Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım..
saol canım ama inan sevincimde buruk.bugün senin için çok üzüldüm inan bana.bide bende pıhtılaşma boz varya düşük riskim, erken doğum riskim çok yüksek. bunnları düşünmek istemiyorum ama olmuyor. doya doya sevinemedim. kaybetmek çok büyük acı. rabbim hayırlısını versin. isteyen harkese tez zamanda vede kendiliğinden versin.
216 çıkmış canım 11.gün değerim. şükürler olsun ama inan havalara uçamadım. çok buruk sevindim. umarım bidaha kaybetmem bebeğimi. rabbim isteyen herkese nasip etsi inşallah.
cok sevındım tebrık edrım allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın .. evet elden kayıp gıden mutluluklar cok acı verıyor ama umutlarda guzel hedıyelerı beraberınde getırıyor .... tekrar tebrıkler![]()
216 çıkmış canım 11.gün değerim. şükürler olsun ama inan havalara uçamadım. çok buruk sevindim. umarım bidaha kaybetmem bebeğimi. rabbim isteyen herkese nasip etsi inşallah.
üzülmelütfen allah yardımcın olsun .bunlar hep yaşanan sorunlar rabbim sabrımızı deniyor .gönlünü ferah tut birdahaki denemelerin için zinde olmalısın.
çok sevindim canım
inanıyorum ki bu sefer sağlık ile kollarına alacaksın
bence pozitif olmakta fayda var...
her zaman kaybetme riskimiz var ama olumlu düşünmenin de faydasına çok inanıyorum...
güzel sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim....:sm_cool:
çok teşekkür ederim sizin hikayenizi ağlayarak okumuştum. maya güncenizi takip ettim. en sonda mucizenize kavuşamanız rabbim okadar büyükki. resmen okurken ağladım. hepimizi görüyor gözetliyor. sabrımızı ölçüyor.birgün mutlaka hepimize nasip edecek o güzel duyguyu. teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden.
idilcim çok üzüldüm yaa 2 gün giremedim siteye neler olmuş böyle ben seni böyle bırakmamıştım ama Allahtan ümit kesilmez benim de dış gebelik olduğunda ilk zamanlar 23ten 128'e fırlamıştı çok sevinmiştik sonra 120'ye düştü sonra yeniden 350 ye çıkmıştı ama dr böyle olup da sonradan normale dönen çok gördüm bekleyelim demişti sonu iyi bitmedi ama 2 seçenek vardı normale de dönebilirdi
hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim canım bekleyeceğiz sadece. biz de en son (dış gebelik olan) 3. denememde sizin gibi kredi çekmiştik üstüne bir de ameliyat masrafları derken bütün varımız yoğumuz gitti hala borcu da bitmedi.. Eylül veya ekim de tekrar başlayacaktık para biriktiyorduk şimdiden ama Allahım kendiliğinden verdi aynı şey senin için neden olmasın üzülme canım herşeyin hayırlısı kendine iyi bak...