Gittiği doktorlar hiç sorun yok demişler doktorada sormuş ebeye gitsem olur mu diye dr bizim okadar çok alet edevat var ki biz bile bazı şeyleri anlayamıyoruz bulamıyoruz demiş.
Dr öyle söyleyince akrabam gitmiş ebeye karnını ovuyormuş rahmin kaymış demiş..
Bu ay olmazsa yine gel ilk ay olmayabilir demiş ikinci ayda olmuş..

Şuan iki çocuğu var çok şükür..
Banada umut oldu. Benim eşimde istiyor ebeye gitmemiyi..
Hatta bugün bi aricam ebeyi..
Adetliyken olmazmış adetimde tam arefe gününe denk geliyor arefe günü kabul eder inşallah..

Anladım cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eğer gidersen beni de bilgilendirir misin. Ben mersin de değilim ama buralarda da araştırırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…