- Konu Sahibi minikgelin
- #30.421
kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....
doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar
doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte
bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda![]()
Canım hakkında hayırlısı olsun umarım ilk seferde tutar ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..
Selam kızlar bugün ruh halim iyi değil. Pek iyi bir gece geçiremedim o yüzden sanırım sırtım belim çok ağırdı. Bel ağrımdan yakınıyordum şimdi bir de sırt ağrısı çıktı başıma doktor dikloronun jelini verdi belim için bir de magnezyuma başladım pazar gününden beri kullanıyorum ama hiçbir faydası yok son ayda ne yapacağım bilmem