Evet size kötü davranması tabi ki iyi değil fakat eşiniz için bir şeyler yapın. .Demek ki bağışıklığı bayağı bayağı düşük..Merhaba arkadaşlar benim eşim grip şuan. ağır geçiriyor. Derdim şu ne zman hasta olsa bana cok kötü davranıyor. Bağırıyor. Hiç bakmiyorsun diyor. Ne kadar baksamda aynı sözler.ve kendisi sürekli hasta olur bünyesi cok hassas.artik bunaldim.cok sıkıldım bu durumdan .çözüm olarak ne onerirsiniz.
Hic komik degilHemşire kıyafeti mı kastediyor acaba
Komik bir durum ve dalga gecilecek birsey yokHemşire kıyafeti mı kastediyor acaba
Hic sarımsak paça falan sevmez. Bu arada tskederim cevabiniz icinEvet size kötü davranması tabi ki iyi değil fakat eşiniz için bir şeyler yapın. .Demek ki bağışıklığı bayağı bayağı düşük..
Eşinize düzenli balık yağı prepati, ilikli kemik suyuna parça eti dediklerin sarımsak limonla yalancı paça çorbası içirin. Eczaneden D vit. Ampulü alıp minik bir parça ekmeğe döküp yedirin.
Sebze ,bakliyat çorbaları yapıp bol limonla içmesini sağlayın. Elma sirkesini suya ekleyin içsin..
Bağışıklığıni güçlendirin ki sık sık hasta olmasın.
Sık sık hasta olması, grip olması iyi bir şey degil..
Bence dalga gecilecek bir konu yokDaha ne gibi bakmamı istiyorsun ateşli yiğidim, sümüklü aslanım? Karşına geçip dik dik mi? Yoksa.. dur şöyle yan mı bakıyım?..
Hic sarımsak paça falan sevmez. Bu arada tskederim cevabiniz icin
[/QUOT
Gerçek paçayla yapmayacaksınız ki ..ilikli kemik suyu ,parça kırmızı eti didikleyin bol limon az sarımsak kullanın. .Hafifte acı pul biber..
Bu çorbayı daha sevmeyeni görmedim.
Benim eşimle oğlumda gerçek paça çorbasını sevmez ama bu çorbaya bayılırlar. .
Eşinizin bağışıklığı demek ki çok düşük. .Böyle giderse iyi değil ki..
Seçmeden yemeli içmeli. .Yada iyi bir multivitamin kullanmalı, C vitamini almalı.
Bencede.. Keşke yaranabilseniz eşinize değilmi? Ama her hastalandığında yine size kötü davranıp, bağıracak malesef. Sizde üzüleceksiniz. Eşinize.. maruz bırakıldığınız davranışa değil. Keşke sabrınız tükensede ağzınızı açıp konuşsabilseniz..Bence dalga gecilecek bir konu yok
Ayni benim esimde oyle ben hasta olayim bir bardak su bile vermez eslerimizi secerken cok hata yapiyoruz kara kasina kara gozune kapilip gidiyoruz pesinden sonra pismanlik ama cok gec coluk cocuk derken omrumuz geciyorMerhaba arkadaşlar benim eşim grip şuan. ağır geçiriyor. Derdim şu ne zman hasta olsa bana cok kötü davranıyor. Bağırıyor. Hiç bakmiyorsun diyor. Ne kadar baksamda aynı sözler.ve kendisi sürekli hasta olur bünyesi cok hassas.artik bunaldim.cok sıkıldım bu durumdan ..Benimle ayni sıkıntıyı yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?