Sabrım kalmadı ve çok yorgunum anneler bi bakın

Bir daha çocuğum olursa bende geceleri mama vereceğim. Nedenine gelince böyle 7 aylık falanken diş çıkarma döneminde ve sonraki dişlerinde de inanılmaz iştahsızdı ve sadece emzirmemi kabul ediyordu asla ek gıda veremiyordum. Emziriyorum ama yeter mi yetmiyordu tabi. Mama vereyim en azından geceleri dedim asla kabul etmedi. Önce meme sanıp içecekken tadını farkedince hemen ittiriyordu. Oysa ki en azından geceleri mama verseydim ilk zamanlar sonra da iştahsız dönemlerinde mama takviyesi yapabilirdim. Doğrusunu yanlışını bilmem ama benim böyle bir pişmanlığım var gerçekten
Bu benim 2.cocuk olduğu için tecrubelendim ilkinde hep pişmanlığını yaşadım. ne emzik verdim ne de mama asla 10 dkdan fazla uyumazdi memeden ayrılınca ağlardı. İlk çocuk gerçekten acemilik oluyor 2.dogurdum ağzına emzik verdim çay kaşığı ile mama damlattim sarilik olmasın diye. İlkinde çok çektim coook

Cocuk sersemlemiyor mu o sesten o_O
Benim basim dayanmiyor,kulaklarim ugulduyor valla.
Yagmur sesi filan etki etmiyor mu,en huzur verici ses:))
Malesef sadece fön makinesi işe yarıyo. Uyku müziği falan da açtım denedim ama uyumuyo. Kuranla fön makinesine uyuyo. Hatta sese o kadar alıştı ki arabaya biner binmez gidiyo gözleri 😂

Deneyimli anneler, böyle bir durumda uyku eğitimi almak işe yarar mı yoksa boşa harcanan emek ve para mı?

Bu benim 2.cocuk olduğu için tecrubelendim ilkinde hep pişmanlığını yaşadım. ne emzik verdim ne de mama asla 10 dkdan fazla uyumazdi memeden ayrılınca ağlardı. İlk çocuk gerçekten acemilik oluyor 2.dogurdum ağzına emzik verdim çay kaşığı ile mama damlattim sarilik olmasın diye. İlkinde çok çektim coook

Ben hamileyken buralarda edindiğim bilgilerle emzik verdim 2. Gün o yüzden hiç uykusunda problem yaşamadım memeyi çekip emzik verdim, sütüm gelene kadar da 3 gün mama takviyesi yaptım ama sonra kestim. Keşke günde sadece 1 kez bile olsa mama vermeye devam etseydim😔 2.çocuk daha kolay büyüyor diyorlar doğru mu dersiniz, 2. istiyoruz seneye Allah nasip ederse ama çok korkuyorum😂

Ben hamileyken buralarda edindiğim bilgilerle emzik verdim 2. Gün o yüzden hiç uykusunda problem yaşamadım memeyi çekip emzik verdim, sütüm gelene kadar da 3 gün mama takviyesi yaptım ama sonra kestim. Keşke günde sadece 1 kez bile olsa mama vermeye devam etseydim😔 2.çocuk daha kolay büyüyor diyorlar doğru mu dersiniz, 2. istiyoruz seneye Allah nasip ederse ama çok korkuyorum😂
Hayırlısı olsun ama 2.cocuk çok daha rahat oldu küçük şimdi emekliyor abisinin arkasında, abisi neredeyse o da orada.

Korkutmayim ama cocuguna gore degisir mesela benim ilki tam bir felaketti simdi uslandi ikinciyi anlayamadim nasil buyudugunu oldukca oturakli bi kiz
Ama komsumunda tam tersi ilki cok usluymus ikinci felaket sans meselesi biraz

Bebeğim 5 aylık. Sadece memede uyumak istiyor. Memede emzirirken uyuyor bıraktığım an ağlıyor. Gerçekten yorgunluktan bittim bana bi yol gösterin ne yapıyım ben. Çocuğum uyku dışında çok uslu bi bebek. Ne kolik ne gaz problemi oldu. Özellikle bi iki haftadır uykusu çok sorunlu. Öncesinde yatağına koyardım kendisi uyurdu çoğunlukla.
Benim kizim 23 aylik hala emerek uyur.bende hic dinlenemiyorum.yatirim uyusun is yapim yok emerek uyur kucagimda emmesi bitince uyanir.senin ki biraz kucukmus zamanla huyu degisir nelki

Back
X