• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

bu iş benim işe döndü
ne heyecanlı beklemek biliyoruum
seni çok ii anlıyorum
bak kaç kişi haber bekliyo burda

haydi bir hamile haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aradıım yaaa deli olucanam internetleri mi ne bozulmuş yeniden mi ne yapılıyomuş aman ne biliyim yaaa zaten eşim aradı dayanamıyo ki adamcağız.. bu saatten sonra da haber gelmez belki de off ya başım kazan gibi oldu.. arıycam ben sizi demiş yine...kızlar ya süpersiniz sizi seviyorumm teşekkür ederim herkesee. inşallahhhhh iyi haber verebilirim sizeee

canım internetleri değil kitleri bozuktur yani bozuk değildirde sonuç biraz yüksek çıkmışsa başka daha yükseği ölçebilen kitle ölçüyorlardırr.az daha sabır tatlım.olacak bence hemde çok yüksek sonuçlarla:lepi::Saruboceq:

aradıım yaaa deli olucanam internetleri mi ne bozulmuş yeniden mi ne yapılıyomuş aman ne biliyim yaaa zaten eşim aradı dayanamıyo ki adamcağız.. bu saatten sonra da haber gelmez belki de off ya başım kazan gibi oldu.. arıycam ben sizi demiş yine...kızlar ya süpersiniz sizi seviyorumm teşekkür ederim herkesee. inşallahhhhh iyi haber verebilirim sizeee

ayyyy.arkadaşım benim bile kalbim çarpmaya başladı....inşallah güzel haberler gelir....:1hug:

yok yok demişki eşime hiçbir sonucu alamadımm daha herkes bekliyo demiş sadece benimkinde değil de işte benim şansım milleti de sıkıntıya sokmyştur :)) ama inşallahh senin dedğin olsuunn

innşallah canım çok istiyorummm burdan müjde vermek size ama zaman geçtikçe de...offf sabreden derviş de muradına da bi erseeeeee

Back
X