Madem sen de benim gibi katlanmak zorundasın.. O zaman odaya sadece uyumak ve giyinmek için git canım. Yani ben diger odalarda arkadaslar edinmistim onlarla vakit gecirirdim, üst katta tv odasi vardi orda otururdum, balkonda otururdum, sınıf arkadaslarimla gezer tozar yurt giris saatlerine yakin odama donerdim. Ders calisacagin zaman odada calisma, etüt odaniz yok mu. Veya okul kütüphanesi.. Veya evi olan bir kiz arkadasin varsa onunla evde calis isin bitince dön. Ama kesinlikle odada onlarla oturma çok sinir bozucu oluyor.
Ayrıca ben aileme bu yasadiklarimi o yurttan kurtulduktan sonra anlatmistim da bana kizmislardi. Ben babama kiyamamistim maddi anlamda ama "Neden bize bu kadar kötü olduğunu soylemedin biz hal caresine bakardik" demislerdi. Çünkü ciddi anlamda psikolojik sorunlara neden olmuştu. Okuldan, çok sevdigim şehirden falan sogumustum. Şimdiki aklim olsa cok farkli yasardim o yılı. Ama iste yaşça küçük ve yabanci bir yerde yasiyor olmanin verdigi korkuyla mantikli davranamadim.
Ahh ahhh beni o yıllara götürdün