• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

:Saruboceq: nefesler tutuldu... sadece dua edelim.. allahım idilin bebeğini ona bağışla... :Saruboceq:

:Saruboceq: nefesler tutuldu... sadece dua edelim.. allahım idilin bebeğini ona bağışla... :Saruboceq:

aminn hayatım. eşim dayanamadı gitti almaya..eli kulağındadır. inşallah bana müjde vericek.. ama korkuyorumm çok..

kızlarrrrrrr oleyyyy 399 olmuşummmmmmmm şerifecim osman hocayla görüşüp dönecek banaaa inanmıyorumm bu çok iyi di miii

Sabreden derviş muradına ermişşşşşşşşşşşşşş zemuszemus
Tebrikler alkisalkisalkis çok güzel bir değer bundan sonra korkma bence artık keyfini çıkarabilirsin..
Allah tamamına erdirsin.....

ohh be çok şükür ölcektim meraktan tebrik ederim canım artık rahat bir nefes alabilirsin

bütün yazılarını takip ettim canım içime damladı sen hamişsin dedim içimden sen tam 399 yazdın yaradanım dualarını kabul ettin umarım sağlıklı ve güzel bir gebelik geçirirsin hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun inşşş dua et olurmu...

ohh be çok şükür ölcektim meraktan tebrik ederim canım artık rahat bir nefes alabilirsin

çok teşekkür ederim canımmama takipe devam edicekler... ama yine de epey bi rahatladım sanırım betty muzice yaşıyorum ben de galiba allahıma bin şükür.....

Sabreden derviş muradına ermişşşşşşşşşşşşşş zemuszemus
Tebrikler alkisalkisalkis çok güzel bir değer bundan sonra korkma bence artık keyfini çıkarabilirsin..
Allah tamamına erdirsin.....

canımm çok saoll aminn allahım sonuna kadar yaşatsınn.. inanamıyorummm hala

bütün yazılarını takip ettim canım içime damladı sen hamişsin dedim içimden sen tam 399 yazdın yaradanım dualarını kabul ettin umarım sağlıklı ve güzel bir gebelik geçirirsin hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun inşşş dua et olurmu...

canım benimm allahıma bin şüküür kabul etti dualrımı... inşallah da sağlıklı devam eder.. allahım herkese hepinize verecek inşallah bu mutluluğu.. dua etmem mi hem kedime hem hepinize ediyorum inan bana...

Back
X