Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlar...

dünden beri sancım var ne olduğunu anlayamıyorum kasıklarım belim kopuyor sanki bebeğin hareketleri bile canımı yakıyor..o da aksi gibi dünden beri sürekli hareketli hiç durmuyor..

sanırsam böyle giderse ben doğurucam.. çok korkuyorumm erken doğarsa diye :(

canım daha vaktin var yaa, biz bilmeyiz ama belki de normaldir arada böyle ağrılar. bir doktorunu falan ara istersen canım benim...

canım daha vaktin var yaa, biz bilmeyiz ama belki de normaldir arada böyle ağrılar. bir doktorunu falan ara istersen canım benim...

cnm valla bizimkinin zaten riski vardı erken doğum için o yüzden zaten tırsmaya başladım ama böyle ağrıların olabileceğini de duymuştum..bakalım geçmezse ararım olmazsa kontrole giderim diyorum..

selamlarr okuldan geldim yorgun argın... :31:

azıcık evimi toparlayacağım şimdi... işe koyulmadan bir bakayım istemiştim...

dua günümde Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin tatlılarım çoook teşekkür ederim hepinize...

çoook özledim hepinizi :54:

cnm valla bizimkinin zaten riski vardı erken doğum için o yüzden zaten tırsmaya başladım ama böyle ağrıların olabileceğini de duymuştum..bakalım geçmezse ararım olmazsa kontrole giderim diyorum..

yoksa ilk miniğimiz teşrif mi edecek annesi :16: :16:

:nazar: evet sdtivecim de demiş, baktın çok zorladı seni hemen arar ya da gidersin kuzum, sağlıkla kucağına alırsın inş.

heyecanlanmışsındır şimdi :16:

evet canım ya eğer uzun sürerse ihmal etme sakın...

selamlarr okuldan geldim yorgun argın... :31:

azıcık evimi toparlayacağım şimdi... işe koyulmadan bir bakayım istemiştim...

dua günümde Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin tatlılarım çoook teşekkür ederim hepinize...

çoook özledim hepinizi :54:

oh ya ne güzel bu saatte evde olmak. Nasıl imreniyorum bu koşullarınıza anlatamam :nazar::nazar:
Bazen diyorum Rabbim bana hayırlı kapılar aç, daha az vaktim işte geçsin, aileme sevdiklerime ve hayata daha fazla zaman ayırabileyim :16::16:

yoksa ilk miniğimiz teşrif mi edecek annesi :16: :16:

:nazar: evet sdtivecim de demiş, baktın çok zorladı seni hemen arar ya da gidersin kuzum, sağlıkla kucağına alırsın inş.

heyecanlanmışsındır şimdi :16:

cnm valla daha çok korkuyorum diyelim..gelmesin biraz daha dursun orda :) dayanamayacağım gibi olursa mutlaka giderim zaten..

sen nasılsın cnm? bugün dua gününmüş allah gönlüne göre versin tez zamanda cnm..

evet canım ya eğer uzun sürerse ihmal etme sakın...

oh ya ne güzel bu saatte evde olmak. Nasıl imreniyorum bu koşullarınıza anlatamam :nazar::nazar:
Bazen diyorum Rabbim bana hayırlı kapılar aç, daha az vaktim işte geçsin, aileme sevdiklerime ve hayata daha fazla zaman ayırabileyim :16::16:

canımm benimmm aminnnnn kıyamamm ama öyle yazmışsın ki canım benim... içim buruk oldu...

kalbimden duamı ediyorum ben de senin için...

hem yakında doğum izni, bebişini büyütme telaşların olacak, belki işini bile özleyeceksin ne dersin:34:

cnm valla daha çok korkuyorum diyelim..gelmesin biraz daha dursun orda :) dayanamayacağım gibi olursa mutlaka giderim zaten..

sen nasılsın cnm? bugün dua gününmüş allah gönlüne göre versin tez zamanda cnm..

sağ olasın kuzum... inan zaman öyle akıyor ki, bazaen diyorum nasıl da bitiyor haftalar... evdi, okuldu zamanı dolduruyorum canım...

haftaya da kırmızılarım gelir, kendimi alıştırdım şimdiden... :31:

canımm benimmm aminnnnn kıyamamm ama öyle yazmışsın ki canım benim... içim buruk oldu...

kalbimden duamı ediyorum ben de senin için...

hem yakında doğum izni, bebişini büyütme telaşların olacak, belki işini bile özleyeceksin ne dersin:34:

ya anlatamam perihancım, gerçekten o kadar kalben istiyorum ki daha az işte yıpranmayı, daha az vakit geçirmeyi. resmen hayatı kaçırıyormuşum gibi geliyor. zaten ömür ne kadar ki? İnşallah bir fırsat çıkar önüme. Resmen sabah 8 akşam 7 işteyim, 7-8 saat uyuyorsun. günün o kadar az vakti bana kalıyor ki. Şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum... Artık kocam zengin olsun da çalışmıyım diye bekliyorum :1::1:

inşallah dediğin gibi o bebek telaşlarını yaşarım. isteğim her geçen gün artsa da bebek olacağına inancım azalıyor :(

60gelsinim cnm dua gununde Rabbim kalbındekini sana versin inşallahhhhhhhhh
ruhsar korkma tatlım belkı kandırma sancıdır benım arkadaşım hamişti onunda arada sancıları oluyordu doğuma yakın sanırsın kız doğuruyor doktor normal demişti belki senınkıde öyledır bide erken gelirse uzulme cnm meleğin erken yanında olur coğu kadın 38.hafta doğum yapıyor zaten ayyy ben doğurcam gibi heyecan yaptım
huu huuu kızlar nasılsınız

tabi canım hayırlısı olsun her zaman en önemlisi o:16: eşimin ailesinde de hep erkek çocuk oluyo,kız çok nadir,onun için bnm de içime erkek doğuyo ama kız da olsa fena olmaz hani:16:

her zaman dualarım sizlerle canım benim,rabbim innnnşallaaaahhh hayırla ve sağlıkla tez zamanda yollar meleğini,ve pazartesi günkü muayenen çook güzel geçer,inşallah bişeycik çıkmaz eşinde de sende de,rabbim her zaman her konuda yar ve yardımcın olsun inşallah:16:

hımmm kız mı az ailede o zaman inşallah kalbindekini vermiştir Rabbim cnm duana kocaman Amin dedim sanki manevi gücümü aldım hiç acımıcak hissediyorum bu kıyağını unutmıcam sğl

selam kızlaaar..naber? benden iyilik namaz kıldım takılıyorum öyle..ruhsar bacııımmmm çok heyecanlandım valla:52: hayırlısı olsun canım,az kaldı ama 3 hafta daha dururu inşallah...sağlık olsun biz de bekliyoruz seninle,dualarımız seninle,iyi hissettiğinde bizlere ses vermeyi unutma:34: sdtiveciğim inşallah rabbim hayırlı kapılar açsın sana,gönlüne göre bi iş versin inşallah:16:

sinhus hoşgeldin kız naber?

selam kızlaaar..naber? benden iyilik namaz kıldım takılıyorum öyle..ruhsar bacııımmmm çok heyecanlandım valla:52: hayırlısı olsun canım,az kaldı ama 3 hafta daha dururu inşallah...sağlık olsun biz de bekliyoruz seninle,dualarımız seninle,iyi hissettiğinde bizlere ses vermeyi unutma:34: sdtiveciğim inşallah rabbim hayırlı kapılar açsın sana,gönlüne göre bi iş versin inşallah:16:

sinhus hoşgeldin kız naber?

kız kalbe kalbe karşı sana alıntı yaparken sen gelmişsin hb diyim ama ben senden önce burdaydım :52::52: Allah kabul etsin namazlarını cnm iyiyim buarada sen nasılsın keyıf yapıyormuşsun ohhhhhh

kız kalbe kalbe karşı sana alıntı yaparken sen gelmişsin hb diyim ama ben senden önce burdaydım :52::52: Allah kabul etsin namazlarını cnm iyiyim buarada sen nasılsın keyıf yapıyormuşsun ohhhhhh

amin inşallah:16: iyilik nolsun,takılıyorum bgn öyle :79: keyfime bakıyorum:49:

60gelsin canım rabbim hayırla ve sağlıkla tez zamanda yollasın meleğini inşallah,her zaman gönlüne göre versin rabbim:16:

bende takılıyorum :1::1: gel beraber takılalım cnm zaten fazlada yorma kendını bak 2 haftan kaldı ondan sonra yorabılırsın bıraz 2 haftacık dayan :34::34:
valla ya az kaldı 3aya,ilk trimestrı tamamlıyoruz hayırlısıyla:16: sonra da karnım çıksa yaa,çok istiyorum çok hevesleniyorum hamile kıyafetlerine falan:52:

valla ya az kaldı 3aya,ilk trimestrı tamamlıyoruz hayırlısıyla:16: sonra da karnım çıksa yaa,çok istiyorum çok hevesleniyorum hamile kıyafetlerine falan:52:

ay evet ben bir ara yastık koymuştum ilk düşünmeye başladığımız zaman tabı smdı yapmıyorum ama az kaldı kuzum senın çıkar yakında sonrada dersin ay kızlar cok karnım cıktı :1::1: fotolarını atarsın bıze ayyyy ne guzel olur sabret cok yakında

Back
X