- 9 Kasım 2016
- 46
- 10
- 38
- Konu Sahibi Ketcaplimilkseyk
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yakin bir arkadsin evde kaliyorsa yanina ciksan ailene durumu anlatsan nasil olur?
Deneyeceğim.Yurdun müdürüyle konuşun bi çaresini bulsunlar. 5 e 1 diye senin sözünün önemi yokmu yani. Paranı da vermişsin. Topla kendını ve bugun git konuş
Gerçekten 5inde de hiç anlayış yok. Kaç defa bağırdım, cagirdim. Hala devam ediyorlar. Düzgünce söylesem de etki etmiyor, bağırıp çağırsam da etki etmiyor.Oda kurallarınız yokmu yoksa kural belirleyin bi kağıda yazın ve kapiya asın ...gece 12 de ışıklar sonecek yüksek sesle konusulmayacak gibi .....ben dört yıl devlet yurdunda kaldım 6 kisiydik farklı yetiştirilme tarzları kültür farkı çok sorun oluyo bir kişi bile tüm odanın düzenini bozmaya yetiyor du
Gerçekten aynı durumdayız galiba. Seneye eve çıkmayı dusunuyorum zaten ama sorun bu sene dayanmakta. Gerçekten sinir hastası olacak duruma geldim, beni en iyi siz anlarsınız. Bizim de yurt parası yıllık peşin verildiği için yurttan şuan ayrılamıyorum, ailemi de dusunmem gerek sonuçta. 6 hafta nasil dayanacagim ben, ders çalışmam gerek cok fazla aksattım, kafami veremiyorum..Aynı durumdaydım öğrencilik zamanımda. 6 kişilik oda, içeri girdigimde selamima bile karsilik vermezlerdi. Yurt parası da 1 yıllık peşin verilmiş, çıkamıyordum. Sinir hastası olmustum onlar yuzunden. Sen ne kadar iyi olursan ol, bazen insanlar acimasiz oluyor. Veya yildiziniz uyusmuyor, anlasamiyorsun.
Ben 1 yil sabrettim. Bir yandan da devlet yurduna kayit yaptirmaya ugrastim. Bir sonraki sene devlet yurdunda kaldim. Allahtan ordaki arkadaslarim iyiydi. Ama yurt olayina tahammulum kalmamisti onceki yurdum yüzünden. Anksiyetem basladi. Daha küçüğüm yahu.. Gece kabuslar görmeye başladım. 2.dönem eve çıktım rahat ettim.
Bence daha fazla orda psikolojini bozma uygun bir ev ara.
Üzerinden yıllar geçmiş ama bak anlatinca yine sinirlerim bozuldu o günlere döndüm.. Çok kötü günlerdi. Anliyorum seni.
Madem sen de benim gibi katlanmak zorundasın.. O zaman odaya sadece uyumak ve giyinmek için git canım. Yani ben diger odalarda arkadaslar edinmistim onlarla vakit gecirirdim, üst katta tv odasi vardi orda otururdum, balkonda otururdum, sınıf arkadaslarimla gezer tozar yurt giris saatlerine yakin odama donerdim. Ders calisacagin zaman odada calisma, etüt odaniz yok mu. Veya okul kütüphanesi.. Veya evi olan bir kiz arkadasin varsa onunla evde calis isin bitince dön. Ama kesinlikle odada onlarla oturma çok sinir bozucu oluyor.Gerçekten aynı durumdayız galiba. Seneye eve çıkmayı dusunuyorum zaten ama sorun bu sene dayanmakta. Gerçekten sinir hastası olacak duruma geldim, beni en iyi siz anlarsınız. Bizim de yurt parası yıllık peşin verildiği için yurttan şuan ayrılamıyorum, ailemi de dusunmem gerek sonuçta. 6 hafta nasil dayanacagim ben, ders çalışmam gerek cok fazla aksattım, kafami veremiyorum..
Teşekkür ederim, tavsiyelerini dikkate alacağım. Gerçekten suan benim için çok zormuş gibi geliyor fakat belki ileride ben de guleceğim bu durumlarıma. Belki sadece uyumak ve giyinmek için girersem odaya, unuturum birşeyleri.. Çok teşekkür ediyorum tekrar.. çok yardımcı oldun :))Madem sen de benim gibi katlanmak zorundasın.. O zaman odaya sadece uyumak ve giyinmek için git canım. Yani ben diger odalarda arkadaslar edinmistim onlarla vakit gecirirdim, üst katta tv odasi vardi orda otururdum, balkonda otururdum, sınıf arkadaslarimla gezer tozar yurt giris saatlerine yakin odama donerdim. Ders calisacagin zaman odada calisma, etüt odaniz yok mu. Veya okul kütüphanesi.. Veya evi olan bir kiz arkadasin varsa onunla evde calis isin bitince dön. Ama kesinlikle odada onlarla oturma çok sinir bozucu oluyor.
Ayrıca ben aileme bu yasadiklarimi o yurttan kurtulduktan sonra anlatmistim da bana kizmislardi. Ben babama kiyamamistim maddi anlamda ama "Neden bize bu kadar kötü olduğunu soylemedin biz hal caresine bakardik" demislerdi. Çünkü ciddi anlamda psikolojik sorunlara neden olmuştu. Okuldan, çok sevdigim şehirden falan sogumustum. Şimdiki aklim olsa cok farkli yasardim o yılı. Ama iste yaşça küçük ve yabanci bir yerde yasiyor olmanin verdigi korkuyla mantikli davranamadim.
Ahh ahhh beni o yıllara götürdün![]()
Rica ederim. Zaten azıcık bir zaman kalmış sık dişini. Geçip gidecek hepsi gün gelecek isimlerini bile hatirlamayacaksin. Sen hayatin tadini cikarmaya bak, inadina gül eglen.Teşekkür ederim, tavsiyelerini dikkate alacağım. Gerçekten suan benim için çok zormuş gibi geliyor fakat belki ileride ben de guleceğim bu durumlarıma. Belki sadece uyumak ve giyinmek için girersem odaya, unuturum birşeyleri.. Çok teşekkür ediyorum tekrar.. çok yardımcı oldun :))