Sabredemedim,ben de çeyizlerimi sergiliyorum canlar:)

teşekkür ederim canım,yalnız burdaki topikleri inceledikçe nasıl yetiştircem diye tutuştum,daha alınacak ne çok şey varmış,yandım valla:)

zamanına bağlı bence yetişir ben de bu siteye üye olunca ne kadar eksik olduğunu farkettim:)burdaki hanımlar çok ayrıntılı düşünüyor ben hiç ilgili değildim bu kadarı aklıma kesinlikle gelmezdi baya yardımcı oldu bana:)

ben de çok ilgisizdim bu zaman kadar,ama birden bire birşeyler olunca,bi baktım kenarda hiç bir şeyim yok,bütün aldıklarım da bunlar işte

daha nevresım takımı pike cart curt hiç bir şeyim yok
:92:

ben de çok ilgisizdim bu zaman kadar,ama birden bire birşeyler olunca,bi baktım kenarda hiç bir şeyim yok,bütün aldıklarım da bunlar işte

daha nevresım takımı pike cart curt hiç bir şeyim yok
:92:

benimde onlardan hiç yok bayramdan sonra başlıcam inşallah kısmetse ne zaman düğün

Hepsi birbirinden güzel...
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah...
Hiç telaş yapmayın alacaklarınız belli olduktan sonra ve para da olduktan sonra hepsi birayda bile biter inan ki...
Bir liste yapabilirsin, çok kolaylık oluyor :)

Güle güle kullan canım hepsi çok hoş bi başladın mı bu çeyiz olayına kendini kaptırıp neler aldığına şaşırıyorsun, tamamlarsın sende yavaş yavaş. Zaten eksik hiç bitmiyo diyorlar herşeyini içine sinerek al sen

teşekkür ederim hayatım:)ben de aynen senın gıbı dusunuyorum,çok şey alıp doldurmaktansa,az şey alıyım ama içime sinsin istiyorum:)

teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…