• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

216 çıkmış canım 11.gün değerim. şükürler olsun ama inan havalara uçamadım. çok buruk sevindim. umarım bidaha kaybetmem bebeğimi. rabbim isteyen herkese nasip etsi inşallah.

tebrik ederim canım..

saol canım ama inan sevincimde buruk.bugün senin için çok üzüldüm inan bana.bide bende pıhtılaşma boz varya düşük riskim, erken doğum riskim çok yüksek. bunnları düşünmek istemiyorum ama olmuyor. doya doya sevinemedim. kaybetmek çok büyük acı. rabbim hayırlısını versin. isteyen harkese tez zamanda vede kendiliğinden versin.

saol canım ama inan sevincimde buruk.bugün senin için çok üzüldüm inan bana.bide bende pıhtılaşma boz varya düşük riskim, erken doğum riskim çok yüksek. bunnları düşünmek istemiyorum ama olmuyor. doya doya sevinemedim. kaybetmek çok büyük acı. rabbim hayırlısını versin. isteyen harkese tez zamanda vede kendiliğinden versin.

amin canım inşallahh sen iyi şeyler düşün inşallah bebişini kollarına alırsın..

216 çıkmış canım 11.gün değerim. şükürler olsun ama inan havalara uçamadım. çok buruk sevindim. umarım bidaha kaybetmem bebeğimi. rabbim isteyen herkese nasip etsi inşallah.

cok sevındım tebrık edrım allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın .. evet elden kayıp gıden mutluluklar cok acı verıyor ama umutlarda guzel hedıyelerı beraberınde getırıyor .... tekrar tebrıkler:nazar:

cok sevındım tebrık edrım allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın .. evet elden kayıp gıden mutluluklar cok acı verıyor ama umutlarda guzel hedıyelerı beraberınde getırıyor .... tekrar tebrıkler:nazar:

çok teşekkür ederim sizin hikayenizi ağlayarak okumuştum. maya güncenizi takip ettim. en sonda mucizenize kavuşamanız rabbim okadar büyükki. resmen okurken ağladım. hepimizi görüyor gözetliyor. sabrımızı ölçüyor.birgün mutlaka hepimize nasip edecek o güzel duyguyu. teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden.

çok sevindim canım
inanıyorum ki bu sefer sağlık ile kollarına alacaksın
bence pozitif olmakta fayda var...
her zaman kaybetme riskimiz var ama olumlu düşünmenin de faydasına çok inanıyorum...
güzel sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim....:sm_cool:

üzülmelütfen allah yardımcın olsun .bunlar hep yaşanan sorunlar rabbim sabrımızı deniyor .gönlünü ferah tut birdahaki denemelerin için zinde olmalısın.

çok sevindim canım
inanıyorum ki bu sefer sağlık ile kollarına alacaksın
bence pozitif olmakta fayda var...
her zaman kaybetme riskimiz var ama olumlu düşünmenin de faydasına çok inanıyorum...
güzel sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim....:sm_cool:

çok saol canım inşallah bu seferde aynı acıları yaşamam. bu mubarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim sizin hikayenizi ağlayarak okumuştum. maya güncenizi takip ettim. en sonda mucizenize kavuşamanız rabbim okadar büyükki. resmen okurken ağladım. hepimizi görüyor gözetliyor. sabrımızı ölçüyor.birgün mutlaka hepimize nasip edecek o güzel duyguyu. teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden.

Ne güzel kelimeler bunlar... Yaşamın ilkesi bu işte... Rabbim okadar büyükki hepimizi görüyor gözetliyor...kaydirigubbakcemile5

idilcim canım çok üzüldüm ama sanada yazmıştım zaten sağlıklı gelişecekse yükselsin değerin diye sonradan ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak daha çok zor oluyor.allah sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimize çok üzme kendini defalarca kez deneyip hüsran yaşayan insanlar var biliyorum söylemesi çok zor bende yaşadım ama allah sabır versin hepimize. herşeyin başı sağlık eşine ve sana sağlık versin bundan daha önemli bişey yok unutma.

idilcim çok üzüldüm yaa 2 gün giremedim siteye neler olmuş böyle ben seni böyle bırakmamıştım ama Allahtan ümit kesilmez benim de dış gebelik olduğunda ilk zamanlar 23ten 128'e fırlamıştı çok sevinmiştik sonra 120'ye düştü sonra yeniden 350 ye çıkmıştı ama dr böyle olup da sonradan normale dönen çok gördüm bekleyelim demişti sonu iyi bitmedi ama 2 seçenek vardı normale de dönebilirdi

hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim canım bekleyeceğiz sadece. biz de en son (dış gebelik olan) 3. denememde sizin gibi kredi çekmiştik üstüne bir de ameliyat masrafları derken bütün varımız yoğumuz gitti hala borcu da bitmedi.. Eylül veya ekim de tekrar başlayacaktık para biriktiyorduk şimdiden ama Allahım kendiliğinden verdi aynı şey senin için neden olmasın üzülme canım herşeyin hayırlısı kendine iyi bak...

canım çok sevindim hayırlısı olsun inş. sonunda sağlıkla kucağına alırsın tekrar aynı şyleri yaşamazsın

idilcim çok üzüldüm yaa 2 gün giremedim siteye neler olmuş böyle ben seni böyle bırakmamıştım ama Allahtan ümit kesilmez benim de dış gebelik olduğunda ilk zamanlar 23ten 128'e fırlamıştı çok sevinmiştik sonra 120'ye düştü sonra yeniden 350 ye çıkmıştı ama dr böyle olup da sonradan normale dönen çok gördüm bekleyelim demişti sonu iyi bitmedi ama 2 seçenek vardı normale de dönebilirdi

hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim canım bekleyeceğiz sadece. biz de en son (dış gebelik olan) 3. denememde sizin gibi kredi çekmiştik üstüne bir de ameliyat masrafları derken bütün varımız yoğumuz gitti hala borcu da bitmedi.. Eylül veya ekim de tekrar başlayacaktık para biriktiyorduk şimdiden ama Allahım kendiliğinden verdi aynı şey senin için neden olmasın üzülme canım herşeyin hayırlısı kendine iyi bak...

canım çok teşekkür ederim..herkes hepiniz iyi ki varsınız. bugün biraz daha iyiyim diyemiyorum alışmak çok zor çünkü ama elbette alışıcam.. ne dene bilir ki mevlam ne derse o oluyo.. en az bi seene unutucaz zaten sıkınyılı bi sene olucak.. inşallaah bi gün kavuşurum yavruma..

çok kısa da olsa 5 hafta..ben ona çok alışmışım..anneliği içimde hissetmiştim. sadece diyorum ki keşke direk negatif olsaydı da bu kadaar zor olmasaydı. bunları da yaşamamız gerekiyo demek ki..napalım yaşıyoruz. allah sabır versin..

ama idil daha herşey bitmedi ki ne bileyim benim içimden bitti demek gelmiyor.. sana ümitvermek için söylemiyorum ama içimden böyle geçiyor sonuç dha da düşerse çok üzülürüm :gitme:

Back
X