Sabrım kalmadı artık..

Evet benim kırıldığım, kızdığım da boşanmak isteyip, ardından mal paylaşıma geçmesiydi. Utanmasa kolumdan turup mahkemeye götürecekti. Sırf o gün mahkemeye gitmedim diye evde bi kavga daha yaşanmıştı. Bunları düşününce ben de uzarsa uzasın diyorum sadece bu kadar ayda gün belirlenmemesi tuhafıma giden. Sağol canım inşallah her şey üst üste geldi, bazen nefes almakta zorlanıyorum..

Biz de bu adam 5 para etmez demiştik. Y.vşağa bak sanki cariyesi var dünden niyetli bunu bekliyor??

Aynen öyle zaten dediğiniz gibi de çıktı. En zor zamanımda -babamı kaybettim bir ay önce- beni yalnız bıraktığı gibi, gitti benim küs olduğum eski kız arkadaşımla takılmaya başladı.. Onlara arabasını verdi, ben tesadüf öğrendim. Hainliğin nirvanası yani. Çok kinliyim ona karşı çok.

Boyu posu devrilir inşallah.

Sana az şey yasatmamis canım. Bence de uzarsa uzasin. Sen elinden geleni yap,her şeyi talep et. Ne gerekiyorsa al sonra hayatına bak. Mis gibi yaşamın olsun inşallah

Yanina kalmaaz insallah kuzum buarada kizlar benim e devlet sifremi unutmadim ama yanlis diyor bayadir girmedigim icin iptal olma soz konusu olabilirmu bende davayi ordan takip etmek istiyorum da

Yanina kalmaaz insallah kuzum buarada kizlar benim e devlet sifremi unutmadim ama yanlis diyor bayadir girmedigim icin iptal olma soz konusu olabilirmu bende davayi ordan takip etmek istiyorum da

Şifremi unuttum kısmına tıkla canım. Telefonuna sms gelicek sadece.. O şekilde halledersin.

İyi yapmışsın. Esin gerçekten bir evliliği surdurebilecek bir karakter olmaktan çıkmış. Yaptığı çok ayıp ve büyük saygisizlik herseyden önce. Sevgi iyice bitmiş ne yazık ki.... güçlü ol, minnet etme.. kurtul o karakter yoksunu insandan.Eminim herşey yeni bir yüz giyecek zamanla.. İnan senlik bi durum yok. Şöyle bi empati yaptım da, asla bu insanla daha doğrusu bu zihniyetle bi evlilik sürdüremezdim. Hangi kadın kabul eder bunu.

Benim dava açıldı ilkinde 6 ay ikincisinde 5 ay bekledim. Ya çok zor bu süreç resmen canlı canlı tirnaklarimi sokuyorlar gibi hissediyorum. Bian once kurtulmak istiyorum ama olmuyo.sen dava açıldığı halde eşinle bi süre gorusmussun ben hiç gorusmedim ancak mahkeme zamanları gördüm zaten şeytan görsün yüzünü. Bence net kararliysan asla ve asla görüşme bu seni üzer işini uzatır yine caydırır seni barisirsiniz sonra yine ayni skntilar çıkar çok pişman olursun. Bıçak gibi kes at. Her işte bi hayir vardır. Sizin dilekçe yazışma işini anlamadim ben ne için dilekcelesiliyo

Valla ben bu konuda burukluk yaşamadım canım ya. O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bu vız gelir. Avukat tuttun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…