• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

bence çokda suçluluk duyma dedim ya varsa nasipte oluyor yoksa herşey boş dr 3 gün sonra işe başlamak zorunda olanlar var onların tutuyor diyor yani herşey olacağına varıyor aslında her sonuca bi sorumlu suçlu aramak doğru değil:)

idilcim inşallah değerin 4-5 kat yükselir bebeğin seninledir ben de ilaçla hamile kaldım ama malesef bebeğim gelişemedi 10+4 hamileydim ama meleğim 6+4 tü ve cuma kürtaj oldum ama anneliği kısa sürede olsa tattım ve hayatımın en güzel kesesi idi bu duyguyu hepiniz yaşayın inşallah

elbette biz tedbiri alalım da yine allahın taktiri.. sonra keşke dememek için sadece.. yoksa ol dedi mi bitiyo herşey...

yatsanızda kalkıp gezsenizse olacak oluyor sadece sakin ve huzurlu olun yeter

idilcim inşallah değerin 4-5 kat yükselir bebeğin seninledir ben de ilaçla hamile kaldım ama malesef bebeğim gelişemedi 10+4 hamileydim ama meleğim 6+4 tü ve cuma kürtaj oldum ama anneliği kısa sürede olsa tattım ve hayatımın en güzel kesesi idi bu duyguyu hepiniz yaşayın inşallah

allah sabır versin canım.. senin de benim gibi değerin yavaş mı arttı. neler yaşadın?

ben testimi adetim 8 gün geçtikten sonra ancak yapabildim 1000lerdeydi ondan sonra kan testi yapmadık ultrasyon ile takip ettik ve gelişmediğini gördük ama sen de artma var bence herşey yolunda kasık ağrıların adet sancılarına benzer sancılar normal telaşlanma oluyor ben de olmuştu akıntım artmıştı göğüslerim gittikçe ağırmaya başladı ateşim yükselmişti falan rahat ol idilcim meleğin allahın izniyle sna tutunuyor artık süt ceviz tüketmeye başla :)))

inşallah canım benim değerim katlıyo ama düşük işte o da gelişmedğini işaret ediyomuş pazartesi bakıcaz artık. benim adetim geçeli 2 gün oldu gerçi.. beklemek zor işte..hakkmızda hayırlısı inşallah dualrınızı esirgemeyin

/QUOTE

canımm benim inan 4 gözle seni bekliyodum..inşallah canım iyiye gideriz hep içim umut dolu. heyecan dolu..osman hoca %50-60 düşük riskimiz var ama geri kalanı da devam edicek demek dedi. dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi.. takviye iğne verdi.. inşallah bebeğim kalıcak benimle.. maya anneleri klübü kurucaz seninle...inşallah canımm.. sen nasılsın;? durumun nasıl?[/QUOTE]

pozitif olmana sevindim canım... bu işler kader kısmet öncelikle, ama neden olmasın ki... şuan negatif değil bunu biliyoruz... inşallah kulüp de kurarız tanışırız da...

ben de iyiyim canım bugün 12. hafta bitiyor. bugün belki muayene olup ikili tarama testi yaptıracağım... inşallah hayırlı bir sonuç çıkar... :asigim: pazartesi inşallah güzel haber verirsin sen de :nazar:

aman maşallaahh :) inşallah canımm herşey yolunda gidicektir inanıyorum...benim de yetişcek bebeğimm pazartesii bi olsa :) innşallah ii haberlerle gelicem..

hayatım korkma eminim yükselecek benim adetim7 gün gecikmişti kistim vardı tekrarladı galiba diye düşünürken testte varla yok arası silik gördüm kan degerim ise 16 çıktı beni de çok korkuttular kimyasal olabilir diye çok şükür rabbime hamd olsun ki bebeğim şuan için gayet sağlıklı inş seninb de bebeğin gayet saglıklı olacak merak etme sen sadece rabbime dua et inan yeter rabbim yardımcın olsun inş

hayatım korkma eminim yükselecek benim adetim7 gün gecikmişti kistim vardı tekrarladı galiba diye düşünürken testte varla yok arası silik gördüm kan degerim ise 16 çıktı beni de çok korkuttular kimyasal olabilir diye çok şükür rabbime hamd olsun ki bebeğim şuan için gayet sağlıklı inş seninb de bebeğin gayet saglıklı olacak merak etme sen sadece rabbime dua et inan yeter rabbim yardımcın olsun inş

ebrucum süper bi haber buuu.. nasıl moral oldun bilemezsin.. peki nasıl bi seyirle yükseldi canım çok merak ettimm

kızlar bu gece hiç uyuyamadım..karma karışık rüyalar gördüm.. heyecan basıyo beni.. bu gece dualarınıza çok ihtiyacım var.. hayırlısı ile rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallahh..pazzartesi size güzel haberler veririm umarımm..

kızlar bu gece hiç uyuyamadım..karma karışık rüyalar gördüm.. heyecan basıyo beni.. bu gece dualarınıza çok ihtiyacım var.. hayırlısı ile rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallahh..pazzartesi size güzel haberler veririm umarımm..

canım allah yardımcın olsun bak ne kadar dusuk sonucla baslayıp hamılelıgı ıyı gıdenler var ınsaallah senınkıde yukselecek bu mubarek gunde rabbım dualarımızı kabul etsın

canım allah yardımcın olsun bak ne kadar dusuk sonucla baslayıp hamılelıgı ıyı gıdenler var ınsaallah senınkıde yukselecek bu mubarek gunde rabbım dualarımızı kabul etsın

AMİİN. canım..inşallahhh. allahım senin de gönlüne göre versin.. moralim iyi, inanıyorumm ama korkuyorum da..hayırlısı inşallah artacak inşallahh :)

korkmamak elde değil ama bol dua et bizler de senin için dua ediyoruz canım inş yarın güzel haberlerle dönersin

korkmamak elde değil ama bol dua et bizler de senin için dua ediyoruz canım inş yarın güzel haberlerle dönersin

canımm inşallahhh...çok teşekkür ederim... inşallah allahım seninki gibi bi mucize verir bana da..mutluluktan ağlarım bu defa da..yıllardır beklediğim bebeğime bi adım daha yaklaşırımm inşallahhh

Back
X