- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Nursah5858
-
MezitliAnamur canım eşin hangi ilçeden?
G greentea_28 canım ben bugün bahsettiğim ebeye gittim hem göbek kayması var hemde rahim ters dedi...
Yerine getirdim ama ilk ay olunca olmayabilir tekrar adet olursan gel dedi..
Insallah canım ya..Hadi bakalım hayırlısı inşallah. Inşallah olur.
Ben demistim cnm sana ev ebelerini bi degerlendir diyeBu işlerden anlayan kadınlar varmış canım benim yakın çevremdeki insanlarda şahit olduğum olaylar var köyde yaşayan yaşlı bi kadın varmış ona giden herkes hamile kalıyormuş..
Hatta bugün konuştum bi akrabamla onunda yıllarca olmadı o ebeye gitmiş rahmin kaymış demiş yerine getirmiş ilk ay olmazsa sakın üzülme yine gel demiş ikinci ay gittiğinde hamile kalmış..
Kanallarında sorun yok dedi canımBen demistim cnm sana ev ebelerini bi degerlendir diye
Bu sorundan dolayi gidip olumlu sonuc alan cok var cevremde. En yakını eltim 4 aylik hamile bile oldu. Okadar cok istiyorumki artik senden müjdeli haberi duymayı...Kanallarında sorun yok dedi canım
Rahim kayması ve göbek kayması varmış..
Onun ne sorunu varmış canım..??Bu sorundan dolayi gidip olumlu sonuc alan cok var cevremde. En yakını eltim 4 aylik hamile bile oldu. Okadar cok istiyorumki artik senden müjdeli haberi duymayı...
Canim rahmi kaymış. 1 ay sonra Allahin izniyle suan hamileOnun ne sorunu varmış canım..??
Benimde etrafımda var böyle kadınlara gidip hamile kalan çok var..
Kuzenimin karısıda benim bahsettiğim kadına giderek hamile kaldı çocuğu 1 buçuk yaşında şimdi.. üstelik 10 yıl sonra oldu..
Maşallah canım ya kadın banada rahim ve göbek kayması var dedi. Yerine getirdim ama uzun zamandır böyleymiş adet olursan yine gel dedi..Canim rahmi kaymış. 1 ay sonra Allahin izniyle suan hamile
Ben bu ay gittim canım bakalım bekliyorum adetime 7 gün var inşallah dualarımız kabul olur..Kızlar bende pkoluyum ayrıca sağ yumurtalığımda da kist var acaba o ebeler işe yarar mı? Benim karşı komşum ebe adetin ilk üç günü sabah aç karna gel karnını ovayım dedi geçen adette gidemedim gitsem acaba faydası olur mu
Amin inşallah (ualarımız kabul olur bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar etBen bu ay gittim canım bakalım bekliyorum adetime 7 gün var inşallah dualarımız kabul olur..
Bi git komşuna zararı yok yani...
Tamam canım ama kadın ilk ay olmayabilir sakın üzülme adet olunca gel zaten herkeste ikinci ay oluyor dedi..Amin inşallah (ualarımız kabul olur bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et
Sizin herhangi bir rahatsızlığınız var mı pco felanTamam canım ama kadın ilk ay olmayabilir sakın üzülme adet olunca gel zaten herkeste ikinci ay oluyor dedi..
Benimde bu ay pek bi umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok 7 gün kaldı zaten bu saatten sonrada belirti olmaz heralde...
4yıllık evliyim hiç korunmadık...Ne zamandandır çocuk istiyorsunuz ve tedavi gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?