• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabretmeyi nasıl ögrenebilirim?

riseofrider

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
14
0
6
İzmir
Merhaba hanımlar, benim sorum şu: örnegin yıllık iznimizi sabırsızlıkla bekleriz ve o gün gelir çatar çünkü tarih biliyoruzdur.. Peki ya sevdiğimizin bize edeceği evlilik teklifi? Artık sabretmekten yoruldum.. Sabredemiyorum.. Konusu acılınca zaman deniyor ama o zaman bir türlü gelmiyor.. O zaman ne zaman? Ve o zamana kadar ne yapmalı nasıl sabretmeliyim?? Şimdiden teşekkürlerr:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belli bir süre bekle adam seninle ciddi mi zaten ortaya koyar ayrıca ikide bir ne zaman olucak bu iş sorma üstüne düşme sabretme konusuna gelince tlf bir yere bırak gözünden uzak olsun çık dolaş kendine planlar yap başka uğraşlar bul kendine düşündükçe onu arayasın gelir :50: üzülürsün 2-3 ay bekle baktım adam hala niyeti yok esin bir dille dile getir sana açık ve net olmasını söyle dedi ki açık ol bana benimle niyetin ne nereye kadar flört edicez eğer niyetin flört etmekse birbirimizi üzmeyelim yıpratmayalım de ben seninle fölrt edemem de seninle flört edecek çok kız bulursun de canımmm ayrıca kendini üzme :19:

Merhaba hanımlar, benim sorum şu: örnegin yıllık iznimizi sabırsızlıkla bekleriz ve o gün gelir çatar çünkü tarih biliyoruzdur.. Peki ya sevdiğimizin bize edeceği evlilik teklifi? Artık sabretmekten yoruldum.. Sabredemiyorum.. Konusu acılınca zaman deniyor ama o zaman bir türlü gelmiyor.. O zaman ne zaman? Ve o zamana kadar ne yapmalı nasıl sabretmeliyim?? Şimdiden teşekkürlerr:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) kelin ilacı olsa başına sürer tam bana uygun olacak fakat yine de bir cevap vermeye çalışayım.
ben en azından öyle avutuyorum kendimi :9:

farzedin ki biliyorsunuz 19 temmuz da teklif edecek..
bu ne kadar heyecanlı olurdu? işin sürprizi kalır mıydı?
göstereceğiniz tepkiler bile evde binlece kez prova edilmiş olur, yapay dururdu..

o sebeple bilmemek en doğrusu.. teklif geldiği zaman formalite icabı ayyy çok şaşırdım demek yerine, gerçekten şaşırmış oluruz :16::52::31:

Evlilik teklifi bekleyen hanimlar, ne kadar zamandir berabersiniz? Ne kadar zaman ciktiktan sonra onunla evlenmek istediginize karar verdiniz? :26:

Evlilik teklifi bekleyen hanimlar, ne kadar zamandir berabersiniz? Ne kadar zaman ciktiktan sonra onunla evlenmek istediginize karar verdiniz? :26:

Bi gelişme mi oldu jerrycim,çok merak ettim?

Son düzenleme:
YA SABIR YA MUHAMMED derim rahatlar otururum canım
otur oturduğun yerde kız ne demek sabredemiyorum:23:

Back
X