- Konu Sahibi minikgelin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar BAT 2 gün var.....
biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı....
silikte değil koyuda değil......
ovulasyon testi ile gebe olduğumuz anlaşılırmı........
lütfen desteğinize bilginize ihtiyacım var......
canım benim ancak gördüm evet ateşin süper gidiyor ama ben o ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiği hakkında bişey bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım. bu arada bende adet ağrısı çekiyorum birazdan gelir benim kırmızılar. seninde yarın ki ateşin önemli bi bakalım kaç çıkacakkızlar ateş tablom.....
14 Aralık 36.4
15 Aralık 36.5
16 Aralık 36.3
17 Aralık 36.5 (ovulasyon pozitif)
18 Aralık 36.4 (ovulasyon pozitif)
19 Aralık 36.2 (ovulasyon pozitif)
20 Aralık 36.3
21 Aralık 36.4
22 Aralık 36.5
23 Aralık 36.6
24 Aralık 36.7
25 Aralık 36.4
26 Aralık 36.6
27 Aralık 36.6
28 Aralık 36.6
29 Aralık 36.6
BAT a 2 gün var.......
famusay.......minikgelin......ecntrk........diğerleri kızlar yorum yapın ya.......
canım benim ancak gördüm evet ateşin süper gidiyor ama ben o ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiği hakkında bişey bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım. bu arada bende adet ağrısı çekiyorum birazdan gelir benim kırmızılar. seninde yarın ki ateşin önemli bi bakalım kaç çıkacak
ovulasyon testi sadece LH hormonunu kontrol eder.. gebeligi gösteren hormon ise ßHcg'dir.. ikisi birbirinin yerine gecmez ki...
Canım beneimde 1,5 yıl oldu.
1,5 yıldır negatf gördüm hep.bu ay farklı oldu idrar testimi de resim olarak eklemiştim.resmen çift çizgiydi.çok umutlandım sonuç hüsran
Her ay umut bağlıyoruznekadarda sabırlıyız aslında hepimiz.en ufak bişiden umutlanıyoruz.
Gerçekten rabbim ol demeden olmuyor işte.ve bebişlerimiz bekli,yor doğru günü ve zamanı.![]()
canım inan çok ağrım var ve midem bulanıyor zor duruyorumya benim şansıma topikte kimse yok.....
dün akşam cıvıl cıvıldı.....yazılara yorumlara yetişemiyordum....
şimdi ise sinek avlıyor...
kızlar nerdesiniz....
umarim yakin zamanda seni de alirlar aralarina canim
benım suanda bıle cok sancım var hastalanacakmısım gıbı ayaklarım buz gıbı gogsumde de seyırmeler var sankı kaslar damar gıbı atıyor bırde kızlar sole bır sey dıkkatımı cektım kasıgımda boyle uzunca bır pempe hatta kırmızıya yakın bır cızgı cıkmıs ya anlayamadım ne oldugunu
kızlar adetime 6 gün vardı . bugün kan testi verdim. sonuç negatifdoktor da olsaydı yüksek çıkardı biraz bundan sonra yükselmez dedi. üzüldüm ama hala da belki olur diyorum saçma ama neyse
ilk defa göğüslerim acıdı ve belim çok ağrıdı ben de sandım ki bebek var. o üzüntüyle bel ağrımın nedenini bile sormadım. ilaç verdi belim için.
canım internette okudum...daha önce ypanların yorumlarını okudum...
ve deneyeyim dedim.
ovulasyon testleri daha hassasmış ve gebelik ovulasyon testiyle daha erken anlaşılıyormuş..
gebelik testlerinde daha geç anlaşılıyormuş...
yarın sabah gebelik testi yapıcam....inşallah çift çizgi çıkar....
dayanamadım 3.5 saatlik idrarla ovulasyon testiyle bakayım dedim...
6-7 gün öce yine ovulasyon testine bakayım demiştim ve tek çizgi çıkmıştı...
dur tatlim.. benim kadin dru bi arkadasim var onu bu aksam feyste yakalarsam sorcam senin icin... ben de merak ettim :26: öyleyse ben de bi dünya ov.testi var50 tanecik siparis vermistim.. toptan alinca ucuza geliyor da
hamilelik testim de var ama oae güvenemezsem digeriyle yaparim...
canım senden haber bekliyeceğim......
inşallah güzel haberler verirsin....![]()
canım inşallah kırmızıların gelmez..............
bazı yerlerde okudum...
ovulasyon testinde gebelik hada önce anlaşılıyormuş...
gebelik testlerinde daha geç anlaşılıyormuş...
yarın sabah gebelik testi yapıcam....inşallah çift çizgi çıkar....
dayanamadım 3.5 saatlik idrarla ovulasyon testiyle bakayım dedim...
6-7 gün öce yine ovulasyon testine bakayım demiştim ve tek çizgi çıkmıştı...