• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

$Fotoğraf0023.webp$Fotoğraf0023.webp
yaptığım test

kızlar BAT 2 gün var.....
biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı....
silikte değil koyuda değil......
ovulasyon testi ile gebe olduğumuz anlaşılırmı........
lütfen desteğinize bilginize ihtiyacım var......

ovulasyon testi sadece LH hormonunu kontrol eder.. gebeligi gösteren hormon ise ßHcg'dir.. ikisi birbirinin yerine gecmez ki...

kızlar ateş tablom.....
14 Aralık 36.4
15 Aralık 36.5
16 Aralık 36.3
17 Aralık 36.5 (ovulasyon pozitif)
18 Aralık 36.4 (ovulasyon pozitif)
19 Aralık 36.2 (ovulasyon pozitif)
20 Aralık 36.3
21 Aralık 36.4
22 Aralık 36.5
23 Aralık 36.6
24 Aralık 36.7
25 Aralık 36.4
26 Aralık 36.6
27 Aralık 36.6
28 Aralık 36.6
29 Aralık 36.6

BAT a 2 gün var.......
famusay.......minikgelin......ecntrk........diğerleri kızlar yorum yapın ya.......
canım benim ancak gördüm evet ateşin süper gidiyor ama ben o ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiği hakkında bişey bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım. bu arada bende adet ağrısı çekiyorum birazdan gelir benim kırmızılar. seninde yarın ki ateşin önemli bi bakalım kaç çıkacak

canım benim ancak gördüm evet ateşin süper gidiyor ama ben o ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiği hakkında bişey bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım. bu arada bende adet ağrısı çekiyorum birazdan gelir benim kırmızılar. seninde yarın ki ateşin önemli bi bakalım kaç çıkacak

canım inşallah kırmızıların gelmez..............
bazı yerlerde okudum...
ovulasyon testinde gebelik hada önce anlaşılıyormuş...
gebelik testlerinde daha geç anlaşılıyormuş...
yarın sabah gebelik testi yapıcam....inşallah çift çizgi çıkar....
dayanamadım 3.5 saatlik idrarla ovulasyon testiyle bakayım dedim...
6-7 gün öce yine ovulasyon testine bakayım demiştim ve tek çizgi çıkmıştı...

ovulasyon testi sadece LH hormonunu kontrol eder.. gebeligi gösteren hormon ise ßHcg'dir.. ikisi birbirinin yerine gecmez ki...

canım internette okudum...daha önce ypanların yorumlarını okudum...
ve deneyeyim dedim.
ovulasyon testleri daha hassasmış ve gebelik ovulasyon testiyle daha erken anlaşılıyormuş..

ya benim şansıma topikte kimse yok.....
dün akşam cıvıl cıvıldı.....yazılara yorumlara yetişemiyordum....
şimdi ise sinek avlıyor...
kızlar nerdesiniz....

Canım beneimde 1,5 yıl oldu.
1,5 yıldır negatf gördüm hep.bu ay farklı oldu idrar testimi de resim olarak eklemiştim.resmen çift çizgiydi.çok umutlandım sonuç hüsran:37:
Her ay umut bağlıyoruz :24:nekadarda sabırlıyız aslında hepimiz.en ufak bişiden umutlanıyoruz.:31::31:
Gerçekten rabbim ol demeden olmuyor işte.ve bebişlerimiz bekli,yor doğru günü ve zamanı.:31:

canım benim ya seni anlıyorum benimde senin gibi 1yıldır ugraşıyorum ama 1.5yıldırda evliyim ilk 1ay dışında korunmadık ama heray aynı hüsran bende hayıt suyu aldım suya damlatıp içiliyor bu ay onu denicem sanada tavsiye ederim inşallah işe yarar allah hiç birimizi daha fazla bekletmesin ne diyim

ya benim şansıma topikte kimse yok.....
dün akşam cıvıl cıvıldı.....yazılara yorumlara yetişemiyordum....
şimdi ise sinek avlıyor...
kızlar nerdesiniz....
canım inan çok ağrım var ve midem bulanıyor zor duruyorum

umarim yakin zamanda seni de alirlar aralarina canim

slm canım rusyadamısın aynı dertten bende muzdaribim mnekadar zamandır ordasın ne için odasın nekadar kalacagın bellimi eveeet çok soru sordum biliyorum ama bende yurtdışında oldugum için aynı kaderi paylaşıp paylaşmadığımızı merak ettim

benım suanda bıle cok sancım var hastalanacakmısım gıbı ayaklarım buz gıbı gogsumde de seyırmeler var sankı kaslar damar gıbı atıyor bırde kızlar sole bır sey dıkkatımı cektım kasıgımda boyle uzunca bır pempe hatta kırmızıya yakın bır cızgı cıkmıs ya anlayamadım ne oldugunu

aa canım o göbekteki çizgi hamilelikte çıkıyormuuuş:)hadi inşallah öylediir

kızlar adetime 6 gün vardı . bugün kan testi verdim. sonuç negatif:( doktor da olsaydı yüksek çıkardı biraz bundan sonra yükselmez dedi. üzüldüm ama hala da belki olur diyorum saçma ama neyse

ilk defa göğüslerim acıdı ve belim çok ağrıdı ben de sandım ki bebek var. o üzüntüyle bel ağrımın nedenini bile sormadım. ilaç verdi belim için.

kızlar adetime 6 gün vardı . bugün kan testi verdim. sonuç negatif:( doktor da olsaydı yüksek çıkardı biraz bundan sonra yükselmez dedi. üzüldüm ama hala da belki olur diyorum saçma ama neyse

ilk defa göğüslerim acıdı ve belim çok ağrıdı ben de sandım ki bebek var. o üzüntüyle bel ağrımın nedenini bile sormadım. ilaç verdi belim için.

aynisi bu ay bana da oldu canim.. hem de cok üzüldüm ama olsun.. canimiz sagolsun di mi?? sabrediyoruz bakalim :31::31::31::31:

canım internette okudum...daha önce ypanların yorumlarını okudum...
ve deneyeyim dedim.
ovulasyon testleri daha hassasmış ve gebelik ovulasyon testiyle daha erken anlaşılıyormuş..

dur tatlim.. benim kadin dru bi arkadasim var onu bu aksam feyste yakalarsam sorcam senin icin... ben de merak ettim :26: öyleyse ben de bi dünya ov.testi var :1: 50 tanecik siparis vermistim.. toptan alinca ucuza geliyor da :9: hamilelik testim de var ama oae güvenemezsem digeriyle yaparim...

dur tatlim.. benim kadin dru bi arkadasim var onu bu aksam feyste yakalarsam sorcam senin icin... ben de merak ettim :26: öyleyse ben de bi dünya ov.testi var :1: 50 tanecik siparis vermistim.. toptan alinca ucuza geliyor da :9: hamilelik testim de var ama oae güvenemezsem digeriyle yaparim...

canım senden haber bekliyeceğim......
inşallah güzel haberler verirsin....:emir_bebek:

merhabalar bugün anca girebildim bir merhaba deyip çıkayım dedim
adetime 3 gün var
geçen haftaya kadar çok akıntılarım oldu( şeffaf ve beyaz da oldu) geçen hafta sabahları midem bulandı
bu hafta mide bulantısı yok fakat 2 gündür göğüslerim ağrımaya başladı ve çalışıyorum ve aşırı yoruluyorum
bugün işten gelince 2saat uyudum şimdi de hiç uyumamış gibi uykum var ve yatacağım ayrıca başım ağrıyor
İNŞALLAH hamilelik belirtisidir Adetimin gecikmesini bekleyeceğim

Ayy deli olcam yaa adet günüm dündü hala gelmedi kanamam arada tuvalete giriyorum peçeteyle sildiğimde pembe akıntı geliyor gelecekse gelsin de rahatlayayım yok ateşimde yüksek çıktı sabah :50: Böyle olursa yarın bi kana gidicem :26::26::26:

canım inşallah kırmızıların gelmez..............
bazı yerlerde okudum...
ovulasyon testinde gebelik hada önce anlaşılıyormuş...

canım mantiken gerçekten de ovulasyon testi gebeliği gösterebilir. LH ve B-HCG yapı olarak birbirine çok benziyorlarmış. LH hormonu yumurtlamadan 24-36 saat önce ani bir yükselme yapar ve yumurtanın çatlamasını sağlarmış. yumurta çatlaması için uygulanan pregnyl-ovitralle gibi iğneler de içerdiği B-HCG ile bu LH hormonunu taklit ederek yumurtayı çatlatıyormuş.

hayırlısı olsun. bence hamilesin diye düşünüyorum.

mrb kızlar neşelisu sen hamıle cıkarsan bende hamıle cıkarım cnm yarın hemen yaz sonucu lütfen bende bugun ovulasyon yaptım ve 2 cizgi 1 cizgi kdar koyu değildi ama bariz belliydi ama silik falanda değildi gözle bayağı görülüyordu lutfffnnnn yarınnnn hamıle cık cnm benm batta 1 ocakkk

kızlar lh hormonu hamıleliktede artan hormonmuş bende internette baktım gebelık testınden önce ovulasyonla öğrenen cok olmuşş ooofffff cok heyecan yaptımmm

Back
X