Sabırsızlıkla hamile kalmayı bekleyenler :)

Ben demistim cnm sana ev ebelerini bi degerlendir diye

Bu sorundan dolayi gidip olumlu sonuc alan cok var cevremde. En yakını eltim 4 aylik hamile bile oldu. Okadar cok istiyorumki artik senden müjdeli haberi duymayı...
Onun ne sorunu varmış canım..??
Benimde etrafımda var böyle kadınlara gidip hamile kalan çok var..
Kuzenimin karısıda benim bahsettiğim kadına giderek hamile kaldı çocuğu 1 buçuk yaşında şimdi.. üstelik 10 yıl sonra oldu..

Canim rahmi kaymış. 1 ay sonra Allahin izniyle suan hamile

Kızlar bende pkoluyum ayrıca sağ yumurtalığımda da kist var acaba o ebeler işe yarar mı? Benim karşı komşum ebe adetin ilk üç günü sabah aç karna gel karnını ovayım dedi geçen adette gidemedim gitsem acaba faydası olur mu

Ben bu ay gittim canım bakalım bekliyorum adetime 7 gün var inşallah dualarımız kabul olur..
Bi git komşuna zararı yok yani...

Amin inşallah (ualarımız kabul olur bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et
Tamam canım ama kadın ilk ay olmayabilir sakın üzülme adet olunca gel zaten herkeste ikinci ay oluyor dedi..
Benimde bu ay pek bi umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok 7 gün kaldı zaten bu saatten sonrada belirti olmaz heralde...

Sizin herhangi bir rahatsızlığınız var mı pco felan

Ne zamandandır çocuk istiyorsunuz ve tedavi gördünüz mü

Ne zamandandır çocuk istiyorsunuz ve tedavi gördünüz mü
4yıllık evliyim hiç korunmadık...
2 ay tedavi oldum laparoskopi olmamı istedi dr kanalların çok dar sebebini öğrenmek için şart dedi..
Ama ben korktum çevremdeki herkes bi ebeyi önerdi ona gittim bu ay göbek ve rahim kayması var dedi. Kanallarımın açık olduğunu söyledi..
Sende durumlar ne??

ben 2yıllık evliyimşubattan itibaren korunmayı bıraktım 3 ay korunmadım dr gittim kıstım vardı 3 aydır da dkh kullandım kist gitmedi ayrıca pcosum var bu ay dr ye gitmedim kıstım gitmiş mi bilmiyorum bu ay gidemedim inşallah kendiliğinden hamile kalırım Allah istedikten sonra her şey olur

Allah yar ve yardımcımız olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…