• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

insallah kasim basinda her ikinizin de gebelik haberlerini alacagiz...bu surecte yediklerinize ictiklerinize dikkat edin, ilac almayin, stresli konularla kafanizi doldurmayin...hadi kizlar, bize de umut olun...

hoşgeldiniz aramıza:) rabbim size ağır bi imtihan vermiş,kaldırabilecek bir kulsunuz ki size bunu yaşamayı nasip etti..hakkınızda hayırlısı olsun,gelin buraya paylaşın bizimle acınızı,üzüntünüzü,dua listesine alalım sizi dua edelim size de:16: rabbim büyük inşallah çarçabuk gelir ocak ayı ve hemencik gelir yeni meleğiniz:16:

hoibuldk teşekkür ederim inş şu zmn çabuk geçer aminn diyelim hayırlısı hayırlı zamanda nasip olur inş acelem yok çok ama insan yaşıtlarını grünce hamile arkadaşlarını kucağı boş kalınca yarısı üzgün kalıo Allah tamamına erdirsin meğer ne önemli bi sözmüş o zmn anladım ondan hamile tüm arkadaşlara Allah tamamına erdirsin...

hoşgeldin... zor bir sınava tutmuş sizi Rabbim. ama şükür iyisiniz... inşallah korunma sürecinden sonra çok beklemeden hamile kalıp, bebeğinizi/bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bu defa. ben de 10 aydır korunmadan devam ediyorum ama henüz bebiş yok :( bir iki ufak sorun yaşadık bu süreçte ama atlatmaya çalışıyoruz. Herkesin bir imtihanı oluyor illa ki...

hoşbulduk AMİNNN çok şükür şimdi daha iyiyim atlatmaya çalışıyorum ara ara bunalımlara girsemde hayırlısı böylemiş diyorum daha kötü durumları duydukça teselli ediyorum kendimi .... inş size de kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla.... hayat bi imtihan zaten en acısını ilk gebeliğim olarak ellerim boş kalarak yaşadım Allah kimseye yaşatmasın...

Ben de 4 aylık evliyim korunmadım bu zamana kadar ama henüz tutturamadık. Zor işler ya, millet 2 ayda nasıl hamiş kalıyo anlamıyorum. Bebişle yatıyorum bebişle kalkıyorum. 30 yaşındayım, yumurtalıklar tembel mi acaba diye de düşünüyorum..

ayyy ne güzel yaaa,egemcim ben de hep ikizim olsun istiyorum,hayırlısıyla sağlıklı biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun istiyorum:16:eksik dua etmemek lazım dimi ama:6: nasıl bişey acaba annene sormak isterdim,karnında büyümesi,sonra doğumu ve tabiki doğduktan sonra bakımı,masrafı,offffff çok iş galiba :1:
evet canım çok zor iş annem öyle söylüyo,biz doğduğumuzda ablam 5,abim 3 yaşındaymış:52::52::52: ama annem çok sever çocukları:16: bize hamileyken hiç gitmemiş doktora ikiz olduğumuzu bilmiyomuş,doğum anında (normal doğum) öğrenmiş,karnım anormal büyüktü,ve sağa sola dönerken sanki 2 ye ayrılıyodu ama hiç aklıma gelmedi ikiz diyo,daha önce 2 doğum yaptığım için ondan heralde diyomuş,ama önce ben doğmuşum sonra doktor bi tane daha var bebekler ikiz diyince annem korkmuş hhiiiii demiş ve kardeşim yukarı çıkmış o yüzden o benden 10 dakika küçük:52::52::52::16::16: amma uzattım böyle işte canım allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah sana:16:
sağol bebişim....

aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...

aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım :D

bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.

öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe
evet gerisi allaha kalmış,hayırlısıyla inşallah tutar canım,dualarımız seninle stres yokk,iyi beslen kendine çok iyi bak:16::52:
hoibuldk teşekkür ederim inş şu zmn çabuk geçer aminn diyelim hayırlısı hayırlı zamanda nasip olur inş acelem yok çok ama insan yaşıtlarını grünce hamile arkadaşlarını kucağı boş kalınca yarısı üzgün kalıo Allah tamamına erdirsin meğer ne önemli bi sözmüş o zmn anladım ondan hamile tüm arkadaşlara Allah tamamına erdirsin...

çok haklısın mesele hamile kalabilmek değil,rabbim sağlık versin,hayır versin,üzülmemek elde değil,rabbim inşallah hepimizinkini tamamına erdirsin canım,sabırlar diliyorum:16:

Bebeğimi kaybettikten sonra 2. kez hamile kaldığımı öğrendiğimde ilk söylediğim şeydi Allahım tamamına erdir bu sefer diye. Bence de canım çok önemli bir söz ve canı gönülden amiiiinnn diyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın :50:

Ben de 4 aylık evliyim korunmadım bu zamana kadar ama henüz tutturamadık. Zor işler ya, millet 2 ayda nasıl hamiş kalıyo anlamıyorum. Bebişle yatıyorum bebişle kalkıyorum. 30 yaşındayım, yumurtalıklar tembel mi acaba diye de düşünüyorum..

merhaba herkese ben yeni üye oldum bende bebek özlemi çeken biriyim dertliyim.allah herkese sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin

Hoşgeldiniz hanımlar.. :3: Burası size uğurlu gelir ve göbüşler bebişle dolar inşallah :16:

sağol bebişim....

aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...

aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım :D

bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.

öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe

ah cnm bnm Rabbim yuzunu guldursun ins. :16: bzde yaptirmistik asilama gecen sene ama bzm doktor iki defa verdirmisti spermi bir saat arayla. hani sayisi artsin diye. ins alicaz guzel haberlerini:16:

elosercem güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum :16: :16:

betselim hayırlı bayramlar canım, inş görüşebiliriz denk gelip...

hepimize mutlu anlar :34:

sağol bebişim....

şuan gece saat 2, misafirlikten geldik. aklım sendeydi merakla bilgisayarı açtım.
hadi hayırlı uğurlu olsun kuşum benim, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. kendine dikkat et, ve iyi şeyler düşün hep...
dualrım seninle :16:

günaydınlar herkese.ben 2.tüp bebek deneyecem.pgt yöntemiyle.genetik taşıyıcılık var erkek olursa hasta oluyo o yüzden kız olması lazım.4 embriyom vardı 2si erkek 2si kız ama bunlardada kromozom eksikliği çıktı transfer olmadı.şimdi allah izin verrse bi kaç aya tekrr denemek istiyorum.ama korkuyorum.ne yapacam bilmiyorm.pgt yaptıran varmı aranızda kızlar

günaydın kuzularrrrr
bayram dönüşü yoğun bir gündem bekliyor beni yumurta takibine başlayacağız ama onun öncesinde yarın ultrason çekilecek doktor çikolata kistinden şüphelendi dua edin bişey çıkmasın

herkese iyi pazarlar diliyorum dünü yorgunuğu ile öyle bir umuşum ki 1 saat oldu uyanalı dinlendim ne gzel progestan verdi doktorum

ama ağız yolu ile değil fitil olarak vajinal deyin ıyyyy dedim ama dediki eğer tutarsa bebişinini korumak içinmiş ... kalkalı 1 saat oldu ama yattım fitil kullanınca faydası osun bari diye..

kocişi uyandırıp kahvaltı haırlayacam çoookacıktım yaaa

hade öpt herkesi yola çıkacakların yolu açık olsun görüşeyeceklere iyi bayramlar şimdden..

dualrınız için tekrar tekrar çok tşk ederim rabbim hepimizin kucağını doldursun inş...

şuan gece saat 2, misafirlikten geldik. aklım sendeydi merakla bilgisayarı açtım.
hadi hayırlı uğurlu olsun kuşum benim, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. kendine dikkat et, ve iyi şeyler düşün hep...
dualrım seninle :16:

ay cnm benim yaaaa aynı saatlerde bizde geldik misafirlikten ama çok yorgundum ve ağrım vardu hemen yattım :D

topikin süprüz hamişlerinden olcez sen ben ve 1-2 kişi daha....

Back
X