• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

idlicim geçmiş olsun. baştan beri sayfanı umutla takip ediyorum.hatta daha önce bir kerede yorum yazmıştım. canım aynı şey benimde başıma geldi. sana ne desem ümidin kırılacaktı. seni üzmek istemedim. o yüzden çok ayrıntlı yazmak istemedim.yani 12. gün değeri yüksek olmazsa büyük kısmı kimyasal gebelikle sonlanıyor.canım benimde 500 lere kadar çıktı tam bir ayda negatifleşti. doktorlar sağlıksız gebelik, kimyasal gebelik dediler. ne desek boş. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

bu kadar çıkmışkenn neden düştüü ki.. cuma bi daha dedi artma şansı var mı kızlar?

canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.ben bile umutlanmıştım..bir dahaki sefere arkadaşım.üzme kendini.herşey olacağına varıyor..

öyle üzgünüm ki masal, anlarsın beni.. tam oldu artık dediğim anda bırakıyo beni.. kaç seene beklemiştim bu günü..kaç sene emek harcadık bebek için.. yine başka insanların çocuklarını sevmek, koklamak zorunda kalıcam şimdi, yine gözlerim dolucak koklarken..kendi yavrumun hayalini bile kuramıyorum.. umudum tükeniyo.. yeniden tüp bebek denemek iiçin en az bi sene beklemek zorundayım... hasretin kim bilir daha ne kadar sürecek...

canım neden bu kadar karamsarsın. iyi tarafından bakmak lazım. ben ekim ayında tüp bebekle hamile kaldım. ilk demede tuttu. 10 haftalıkken kalbi durdu. inan bana bebeğini kaybetmenin acısı negatif sonuçtan çok çok daha büyük bir acı. sonra ikinci denememde senin gibi oldu. şimdi üçüncüyü denedim sonuç bekliyorum. rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız çocuklar nasip etsin. muhtemelen sağlıklı embriyo değildi. tutunsaydı düşük ihtimalin olacaktı, yada sakat doğma ihtimali olabilirdi. bunların hiçbirinin seni teselli etmediğini biliyorum. ama sana önerim ikinci denemeden önce ayrıntılı tetkiklerini yaptır bi sorun varsa önlem alırsın.

canım seni çok iyi anlıyorum.hala sabahları uyandığımda ilk bunu düşünüyorum.ama gerçekten sağlıklı olsaydı gitmezdi.az önce birisi yazmış,çok doğru.12.gün değeri düşük çıkanlarda genellikle sorun oluyor.ya sağlıksız bir bebek olarak dünyaya gelseydi?kendisine de,ailesine de zor.böyle düşün canım.bir de kaç yaşındasın?üzülme 1 sene sonra filan diye.benim de eşim askere gidecek.kısa dönem çıksa bile biz de yaza planlıyoruz.ilaçlar vücuttan iyice atılsın diye.ve benim yaşım şu anda 33!üzme kendini...

canım neden bu kadar karamsarsın. iyi tarafından bakmak lazım. ben ekim ayında tüp bebekle hamile kaldım. ilk demede tuttu. 10 haftalıkken kalbi durdu. inan bana bebeğini kaybetmenin acısı negatif sonuçtan çok çok daha büyük bir acı. sonra ikinci denememde senin gibi oldu. şimdi üçüncüyü denedim sonuç bekliyorum. rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız çocuklar nasip etsin. muhtemelen sağlıklı embriyo değildi. tutunsaydı düşük ihtimalin olacaktı, yada sakat doğma ihtimali olabilirdi. bunların hiçbirinin seni teselli etmediğini biliyorum. ama sana önerim ikinci denemeden önce ayrıntılı tetkiklerini yaptır bi sorun varsa önlem alırsın.

şimdi acı çok taze.. içim öyle acıyo ki.. tutundu demişti doktorum artık devam eder bu değerle demişti çok umutlanmıştım şimdi bi anda değer düşünce şok oldum çok üzgünüm. biz kredi çektik bu tüp bebek için bunu ancak bir senede ödeyeceğiz ve yeniden ancak bi sene sonra yaptırıbiliriz. imkan olsa da kesşe 3-5 ay sonra deneyebilsem ama o da olmuyo işte.. daha çok sabretmem gerekiyo...mafoldumben

canım seni çok iyi anlıyorum.hala sabahları uyandığımda ilk bunu düşünüyorum.ama gerçekten sağlıklı olsaydı gitmezdi.az önce birisi yazmış,çok doğru.12.gün değeri düşük çıkanlarda genellikle sorun oluyor.ya sağlıksız bir bebek olarak dünyaya gelseydi?kendisine de,ailesine de zor.böyle düşün canım.bir de kaç yaşındasın?üzülme 1 sene sonra filan diye.benim de eşim askere gidecek.kısa dönem çıksa bile biz de yaza planlıyoruz.ilaçlar vücuttan iyice atılsın diye.ve benim yaşım şu anda 33!üzme kendini...

saol canım şuan mantıklı olamaycak kadar duygusalım sanırım haklısınız ama zamana ihtiaycım var sanırım..30 yaşındayım evet dah genciz ama 5 seneden fazladır emek zaman para harcıyoruz.. yine de gelen allahtan napabilirim ki..

bak henüz 35'e 5 var.ben seneye 34 olacağım bile...ama ne yapalım?biz de bunu yaşayacakmışız.bu tedaviye başladığımızda yaşadıklarımızı bir bilsen..."vazgeç"diye bir işaret mi bunlar diye düşündüğüm bile olmuştu:)sağlıklısın,eşin sağlıklı.bunları düşün.çok önemli çünkü!

canım benim ilk gebeliğimde 11. gün değerim 50 idi. doktorum çok iyi bir prof ve eşimin arkadaşı. sonucu dr söyledim. daha sevinmek için çok erken dur bakalım dedi. 3 gün sonra tekrarladık 322 çıktı. dr yinede daha sevinmek yok dedi.taki 2 hafta sonra kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli davrandı. şimdi bende öyleyim. bugün kan verdim 11.günüm. sonuç bekliyorum. merkezden arayacaklar birazdan ama inan çok sakinim hayırlısı diyorum. bugün sonucum yüksek bile çıksa bebeğim doğana kadar hiçbir şeyden emin olamam. bu birazda mesleğimin getirdiği soğukkanlılık. burada bir çok kişi çok iyi niyetle, çok temiz duygularla konu sahibini destekler moral verir yorumlar yapıyorlar ve buda konu sahibini dahada umutlandıruyor. sonra sanırım yıkım biraz daha fazla oluyor çünkü umut fazlalaşmış oluyor. şu an acını yaşa ağla ve hayırlısını dile canım. bu arada ben ilk düşükten sonra araştırdım pıhtılaşma boz çıktı. bebeğimi ondan kaybetmişim.

elden gelen hiç bişe yok.. allah eşimi bana bağışlasın. ben onunla çok mutluyum bi yanımız eksik de kalsa o bana yetiyor. hakkımızda hayırlısı tabiki..

canım benim ilk gebeliğimde 11. gün değerim 50 idi. doktorum çok iyi bir prof ve eşimin arkadaşı. sonucu dr söyledim. daha sevinmek için çok erken dur bakalım dedi. 3 gün sonra tekrarladık 322 çıktı. dr yinede daha sevinmek yok dedi.taki 2 hafta sonra kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli davrandı. şimdi bende öyleyim. bugün kan verdim 11.günüm. sonuç bekliyorum. merkezden arayacaklar birazdan ama inan çok sakinim hayırlısı diyorum. bugün sonucum yüksek bile çıksa bebeğim doğana kadar hiçbir şeyden emin olamam. bu birazda mesleğimin getirdiği soğukkanlılık. burada bir çok kişi çok iyi niyetle, çok temiz duygularla konu sahibini destekler moral verir yorumlar yapıyorlar ve buda konu sahibini dahada umutlandıruyor. sonra sanırım yıkım biraz daha fazla oluyor çünkü umut fazlalaşmış oluyor. şu an acını yaşa ağla ve hayırlısını dile canım. bu arada ben ilk düşükten sonra araştırdım pıhtılaşma boz çıktı. bebeğimi ondan kaybetmişim.

haklısın canım ama benim doktorum da umut vermişti..63 ten 400 e çıktı artık çıkar demişti şimdi neden olmaığını nasıl araştırıcaz

tabikiii. rabbime hep dua ederim eşimin acısını göstermesin. hem bakarsın bu arada kendiliğnden gelir bebişin inşallah. içini ferah tut. allah yardımcın olsun.

Merhaba idil açtığın konuyu baştan sona okudum sayfa sayfa inan senin betan arttıkça ben burda sevindim sonunda düştüğünü yazınca öle kötü oldum ki gözlerim doldu Allahım inş yardımcın olur ve mucizevi bir şekilde tekrar yükselir belki bir yanlışlık olmuştur çünkü çok ta düşmemiş ben bilmiyorum tabi ama öyle inanmak istiyorum dualarım seninle inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur..

bence pıhtılaşma problemin varmı ona baktır. bide eşinle ikinizin kromozom analizini yaptır. bunlar yeter. üniversite hastanelerinde yapılyor bildiğim kadarıyla.

Merhaba idil açtığın konuyu baştan sona okudum sayfa sayfa inan senin betan arttıkça ben burda sevindim sonunda düştüğünü yazınca öle kötü oldum ki gözlerim doldu Allahım inş yardımcın olur ve mucizevi bir şekilde tekrar yükselir belki bir yanlışlık olmuştur çünkü çok ta düşmemiş ben bilmiyorum tabi ama öyle inanmak istiyorum dualarım seninle inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur..

saol canım ama artık umutlanılamayacak durumdayız.. cumA yeniden istedi ama sanırım artık düşüşünü takip edicek..

saol canım ama artık umutlanılamayacak durumdayız.. cumA yeniden istedi ama sanırım artık düşüşünü takip edicek..
Allahtan ümit kesilmez canım hakkında inşallah neyse hayırlısı o olur senin için.

Back
X