- Konu Sahibi minikgelin
- #31.001
insallah kasim basinda her ikinizin de gebelik haberlerini alacagiz...bu surecte yediklerinize ictiklerinize dikkat edin, ilac almayin, stresli konularla kafanizi doldurmayin...hadi kizlar, bize de umut olun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz aramıza:) rabbim size ağır bi imtihan vermiş,kaldırabilecek bir kulsunuz ki size bunu yaşamayı nasip etti..hakkınızda hayırlısı olsun,gelin buraya paylaşın bizimle acınızı,üzüntünüzü,dua listesine alalım sizi dua edelim size derabbim büyük inşallah çarçabuk gelir ocak ayı ve hemencik gelir yeni meleğiniz
![]()
hoşgeldin... zor bir sınava tutmuş sizi Rabbim. ama şükür iyisiniz... inşallah korunma sürecinden sonra çok beklemeden hamile kalıp, bebeğinizi/bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bu defa. ben de 10 aydır korunmadan devam ediyorum ama henüz bebiş yokbir iki ufak sorun yaşadık bu süreçte ama atlatmaya çalışıyoruz. Herkesin bir imtihanı oluyor illa ki...
evet canım çok zor iş annem öyle söylüyo,biz doğduğumuzda ablam 5,abim 3 yaşındaymışayyy ne güzel yaaa,egemcim ben de hep ikizim olsun istiyorum,hayırlısıyla sağlıklı biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun istiyorumeksik dua etmemek lazım dimi ama
nasıl bişey acaba annene sormak isterdim,karnında büyümesi,sonra doğumu ve tabiki doğduktan sonra bakımı,masrafı,offffff çok iş galiba
![]()
evet gerisi allaha kalmış,hayırlısıyla inşallah tutar canım,dualarımız seninle stres yokk,iyi beslen kendine çok iyi baksağol bebişim....
aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...
aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım
bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.
öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe
hoibuldk teşekkür ederim inş şu zmn çabuk geçer aminn diyelim hayırlısı hayırlı zamanda nasip olur inş acelem yok çok ama insan yaşıtlarını grünce hamile arkadaşlarını kucağı boş kalınca yarısı üzgün kalıo Allah tamamına erdirsin meğer ne önemli bi sözmüş o zmn anladım ondan hamile tüm arkadaşlara Allah tamamına erdirsin...
hoibuldk teşekkür ederim inş şu zmn çabuk geçer aminn diyelim hayırlısı hayırlı zamanda nasip olur inş acelem yok çok ama insan yaşıtlarını grünce hamile arkadaşlarını kucağı boş kalınca yarısı üzgün kalıo Allah tamamına erdirsin meğer ne önemli bi sözmüş o zmn anladım ondan hamile tüm arkadaşlara Allah tamamına erdirsin...
Ben de 4 aylık evliyim korunmadım bu zamana kadar ama henüz tutturamadık. Zor işler ya, millet 2 ayda nasıl hamiş kalıyo anlamıyorum. Bebişle yatıyorum bebişle kalkıyorum. 30 yaşındayım, yumurtalıklar tembel mi acaba diye de düşünüyorum..
merhaba herkese ben yeni üye oldum bende bebek özlemi çeken biriyim dertliyim.allah herkese sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin
sağol bebişim....
aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...
aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım
bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.
öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe
sağol bebişim....
şuan gece saat 2, misafirlikten geldik. aklım sendeydi merakla bilgisayarı açtım.
hadi hayırlı uğurlu olsun kuşum benim, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. kendine dikkat et, ve iyi şeyler düşün hep...
dualrım seninle![]()